На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 550
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 945
  • Русе
A басейните с какво температура са? Наистина изглежда много много добре, особено с това място за децата.

# 946
# 947

Хубаво де, само на мен ли ми правят впечатление коментарите за този комплекс. И под тази оферта, и във визит и на още 1-2 места в повечето мнения (да не кажа почти всички) присъстват "ужасно мръсна стая", "занемарено", "неподдържано", "студен басейн", "няма да повторим". Говоря за мнения от последната година, дори и от този месец има. Ако имаше един негативен коментар, а след него няколко положителни, да го подмина, но в случая съвсем не е така. Иначе наистина за природа, гледки и детска площадка никой нищо лошо не казва.  Peace

# 948
Трябва някой от нас да отиде и да провери Simple Smile

# 949
Сега се зачетох в коментарите... Незнам какво да кажа. През 2014 не беше така. Нашата стая беше чиста, хавлиите бяха чисти, терасата също, в банята имаше хотелски консумативи - шампоан, сапун и пр., тоалетна хартия. Не съм лазила по земята да проверявам за косми и мръсотии, както пишеше в единия от коментарите. За басейна писах вече че беше студен наистина. Но пък чак недостатъчна храна... Храната и порциите по принцип са на грамаж. Както писах вече, при нас едната вечеря беше порция мусака + десерт, следващата две пълнени чушки със сос + десерт. На нас това + поръчана отделно салата ни стигаше.

# 950
Хаха, нали, и на мен ми мина през ума  Grinning
Остава да се намери доброволец. На мен засега не ми се рискува  Joy

Мейвис,
Споко, ти си казваш твоите впечатления и в това няма нищо лошо.  Hug Изглежда нивото на обслужване в този комплекс е променлива величина, което означава, че не им е приоритет.

# 951
# 952
# 953
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз пък си мисля,че ако е толкова хубаво едно място то няма нужда от ваучери.Още повече лятно време и за такъв голям период-3 месеца.

# 954
  • There I was on a July morning
Мда..., на снимките към линка с ваучерите никъде не се вижда външен басейн, а и в описанието пише само за закрит басейн. Интересно Thinking

# 955
  • Варна
Здравейте,
Да похваля от сърце едно местенце с басейн близо до Велико Търново/по скоро до Арбанаси/Хотелски комплекс "Светицата".Намира се в гората под Петропавловския манастир близо до Арбанаси.С 2 басейна - един голям за възрастни и малък за деца.Наоколо е тревичка,има и детски кът с катерушки.Стаите са огромни/рядко съм виждала толкова големи стаи/ има с 2 легла, със спалня , с разтегателни дивани, спокойно семейство с 2 малки деца може да се събере в такава стая.Нашите не с много малки и с всичките багажи,чанти и чантета пак беше широко и свободно в стаята.Басейните са изключително чисти и поддържани,а домакините много любезни.Велико Търново и Арбанаси са на една крачка.Много ми хареса и препоръчвам с две ръце.Ето линк може да видите снимките на мястото
http://www.svetitsata.com/

# 956
.Много ми хареса и препоръчвам с две ръце.Ето линк може да видите снимките на мястото
http://www.svetitsata.com/

На сайта няма цени, освен за допълнителните легла. Би ли споделила цена за стая. Басейните топли ли са?

# 957
Голяма тайна са цените на този комплекс. newsm78

# 958
Чак пък тайна. В Букинг ги има цените. Двойна стая е 60 лв.

# 959
Тайна казах защото ги няма в техния сайт,а би трябвало.

Общи условия

Активация на акаунт