На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 442
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 1 050
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Това Острова ходих да го видя,когато бяхме в Балканци.Не е нещо особенно,разграден двор.Изобщо не е безопасно за деца,децата директно могат да отидат навсякъде.Има само една пързалка до басейна.

# 1 051
Здравейте, прочетох някоко страници назад, но не намерих кометари по въпроса, който ме тормози. Търся хотел в Балкана с парк, градина или площадка за игра. Детето е на 3,6 години и има много енергия за горене. Има много варианти в Банско, Добринище и т.н., но тази година ми се ще да пътуваме максимум 3-4 часа (от Варна) и по възможност да не минаваме Балкана, че ми побеля косата от безсмъртни по пътищата.
Вижте това http://www.ostrovche.com/
Близо е до Варна, но не е съвсем в планината, а в гората.
По скоро това  Wink
http://www.ostrova-bg.com/
Да се включа и аз с пресни впечатления за Острова. В момента сме тук. Като цяло ни харесва.
Плюсове:
-голям двор - мъника обожава трева, а баткото рита топка, кара колело;
- просторна стая- в апартамент сме и е доста широчко;
- басейн- беше задължителен за големия ми син. Водата е 27.5 за нас е добре. Чист е басейна.
- като цяло стаите са чисти, отговарят си на звездите;
Минуси:
- закуската не е добра. За мен има домати и краставици, но мъжът ми е много разочарован. Яйцата само варени (студени), кафето нес. Може да си поръчаш допълнително експресо. Вечерята е по-вкусна и разнообрана.
Пердоналът бива. Виждали сме и по-любезни, но като цяло нямаме оплаквания. 

# 1 052
  • Варна
Включвам се с впечатления от комплекс Синкевица - Габрово. Изкарахме си страхотна почивка, мястото е прекрасно, нямаше нещо, което да ни подразни или да не ни хареса. Комплексът е в покрайнините на града, на 10 мин с кола от центъра и има градски транспорт. Хотелската част е малка - 4 студиа и 4 двойни стаи, всички с изглед към басейна и планината. От управителката разбрахме, че обикновено през уикенда е пълен хотела. Ние бяхме от понеделник до петък и освен нас, имаше само още едно семейство. Ние бяхме в двойна стая - достатъчно голяма и просторна за двама възрастни с дете на 3г и половина и багажа им  Crazy Има си тераса, комарници!, климатик, малък хладилник тип минибар, Булсатком, единствено Wi-Fi-то малко трудно се хваща, но не е болка за умиране. Басейните са 3 броя - детски, голям и един отделен за водните пързалки. Всички са чисти и поддръжани, водата е около 27-28 градуса, с работно време от 9 до 19 часа. През деня има външни посетители, но има много пространство и не става навалица, шезлонги и чадъри има предостатъчно. Хубавото е, че дори и времето да не става за басейн, в и около Габрово има доста неща за разглеждане. В комплекса има открит детски кът - пързалки, люлки, катерушки, голяма поляна за дивеене, футболно игрище с пясък, тенискорт. Ресторанта е много хубав, с голяма закрита и голяма открита част. Закуската е по избор от 4 варианта (омлет/сандвиви/палачинки/компле + кафе/чай + безалкохолно) и по-хубава хотелска закуска не бях яла. Вечеряхме на свободна консумация, храната беше чудесна, всичко беше прясно и приготвено непосредствено преди да ни го сервират. Цените - народни  Mr. Green През деня работи и т.нар. "лятна кухня" - предлагат дюнери, сандвичи, скара, пържени картофи, шопска салата, таратор и напитки - идеална е за бърза закуска покрай басейна. До големия басейн има бар - напитки и сладолед. Персоналът - млад, усмихнат, любезен, отзивчив. Доволни сме и то много, с удоволствие ще отидем пак и горещо го препоръчвам  Heart Eyes

# 1 053
Водата затоплят ли я, или разчитат на слънчевото греене? Детският по-топъл ли е? Иначе звучи много добре

# 1 054
  • Варна
Водата затоплят ли я, или разчитат на слънчевото греене? Детският по-топъл ли е? Иначе звучи много добре

Според мен разчитат на слънцето  Peace За къпане е хубава водата, но не става за киснене. На мен в големия ми се стори, че е по-топла водата, може би заради по-голямата площ по-трудно изстива.

# 1 055
Здравейте, връщам се от почивка в планината (с басейн) и мога с две ръце да препоръчам  комплекс Реденка! Имат голям външен басейн, 2 по-малки (единият с джакузи) с минерална вода, голям вътрешен и 2 вътрешни джакузита. Малкият много се забавляваше в джакузитата Simple Smile
Персоналът е много любезен и храната също е на ниво Simple Smile

# 1 056
Мнения за парк хотел Асеневци в във Велико Търново?

# 1 057
  • русе
някой да има впечатлени за тези комплекси- http://whitevillagepark.com/index.html или http://kamelot-bg.com/

# 1 058
Да ми препоръчате място за настаняване в Еленския балкан newsm78.Не търся хотел с басеин, а по-скоро красив двор, природа, възможности за туризъм наоколо?

# 1 059
Да ми препоръчате място за настаняване в Еленския балкан newsm78.Не търся хотел с басеин, а по-скоро красив двор, природа, възможности за туризъм наоколо?
С две ръце препоръчвам Тихия кът в Елена.Уникално място,много добре поддържани полянки и борова горичка.Идеално място за деца.Дъщеря ми е влюбена  Simple Smile

# 1 060
  • около Варна
Още един глас за Тихия кът,много ми харесва.

# 1 061
  • Варна
Още един глас за Тихия кът,много ми харесва.

+1  Peace

# 1 062
 Laughing Много се радвам,че имаме съмишленици.Вече трета година го посещаваме поне два пъти годишно.

# 1 063
Благодаря ви много, момичета bouquetСега ще се обадя да проверя свободно ли е за нашите дати.

# 1 064
Принципно от септември пускат ваучери,но то е относително.Поне три -четири пъти годишно имат изгодни ваучери.Разлика в обслужването и храната няма.

Общи условия

Активация на акаунт