На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 554
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 930
missNoir,
Да, заради разстоянието сме се насочили към Априлци. Ще имаме само 4 дни за почивка този месец, през Август - повече. А и не сме били в Априлци. До миналото лято все към Родопите ни влечеше. Така ми е на сърцето тази планина  Heart Eyes Даже другия месец пак сме там, но този път с големите раници на гръб  Simple Smile

... и докато си пиша поста, виждам, че си споделила хотела. Имах бегли подозрения, че може да е той, много хубави отзиви съм чела за него, но още не сме ходили. Следващата семейна почивка в Родопите значи ще е там. Благодаря!

Темата за Априлци, която аз преглеждах, е - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=518289.195;topicrefid=20

Като каза гора се сетих само че незнам дали го водят хотел/ къща за гости/ Пандуков.За жегите е чудесно

# 931
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ние ще сме от 18-23 в Край реката,дано да не съжаляваме.Изглежда приятно.Ще споделя после отзиви.

# 932
Момичета, издирвам едно местенце, чието име не мога да си спомня, за да го открия в интернет. Комплекс от няколко стари къщи, всяка в различен стил обзаведена. Има басейн към комплекса. В Стара планина беше. Ако някой по описанието може да се сети за кое място иде реч, ще съм благодарна!
Това? newsm78
http://www.thefourhouses.net/thehouses.php

Точно това е! Благодаря ти много!  Hug

# 933
Включвам се в темата, защото видях, че по-назад се обсъжда комплекс Роматника в с.Кръвеник. Незнам защо има негативни мнения за него, може би е въпрос на нагласа и приоритети, но ние бяхме там преди две години и не само, че останах очарована от мястото ами направо се влюбих.
Когато ходихме ние имаше само вътрешен басейн, външния се строеше и беше почти готов. От персонала казаха, че за следващото лято щял да бъде открит. Външен и вътрешен детски кът, уникални просто. Огромна детска площадка. Района на комплекса - също много красив и поддържан, гледката - страхотна. Снимките в сайта им са много смотани и изобщо незнам защо не си го актуализират. Ако някой се интересува за нещо конкретно, че сега друго не се сещам, а мога и да кача снимки на мястото.

# 934
  • в огледалото на живота
Включвам се в темата, защото видях, че по-назад се обсъжда комплекс Роматника в с.Кръвеник. Незнам защо има негативни мнения за него, може би е въпрос на нагласа и приоритети, но ние бяхме там преди две години и не само, че останах очарована от мястото ами направо се влюбих.
Когато ходихме ние имаше само вътрешен басейн, външния се строеше и беше почти готов. От персонала казаха, че за следващото лято щял да бъде открит. Външен и вътрешен детски кът, уникални просто. Огромна детска площадка. Района на комплекса - също много красив и поддържан, гледката - страхотна. Снимките в сайта им са много смотани и изобщо незнам защо не си го актуализират. Ако някой се интересува за нещо конкретно, че сега друго не се сещам, а мога и да кача снимки на мястото.
Мейвис,ще съм много благодарна,ако имаш възможност да качиш снимки.Интересува ме най-вече басеина!
Имам две жабчета плувци и държа много на това  Peace
В сайта дори и вътрешен басеин не видях да има.... Rolling Eyes

Засега съм се спряла на ''Преслава Ризорт''и ''Сватовете'',но нищо чудно да наклонят везните в полза на к-с ''Романтика''  Wink
Предварително благодаря  Hug

# 935
Част от детската площадка, на заден план се вижда ресторанта. Двете са наблизо, нашето дете беше по-голямо и се забавляваше на площадката пред погледа ни докато ние хапваме или пием по бира.
И още от там.

Тази къщичка е закрития детски кът. Малко е разхвърляно по веме на снимките вътре.

Гледката  от комплекса.
В тази сграда е закрития басейн. Нямам снимка вътре, но ето една от нета.
И още от комплекса и ресторанта.

Когато бяхме там, всичко наоколо беше в рози, петунии и цветя. Голяма красота. Под тази част с къщите като се тръгне надолу по една пътечка има бунгала, към същия комплекс. И след тях правеха външния басейн. Спомням си че го снимах, но не намирам снимката. Довечера ще проверя в нас и ще я кача евентуално. Това, което на мен лично не ми хареса беше, че водата във вътрешния басейн беше хладна.

