На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 464
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Варна
ние бяхме Балканско бижу до Разлог.
Доволни ли сте от Балканско бижу?
със смесени чувства съм, като цяло очаквах повече. някакси ми изглеждаше по-усамотено и спокойно. бяхме настанени в сградата, в която е спа-то и под терасата ни имаше няколко маси от ресторанта. и сутрин и вечер беше доста шумно, като затвориш прозореца се чуваше по същия начин. апартамента ни беше едноспален, но не беше спалня, а две легла слепени, а ние спим с детето заедно и то е по средата - малко тъпо. в хола имаше диван, разпънат, като походно легло, ужасно скърцащ и неудобен, като си мръднеш дори пръста скърцаше, а ако трябва да се завъртиш се местеше целия, ММ като се завъртеше направо тръгваше да се сгъва  Laughing Laughing Laughing нямахме стирка в банята, само кофа и дръжка, а беше опасно мокро за детето. нямахме пепелник, капака на тенджерата нямаше дръжка и такива подобни битовизми. външния басейн беше със студена вода, до вътрешния не стигнахме, но беше голяма лудница там. кухнята им не ни хареса, ММ каза че толкова гадна пържола и аз не мога да направя  Laughing аз доста прибирзах с избора, следващия път май искам в някой малък хотел... или поне с отопляем външен басейн като  Грийн ууд хотел & спа, който е в близост

# 1 021
  • Нейде из лудите гори...
Мноооого ти благодаря!
А в този хотел Зара, Банско отсядал ли е някой? Пуснали са добра оферта.

# 1 022
  • Велико Търново
Мноооого ти благодаря!
А в този хотел Зара, Банско отсядал ли е някой? Пуснали са добра оферта.
Ние имаме за там резервация за края на август, но наши познати до вчера бяха там и казаха, че всичко е много добре - стаи чисти, любезен персонал, спа-то е добро, храната била вкусна. Малко на сляпо ги взехме тия ваучери и ние, понеже нямаше мнения много за хотела, но вече съм спокойна след отзивите на нашите хора  Grinning

# 1 023
Благодаря, то винаги е относително, на едни им харесва, на други не, но щом основните неща - храна, отношение, стаи е ок - радвам се, че и аз взех ваучери вече  Mr. Green От 06.08 сме там и ще дам отзиви след това  Peace

# 1 024
В момента сме в "Римска баня" в с. Баня между Разлог и Банско. Басейните са с минерална топла вода. Паркът е страхотен. Имат обновено Спа с различни екстри, но аз по здравословни причини не мога да ползвам и не мога да дам отзиви. Харесвам този комплекс, защото е просторен.

# 1 025
Аз нямам против да е ''анти-детски'', ама нека това е обявено предварително. В Гърция и Испания, а сигуно и другаде, си има хотели, на които пише Adults only и на всеки е ясно за какво иде реч.

Aбсолютно съм съгласна. Някъде попадах на такъв надпис , мисля че в Златни пясъци  newsm78

# 1 026
  • София
Стасита, как е храната в Римска баня?

# 1 027
Grace, миналата година бе много по-добре. Закуската е на стандартна блок-маса, но бързо се свършва. Сега няма обедно меню. В нашия пакет не се включва вечеря, така че не мога да кажа какво предлагат. Предпочитаме свободна консумация. Цените ми се виждат по-височки отпреди.

# 1 028
момичета кажете си мнението за равнища фабрика за храни и танци имам детенце на 4г дали ще му хареса

# 1 029
  • София
Grace, миналата година бе много по-добре. Закуската е на стандартна блок-маса, но бързо се свършва. Сега няма обедно меню. В нашия пакет не се включва вечеря, така че не мога да кажа какво предлагат. Предпочитаме свободна консумация. Цените ми се виждат по-височки отпреди.

Благодаря. Значи скромно  Laughing А има ли къде да се обядва наоколо извън хотела?

# 1 030
момичета кажете си мнението за равнища фабрика за храни и танци имам детенце на 4г дали ще му хареса
Звънях началото на юни и до 20,08 беше пълен комплекса-всичко беше резервирано.И на мен ми изглеждаше много добре,но имай впредвид,че няма гардероби и телевизори.Хижа е и е спартанско.

# 1 031
  • Варна
ЗА това място
съм чела само лоши отзиви.

# 1 032
Наши близки бяха във фабриката в края на юни, останаха очаровани! Май нямаше нещо , от което да се оплачат. Гласят ни да ходим компания догодина. Лични впечатления нямам

# 1 033
Ние сме ходили септември месец и останахме много доволни. Храната ни хареса много, има организирани забавления за деца. Но си е спартанско наистина. Стаите са малки, няма гардероби. За водата в басейна нищо не мога да кажа, защото есента не ставаше за къпане навън така или иначе. Ние бяхме за един уикенд, за по-дълго може и да доскучава.

# 1 034
Момичета много благодаря за мненията  bouquet.Накрая пак във Велинград-пуснаха ваучери в грабо на нашия хотел и така...Пак ни се размина планината,продължавам да ви следя за догодина  Sunglasses.

Общи условия

Активация на акаунт