На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 543
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 1 005
Като почнат с някакви странни изисквания,като това да не се допускат колички в ресторанта. Затова човек толкова търси и избира в нета. Веднъж попаднахме на един много "анти детски" хотел и от тогава съм на тръни. Много ми е важно хотела да е ориентиран към семейства с деца, да има удобства, развлечения и съоръжения.
Търсенето ми продължава Simple Smile

# 1 006
Аз нямам против да е ''анти-детски'', ама нека това е обявено предварително. В Гърция и Испания, а сигуно и другаде, си има хотели, на които пише Adults only и на всеки е ясно за какво иде реч.

# 1 007
  • Бургас
Прочетох по назад хубави отзиви за Исмена, Девин. А къде ходихте на разходки с децата? Имам ги две на брой - на 3 и 9 години. Не са много по вървенето, дай им повече игри Simple Smile Хареса ми мястото, но съм в чуденка как да уплътним едноседмична почивка в района.

И нашите са на тази възраст.Баткото в басейна и игри от вън,малката при аниматорката. Следобед сън и пак на басейна.Тази година обмисляме посещение на забележителности в района,но на място според времето и желанието на децата ще се решава.

# 1 008
Моля за актуален съвет за хотел в Добринище с  голям външен топъл басейн,над 3* или поне толкова.Сигурно има мнения,но в последния момент ми се провалиха плановете и нямам време да чета назад.Благодаря предварително  bouquet!

# 1 009
Много ми харесва на Боровец хотел Ястребец с голям детски кът за децата и басейн.

# 1 010
Моля за актуален съвет за хотел в Добринище с  голям външен топъл басейн,над 3* или поне толкова.Сигурно има мнения,но в последния момент ми се провалиха плановете и нямам време да чета назад.Благодаря предварително  bouquet!
В Добринище няма хотели с басейни освен Орбел и спа със студен външен и хладък и малък вътрешен, но с хубаво спа и хубава кухня. Другото божествено място за мен е Русковец, ново, чисто, без забележки, но само с вътрешен басейн, лежанки и детски, външни джакузита. Казаха лятото изнасят шезлонги. Лично аз съм очарована от това място, нищо не ме подразни. Има хубав градски плаж със студен голям басейн и топли детски и джакузи , къщичките повечето са божествени и евтини била съм в Тонината къща и във Валентино 1 , много доволни, ако те интересува питай Hug

# 1 011
  • Резерват "Северозапад"
Алфа Спа в Добринище ще хич не е студен според мен, направо е разкошен Heart Eyes.

# 1 012
Ние  ходихме на 22.08 миналата година, спахме във Валентино, много любезни, чудна домашна закуска и посетихме плажа е големият басейн беше студен, джакузито имаше 40 човека вътре, много мръсно, източват го всеки ден, не казвам нищо, но не е моето място. Имаше много хора, много според мен 500 и нагоре....

# 1 013
  • Резерват "Северозапад"
Впечатленията ми са от средата на юли миналата година. Наистина има много хора.

# 1 014
А в село Баня до Добринище?Или някъде другаде в района?ПРиоритет ни е топлия външен басейн,не топило.

# 1 015
В село Баня бях онзи ден в Аквилон отличен , Римска баня също, лично проверен , стават и за деца, римска като че ли повече по-широко, има аниматорка, нещо рисуват гледах. Разгледахме Изгрева, не ми хареса. Водата в Баня е разкош е няма друга такава, толкова топла и приятна Hug

# 1 016
  • There I was on a July morning
На Римска баня са му покрити басейните, обаче шезлонгите са отвън на поляната, така че за плаж става Peace На Аквилон, на двора, преди време, нямаше много пространство и шезлонги, не знам сега как е  Thinking Има още един хотел - Аспа вила, който също е с външен басейн, но за него нямам лични впечатления.

# 1 017
  • Варна
Разгледахме Изгрева, не ми хареса. Водата в Баня е разкош е няма друга такава, толкова топла и приятна Hug

Ние бяхме на басейн в Изгрева и страшно много ми хареса! Много приятна вода, плитък основен басейн до 1,50, а в детския даже беше мнооого тола. Хареса ми обстановката и това, че дъното на басейна, както и отстрани всичко е от камъни, а не от гадните басейнски плочки. Не знам каква им е легловата база обаче, ние бяхме Балканско бижу до Разлог.

# 1 018
  • Нейде из лудите гори...
ние бяхме Балканско бижу до Разлог.
Доволни ли сте от Балканско бижу?

# 1 019
  • София
В Добринище няма хотели с басейни освен Орбел и спа със студен външен и хладък и малък вътрешен, но с хубаво спа и хубава кухня. Другото божествено място за мен е Русковец, ново, чисто, без забележки, но само с вътрешен басейн, лежанки и детски, външни джакузита. Казаха лятото изнасят шезлонги. Лично аз съм очарована от това място, нищо не ме подразни. Има хубав градски плаж със студен голям басейн и топли детски и джакузи , къщичките повечето са божествени и евтини била съм в Тонината къща и във Валентино 1 , много доволни, ако те интересува питай Hug

Басейните в Орбел са топли, с минерална вода  Peace Хотелът и дворът са прекрасни за семейства с малки деца. Днес за пореден път се върнахме от там след едноседмичен престой. С две деца сме - на 5 г. и на почти 2 г., всички сме доволни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт