На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 567
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 915
  • Русе
Може тази година да са оправили проблема с басейна, не знам. Миналата година собственика беше нов и още доста неориентиран. Не че това е оправдание за студената вода в басейна, но момчето младо, виждаше се че има желание да подобри хотела. Не знам дали до всички гости се е допивал, но на няколко пъти съпруга ми каза, че го е питал за положителни и отрицателни впечатления за хотела.

# 916
  • Варна
И аз съм със същите впечатления от Марагидик,както missNoir.Хотел Панорама е една идея по-добре,но не бих повторила.Друг вариант е хотел ПАР Авион,който се намира под Марагидик ,на главния път,срещу читалище май беше.Стаите са хубави,чисти и просторни,закуската беше обилна,а задния двор е много добре декориран,с басейн,но ако сте с малко дете няма възможност да бяга и играе на воля.
Сега се сетих и за комплекс Романтика в с.Кръвеник(в близост до Априлци).Можеш да влезеш в сайтовете и да разгледаш.Успех с избора!
И в Романтика Кръвеник сме били.
Беше преди три години, веднага след Великден.
Бяхме в новата постройка. Кучи студ в стаята. Дори духалката, която носим винаги с нас, не успя да стопли и сутринта аз и детето се събудихме с дразнещи гърла от спане в ледената стая.
И това по Великден. Но там е студено в балкана.
Изпочупено, в банята сумрак, недостатъчно работещи лампи.
Три дни не се изкъпахме, заради студената баня.
Имаме много близки приятели от Троян и те искрено се учудиха защо точно там отиваме.
Мястото се ползвало най вече за летни детски лагери. Сигурно това е причината  уж нова постройка, а вътре счупено, одраскано, скъсано, какво ли не.
Храната също нищо особено.
Според мен става, ако само се спи там, а през останалото време се обикаля района.
Това при положение, че от тогава няма ремонт.

# 917
  • Русе
За този аквапарк входа е 15лв и мисля, че за 4 пързалки не толкова атракционни не си заслужава.То и за това все се отказваме да ходим там.А и някой ми каза, че не пълнели басейните с минерална вода, както се знаеше по-рано.

Не мога да се сетя колко е входа, но не беше много (10-15 лв мах), мисля, че за децата беше безплатно. А и колко по-евтин да е входа, все пак това е голямо нещо, има нужда от поддръжка, ... То на места входа за басейн е 10-ина лв бе да има нещо. 4 пързалки за 5 годишни,  както бяхме миналата година са предостатъчни, а двата големи басейна с много топла вода бяха супер. Големите аквапаркове и блъсканицата изобщо не ме блазнят, децата не могат да ползват почти нищо от тях, вход 100-ина лв за четирима ни, отделно вътре всяко нещо е доста скъпо, ... , ще пропуснем. Ходили сме 2 пъти мисля, не е за нас, отиваме преди всичко за децата.

witch with wings, в Овощник до Казанлък е аквапарка.
Входа е 15лв, за деца до 7г. е безплатен, а над 7 е 10лв. Пързалките въобще не са подходящи за деца на 5-6г.Дори във всички аквапаркове не е позволено деца под 1,30м. да се пускат без придружител на големите пързалки.А за камикадзетата пък въобще не е позволено.
А колко всъщност е топла водата?Някои ми казват, топла, други че е например 26 градуса, но за мен това не е топла....

Моите са доста високи, особено единия, миналата година да е бил 122-123 см. Мъжът ми се качваше горе на пързалките, аз съм долу, ние не сме по спусканията. Много спокойно беше, 2 пъти ходихме там, на децата страшно много им хареса. Единият път имаше разни тийнеджъри, но веднага бяха озаптяни от спасителя. Водата в двата басейна беше много много топла, поне 32, според мен 34-5 дори, прекрасна. В басейна с пързалките и изкуствените вълни си беше нормална за плуване, около 26-8 гр (аз там не влизам Simple Smile).

# 918
За Априлци:

mimi0585,
Гледах го Преслава, но не ми допадна от снимките. Темата за Априлци я изчетох цялата и видях, че го препоръчваш  Peace . Всъщност всички хотели, споменати там съм ги прегледала. Благодаря все пак!

mimit0,
Базата на Пар Авион много свежо изглежда. Няколко пъти се връщах да го разглеждам, но и на мен ми се стори, че външния двор е почти изцяло зает от зоната на басейна. Другото, което е, искаме да е в отдалечен квартал, възможно най-близко до гората. А той ми изглежда някак градски тип хотел.

Романтика я отписах още като отворих сайта им. Изглежда ми голям пек на този гол хълм. Дори не съм гледала какви са им стаите, но след вашите коментари вече имам представа  Mr. Green

Май в крайна сметка клоним към Реката. Поне лош отзив не видях, но и добър също, хаха. И там не ми изглежда особено сенчесто, но на ФБ страницата им видях, че зад къщичките е добре. Единствено храната ме притеснява да не е много зле, засега други опасения нямам.

Отново благодаря на всички ви, които се включихте с мнение  Hug

# 919
  • в огледалото на живота
Може ли линк към темата за Априлци  Praynig

# 920
  • Варна
Bebitta, вие сте се насочили към Априлци, заради разстоянието ли?
Защото знам един хотелски комплекс, който единствен покрива моите представи за почивка лятото, в горещините, възможно най-близо и сред природата, през всичките лета, в които сме бръмчали тук там  Mr. Green
Но е чак до Смолян.
Кеф ти малка горичка, кеф ти язовирче за риба, еко пътеки, конна база, лифт до Снежанка, барбекю в двора, детска площадка. Нощем от горичката слизаха в двора на хотела зайчета, абе пълен релакс, но басейна беше само вътрешен  освен ако не са направили и външен, защото бяхме там преди четири години.
Голяма реклама дръпнах  Simple Smile

# 921
  • София
Bebitta, вие сте се насочили към Априлци, заради разстоянието ли?
Защото знам един хотелски комплекс, който единствен покрива моите представи за почивка лятото, в горещините, възможно най-близо и сред природата, през всичките лета, в които сме бръмчали тук там  Mr. Green
Но е чак до Смолян.
Кеф ти малка горичка, кеф ти язовирче за риба, еко пътеки, конна база, лифт до Снежанка, барбекю в двора, детска площадка. Нощем от горичката слизаха в двора на хотела зайчета, абе пълен релакс, но басейна беше само вътрешен  освен ако не са направили и външен, защото бяхме там преди четири години.
Голяма реклама дръпнах  Simple Smile

Ти хубаво го изрекламира, чак на мен ми стана интересно, но поне да беше казала, кой е хотела  Laughing

# 922
  • В.Търново
Meggysan, благодаря ти!:)

# 923
И аз наострих уши, Ноар  Heart Eyes

# 924
Ноар, и аз на опашката за хотелчето. Разгледах в нета. Да не би да е това: http://www.oakresidence.com/

# 925
  • Варна
http://www.mountainlake-bg.com/hotel.html

Този е хотелът.
Силно, силно се надявам от тогава да не са развалили качеството.
Все пак сме в България  Mr. Green

Прави ми впечатление, че са вдигнали цените за нощувка
и вече няма включена закуска.

Комплексът oakresidence тогава беше замразен строеж.

# 926
missNoir,
Да, заради разстоянието сме се насочили към Априлци. Ще имаме само 4 дни за почивка този месец, през Август - повече. А и не сме били в Априлци. До миналото лято все към Родопите ни влечеше. Така ми е на сърцето тази планина  Heart Eyes Даже другия месец пак сме там, но този път с големите раници на гръб  Simple Smile

... и докато си пиша поста, виждам, че си споделила хотела. Имах бегли подозрения, че може да е той, много хубави отзиви съм чела за него, но още не сме ходили. Следващата семейна почивка в Родопите значи ще е там. Благодаря!

Темата за Априлци, която аз преглеждах, е - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=518289.195;topicrefid=20

# 927
Момичета, издирвам едно местенце, чието име не мога да си спомня, за да го открия в интернет. Комплекс от няколко стари къщи, всяка в различен стил обзаведена. Има басейн към комплекса. В Стара планина беше. Ако някой по описанието може да се сети за кое място иде реч, ще съм благодарна!

# 928
  • Варна
ние ще ходим в Балканско бижу края на този месец. с 2 годишно диване сме и пътя е доста дълъг от Варна до Разлог, но много ми хареса и ще рискуваме  Simple Smile

# 929
  • в огледалото на живота
Момичета, издирвам едно местенце, чието име не мога да си спомня, за да го открия в интернет. Комплекс от няколко стари къщи, всяка в различен стил обзаведена. Има басейн към комплекса. В Стара планина беше. Ако някой по описанието може да се сети за кое място иде реч, ще съм благодарна!
Това? newsm78
http://www.thefourhouses.net/thehouses.php

Бебита,благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт