На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 447
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 1 035
Момичета много благодаря за мненията  bouquet.Накрая пак във Велинград-пуснаха ваучери в грабо на нашия хотел и така...Пак ни се размина планината,продължавам да ви следя за догодина  Sunglasses.

Явно имате любим хотел във Велинград, кой е той?

# 1 036
  Чак любим не,но миналата година бяхме в Роял Спа-всичко ни хареса освен цените  Mr. Green.За тази година още юни резервирах там,но имах предпочитания къде да са стаите-2 от 20-30 с това изложение.Звъннах миналата седмица за да преведа някаква сума,не че са ми искали,и ми казаха,че не могат да гарантират в какви стаи ще ни настанят.Работели ден за ден,ако предния или същия ден отиде някой който ги иска аз горя  #Crazy #Crazy #Crazy.Дори и предварително да преведа цялата сума,каято е към 2500лв пак не става.Т.е. грабвам се аз от другия край на България,пътувам цял ден с две малки деца и като пристигна виждам,че изгледа ми е скала на 5 метра от прозореца,а настилката на терасата е самата скала-миналата година хората с нас пробваха там да ги настанят   #2gunfire .
  Да знаете там се ходи със задължително включена храна,защото на свободно всичко е безбожно скъпо !

# 1 037
Момичета много благодаря за мненията  bouquet.Накрая пак във Велинград-пуснаха ваучери в грабо на нашия хотел и така...Пак ни се размина планината,продължавам да ви следя за догодина  Sunglasses.
Как да ви се е разминало?! Велинград е в сърцето на Родопите  Grinning

# 1 038
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
  Чак любим не,но миналата година бяхме в Роял Спа-всичко ни хареса освен цените  Mr. Green.За тази година още юни резервирах там,но имах предпочитания къде да са стаите-2 от 20-30 с това изложение.Звъннах миналата седмица за да преведа някаква сума,не че са ми искали,и ми казаха,че не могат да гарантират в какви стаи ще ни настанят.Работели ден за ден,ако предния или същия ден отиде някой който ги иска аз горя  #Crazy #Crazy #Crazy.Дори и предварително да преведа цялата сума,каято е към 2500лв пак не става.Т.е. грабвам се аз от другия край на България,пътувам цял ден с две малки деца и като пристигна виждам,че изгледа ми е скала на 5 метра от прозореца,а настилката на терасата е самата скала-миналата година хората с нас пробваха там да ги настанят   #2gunfire .
  Да знаете там се ходи със задължително включена храна,защото на свободно всичко е безбожно скъпо !

имаше ресторанти, в които предлагат обедно меню за 5 лева  Peace
единия е точно зад тетъра, а другият е пак близо до центъра, но не мога да обясня  Blush

# 1 039
Добри за в хотела говоря.

# 1 040
момичета кажете си мнението за равнища фабрика за храни и танци имам детенце на 4г дали ще му хареса
ЗА това място
съм чела само лоши отзиви.

Вчера най-учтиво им изпратих мейл със запитване за свободни стай и цени за определен период и те ми върнаха следният елементарен отговор / Цялата подробна информация е във нашия сайт /, което ме подразни страшно много. Върнах им това / Еееее какво отношение само. Щом съм направила запитване значи нищо не съм разбрала от сайта ви. Толко ли трудно беше да ми кажете с какво разполагате. Ще го преживея и без да ви посетим.

Няма да ги посетя .... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 1 041
Как да ви се е разминало?! Велинград е в сърцето на Родопите  Grinning
   На мен Рила и Пирин са ми тръпка и другите не ги броя  Mr. Green.

# 1 042
  • Варна
момичета кажете си мнението за равнища фабрика за храни и танци имам детенце на 4г дали ще му хареса
ЗА това място
съм чела само лоши отзиви.

Вчера най-учтиво им изпратих мейл със запитване за свободни стай и цени за определен период и те ми върнаха следният елементарен отговор / Цялата подробна информация е във нашия сайт /, което ме подразни страшно много. Върнах им това / Еееее какво отношение само. Щом съм направила запитване значи нищо не съм разбрала от сайта ви. Толко ли трудно беше да ми кажете с какво разполагате. Ще го преживея и без да ви посетим.

Няма да ги посетя .... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Стана ми интересно
и реших и аз да вляза в сайта.
Не си сама. И аз нищо не разбрах  Mr. Green
Т.е разбрах едно нещо, че трябва да им пиша,
за да разбера актуални цени и свободни места,
точно както ти си направила.

# 1 043
Мнения за Синкевица Габрово има ли някой актуално инфо. Занислям 3 дни да изкараме с дечко там.Чисто ли е, басейна как е , храна , стаите и като цяло отзиви.Благодаря ви .

Последна редакция: нд, 07 авг 2016, 07:32 от desiniko

# 1 044
  • Варна
Мнения за Синкевица Габрово има ли някой бил на скоро там.

В понеделник заминаваме натам, ще споделя мнение  Peace

# 1 045
  • Варна
Здравейте, прочетох някоко страници назад, но не намерих кометари по въпроса, който ме тормози. Търся хотел в Балкана с парк, градина или площадка за игра. Детето е на 3,6 години и има много енергия за горене. Има много варианти в Банско, Добринище и т.н., но тази година ми се ще да пътуваме максимум 3-4 часа (от Варна) и по възможност да не минаваме Балкана, че ми побеля косата от безсмъртни по пътищата.

# 1 046
  • Някъде по Дунава
Здравейте, прочетох някоко страници назад, но не намерих кометари по въпроса, който ме тормози. Търся хотел в Балкана с парк, градина или площадка за игра. Детето е на 3,6 години и има много енергия за горене. Има много варианти в Банско, Добринище и т.н., но тази година ми се ще да пътуваме максимум 3-4 часа (от Варна) и по възможност да не минаваме Балкана, че ми побеля косата от безсмъртни по пътищата.
Вижте това http://www.ostrovche.com/
Близо е до Варна, но не е съвсем в планината, а в гората.

# 1 047
  • Нейде из лудите гори...
Включвам се с пресни впечатления от Хотелски комплекс Зара, Банско.
Тук сме вече трети ден с дете почти на 5 и бебе на 4 месеца.
Хотела е пълен с деца, апартаментите са прилични, сменихме първия заради гледката (исках планина, а не хотели срещу мен), персонала е разбран, басейните са малки, но за сега достатъчни. Поне ние не сме усетили да "не стигат". Има символична детска площадка с две люлки и две пързалки. По-скоро за малки деца, но я има.
Района , в който е хотела е разкопан яко, стига се трудно с кола и пеш. Центъра е на 10-15мин пеша.
Храната е ОТВРАТИТЕЛНА, така де, има някакъв избор, НО качеството НЕ отговаря на 4 звезден хотел. Намира се какво да хапнеш, но като цяло е обидно да плащаш за такова качество.
За сега - толкова Simple Smile

# 1 048
За Островче не се лъжете, това е село между Разград и Русе, моите впечатления са мръсно и неоправдано скъпо.. Насред гората е, наблизо за разглеждане освен Русе и Разград не се сещам..

# 1 049
  • в огледалото на живота
Вижте това http://www.ostrovche.com/
Близо е до Варна, но не е съвсем в планината, а в гората.
По скоро това  Wink
http://www.ostrova-bg.com/

Общи условия

Активация на акаунт