PS: Редактирам се с две снимки от нета на външния басейн

Скрит текст:

# 936
Мейвис, много красиво...зариби ме Simple Smile

# 937
Кой пише лоши коментари при тази красота.Детските кътове са супер,за пръв път виждам да се е отделило толкова много за децата.Ако покажа пързалките на моето дете и ще почне един тормоз за там.

# 938
  • в огледалото на живота
Мевис,хиляди благодарности  Hug Hug Hug
Много ми хареса  Heart Eyes

# 939
Мейвис,може ли да дадеш отзиви за стаите,ние сме с дете на 6 години и дете на 1,5 год.Как е изхранването там?Може ли да се приготвя храна?Благодаря предварително

# 940
  • Варна
Кой пише лоши коментари при тази красота.Детските кътове са супер,за пръв път виждам да се е отделило толкова много за децата.Ако покажа пързалките на моето дете и ще почне един тормоз за там.
Кой пише, аз пиша, само трябва да се прочете.
Аз съм била най-малко година преди Мейвис
и тогава детската площадка все още я довършваха
и беше почти строителна площадка.

Радвам се, че се развиват в положителна посока,
а не да забиват.

Когато ние бяхме там, собственичката разказва,
че комплексът не е работил повече от година, заради кризата
и тя е отишла да работи в Гърция.
Отворила го е предния ден буквално.

В сайта бяхме чели, че имат нещо като собствени стопанство,
искахме да ядем агнешко от домашно отглеждани овце,
но нямаше никакво агнешко.

Та, пак казвам. Аз съм написала ясно кога сме били
и се радвам, че мястото вече си заслужава посещението.

# 941
Ехее, това направо си е друг комплекс Wink Особено се впечатлих от детските съоръжения. Тези собственици явно не знаят как да си правят реклама. Въпросите за настаняването и качеството на храната и мен ме интересуват. Благодаря!

# 942
MissNoir, не съм го написала с лошо,а по -скоро с учудване.Разглеждах сайта преди малко,наистина в сравнение със снимките на Мейвис,има огромна разлика.Хубаво е,че се развиват като комплекс.Много бързо всяко място може да се промени от лошо към добро и обратно.

# 943
Да, за рекламата е така. И аз съм се чудила защо на такова хубаво място нямат читав сайт или страница, които да актуализират.
Ние отидохме с ваучери от Грабо. Цената включваше закуска и вечеря по меню. Вечерята единият път беше мусака, след това пълнени чушки със сос, не помня какво имаше на третата вечер + някакъв десерт - единият път плодове, сладолед, бисквитена торта. Закуската беше в една голяма чиния хляб, краве масло, сирене, кашкавалче, шунка, конфитюр, мед, мекица май имаше + чай или кафе. Лично на нас храната ни стигаше и допълнително сме си поръчвали само салата, пържени картофи, бира, ей такива неща. За готвенето: къщата, в която ние бяхме настанени имаше 5-6 самостоятелни стаи. На първият етаж където няма стаи има голяма трапезария с обзаведен кухненски бокс и телевизор. Не сме го ползвали обаче и не съм влизала там, само минавайки хвърлих едно око.
За стаите обаче не мога да кажа нищо конкретно. Ние явно извадихме късмет, настаниха ни в просторна стая, с тераса, огромна баня с душ кабина и джакузи без да доплащаме нищо. Но това май е изключение, защото след нас наши приятели отидоха там и ги настанили в някаква забутана таванска стая, извинявайки се че в момента нямат свободни и чак на слеващия ден ги изместили в нормална двойна стая.

# 944
Мои познати също ходиха  и бяха очаровани, нищо не споменаха за студ, но явно наистина по различно време се развиват случките  Peace
Те споменаха за някаква сладкарница, или пък собствени десерти, бяха много впечатлени  Peace

Благодаря за снимките на площадките и басейна  bouquet
Това е поредния случай на бг собственици, които не поддържат и развиват сайтовете си. Вече няколко пъти се натъквам на по- хубава действителност от колкото снимки в сайта.
Когато попитах една собственичка защо не са ги снимали тия работи /люлки, пясъчник, детски кът/, тя отговори, че все се канела ама...щяла да сложи снимки  Shocked

Сега погледнах в Грабо- има снимки на площадките, но няма ваучери  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт