На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 755
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 675
KITENKA, дъщеря ми бяха в хотел България от училище-много са доволни, но не знам критериите им какви са. Иначе е било топличко, водата в басеина също, не са се оплакали от храната.
И те ще ходят от училище за пролетната ваканция вече сме дали капаро но все пак питам как е?Мерси за инфото... Laughing bouquet

Браво!Нашите организирали за Селект,е няма как да стане при толкова лоши отзиви.

# 676
Здравейте! Не съм успяла да изчета все още и трите теми назад, но реших да се обърна с апел за препоръка за местенце за отдих (края на април/начало на май) някъде в планината, подходящо и за дете на 1.5 г, но най-важното изискване е да има разнообразна и качествена, по възможност със здравословни опции, храна Simple Smile Басейн с топла минерална вода ще е добър бонус, но не е задължителен Simple Smile

# 677
Здравейте,

Има ли пресни отзиви от хотел "Орфей" Пампорово? Интересува ме Водата в басейните достатъчно топла ли е за малки деца? Храната как е и отопление в целия хотел?
Мерси!

# 678
# 679
Благодаря!

# 680
  • София
Планираме през февруари да ходим в Катарино ,интересуваме ,дали има детски кът и удобно ли е за деца ?

# 681
Здравейте!
Някой скоро ходил ли е Калина Палас Трявна?
Интересува ме дали е топъл басейна, дали е платен паркинга и как е ресторанта?
Искаме да отидем някъде  за 03.03. и да е басейн за детето - на 4г.

# 682
Здравейте!
Някой скоро ходил ли е Калина Палас Трявна?
Интересува ме дали е топъл басейна, дали е платен паркинга и как е ресторанта?
Искаме да отидем някъде  за 03.03. и да е басейн за детето - на 4г.

Аз посетих хотела тази година и кракът ми няма да стъпи повече там.
Положително- 1. детски кът с аниматорка, която занимава децата и е много грижовна. Можеш спокойно да си оставиш детето без да се притесняваш, че ще излезе от стаята.Ако има проблем или детето иска да си ходи, момичето се обажда по тел да си го вземете. Много е мила!!. 2- просторни стаи...
 Това е -всичко друго е отрицателно... А именно:
Отвратителна храна не отговаряща на цената за на 4 звезден хотел, ниско качествени продукти, еднообразие. Предлагат се най-евтините и долнопробни продукти, дори и на свободната консумация(например за обяд и вечеря) и на всичкото отгоре на солени цени. 2. Студени коридори и общи части. За да стигнете до басейна преминавате през напълно неотоплени коридори, тук там се руши  и е занемарено.. 3. В стаите няма халати за т.нар. СПА, което на практика липсва/Можеш да си вземеш  от рецепция срещу депозит от 40 лв( да не го откраднеш случайно!). Ние отидохме с дрехи до съблекалнята- напълно студено- имаше 1 печка тип духалка, която аз пуснах. Там има 3 гардероба и 1 пластмасов стол...  Притичахме до басейна и ООО изненада - студена вода. Децата дори трепереха... Топнахме се за секунда само първия ден и приключихме с басейна..Голямо разочарование...
Камериерките не чистят , а само зареждат с необходимото.
Паркинга е платен- 10 лв на ден външен и 5 лв вътрешен. Може да се спира безплатно на самата улица, извън паркинга. Общо взето всичко се плаща. Дори ютията - 2 лв на час....
Не препоръчвам на никого да ходи там. Отврат! Дори и да смъкнат цените пак не бих отишла там.

# 683
Жалко за този хотел.Ние го посетихме може би преди 2 години и бяхме със същите отрицателни отзиви.

# 684
Ние се отказахме от Калина Палас, заради отзивите за студена вода в басейна. От рецепция казаха, че е 26С - малко ми се видя за зимен сезон.
Избрахме си друго място.
За Майските празници ми се ходи до Банско, но има време до тогава Simple Smile.

# 685
  • София
Така резервирах за две нощувки в аква терми.
Имам следният въпрос, в мейла са ми отговорили, че " Басейните ни са външни, но два
от които са закрити, топилки са и са топли, те са 6м в диаметър и 80см.
дълбоки."
Имате ли представа дали другите външни басейни стават за плуване поне или зимата ги отписваме напълно?
И друг въпрос, има ли вариант, видях че Старосел е много наблизо, да се ползват срещу заплащане неговите басейни?

Освен Тракийски храм и тракийски град, както и в Пловдив нещо друго, което може да се разгледа наблизо?
Има споменати и коне и езда, но линка не работи, имате ли представа къде наблизо може да се наемат коне за разходка?

# 686
Така резервирах за две нощувки в аква терми.
Имам следният въпрос, в мейла са ми отговорили, че " Басейните ни са външни, но два
от които са закрити, топилки са и са топли, те са 6м в диаметър и 80см.
дълбоки."
Имате ли представа дали другите външни басейни стават за плуване поне или зимата ги отписваме напълно?
И друг въпрос, има ли вариант, видях че Старосел е много наблизо, да се ползват срещу заплащане неговите басейни?

Наскоро питах в Старосел - има вариант, за възрастен цената е 30 лв, за деца до 5 г. мисля 10 лв. ми казаха. С три деца трябваше да платим общо 90 лева - отказахме се. Иначе отзивите за там са много добри. Пиши като се върнете от Аква терми.

# 687
  • София
polij мерси за информацията за Старосел, но доста скъпичко ще ни излезе и на нас ако трябва да платя 5 по 30 лв в моят случай, тъй като и трите са над 5 г.
Значи ще си наблегнем на разглеждане на културни забележителности и ако открия и конна база и езда  Simple Smile

# 688
Aila, дай отзив после за Аква Терми, че и аз съм му хвърлила око (а сигурно и доста други хора).
Мерси предварително!

# 689
polij мерси за информацията за Старосел, но доста скъпичко ще ни излезе и на нас ако трябва да платя 5 по 30 лв в моят случай, тъй като и трите са над 5 г.
Значи ще си наблегнем на разглеждане на културни забележителности и ако открия и конна база и езда  Simple Smile
Няма защо, пробвай все пак по телефона, може пък ако няма много хора да направят някаква отстъпка, но като цяло комплексът е скъп. Поне за мен.

Общи условия

Активация на акаунт