Север Юг 23

• 29 968
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Ехооо, дружки!  wavey
Ванче  Heart Eyes ми и аз не знам какво да те посъветвам ... но, като съдя по себе си, ще потърпя още малко / аз пък съм много търпеливо добиче, ама докато не ми падне пердето и послееее да не си ми насреща  hahaha / и като ги започна по домова книга ... с простаци така трябва да се държиш, веднага свиват перките  Laughing поне така ми се е случвало от личен опит. На такива нахалници не трябва да им се позволява да си разиграват коня, защото ще стане още по-лошо. А такива хора са страхливи и като им се озъбиш един път и не смеят да те закачат повече. Ако им позволяваш да те мачкат, така и ще си продължи ... Добре, де толкова ли няма един свестен от твоите колеги  newsm78 А инспекция по труда  newsm78 Ако трябва, ще ги извикаш, нямат право да не се съобразяват и с теб ...
Гости  Heart Eyes Марги вече ти е отговорила  Laughing много е красив в тези серии Меметчо ммм ...
Марги, Наде, Айрич  Heart Eyes Hug
малко да поспамя  Mr. Green

# 601

Ками  Hug, защо да ни дразни поздрава ти, всичко, което е позитивно шеговито и приятелско е добре дошло
Ванче Heart Eyes, супер тъпо ако наистина са го направили нарочно това с климатика Mr. GreenАко си мълчиш нещата може да станат и по зле.Според мен трябва да проведеш с тях сериозен разговор, да им кажеш мнението си  възпитано и интелигентно и да изискаш ужавение като към колега. За мен решаването на един проблем трябва да започне с разговор. И недей да им позволяваш да ти мачкат самочувствието.
Айрич  Heart Eyes
Скрит текст:
много си мила,но ти не разбираш ли че с прости хора,как се разговаря,ще се скъсат да се смеят ,те и без това го правят като тръгна да се изкажа нещо.Двамата големи над 40 само ме взимат на подбив и съм била бабичка,двамата малки си позволяват да ми правят забележки,за най-елементарни неща,видиш ли толкова съм стара ,че от нищо не разбирам,а има една по възрастна и от мен,да видите какво различно отношение,не смеят да и кажат нищо,само и се мазнят,защото е от най-стария персонал,и понякога замества управител,е така.Винаги съм била ценена като кадър и работата ми също,а тук не мога да свикна с това отношение,и всичко е от злоба,от всички тях съм имала по хубави длъжности,досега....и знам ли,заради кое.Ох наиситна днес не искам да ви занимавам

уффф, да простаците в БГ май са мнозинство Mr. Green
прегръщам те и стискам палци нещата да се нормализират Hug

# 602
Фенче има две момичета по-малки,разбираме се страхотно,но ги виждам,че им е кофти да се сближават много с мен,днес разбрах,че ги разпитват какво толкова си говорим и пак майтапи за моя сметка.Спирам с моите неволи,времето ще покаже,дали няма някой ден няма да си вдигна чукалата,но искам да взимам заем,а трябва да имам сигурна работа.А бе сложно е
Приятно гледане на ЗП ,сигурна съм,че сте пред тв-то Laughing
Тенкс Айрич,гуш и от мен

# 603
  • София
Ванче дано да ти се оправят нещата. Ти си прецени най-добре как да постъпиш. Отстрани нещата се виждат под друг ъгъл. Аз лично не бих паднала на нивото на простаците, и не бих се обяснявала с тях. Само  ignore2 на такива.

# 604
Ванче дано да ти се оправят нещата. Ти си прецени най-добре как да постъпиш. Отстрани нещата се виждат под друг ъгъл. Аз лично не бих паднала на нивото на простаците, и не бих се обяснявала с тях. Само  ignore2 на такива.

Ками  Heart Eyes
Скрит текст:
В момента така правя Ками.И те само ме следят с поглед и появя ли се там където са се скупчили и настава мълчание.Оф сега като го пиша,колко пошло звучи,как вирея там  newsm78 #2gunfire Rolling Eyes Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 605
Ванче Heart Eyes

един кивомицин

Нищо не е толкова лошо или толкова хубаво, колкото изглежда и нищо не е за постоянно Simple Smile
Гуш Hug

# 606
# 607
Сладката ми позитивна Айрич Hug Hug Hug Hug Hug

# 608
Ванче,  Hug

Скрит текст:

# 609
Ванче,  Hug

Скрит текст:
Дано мила,благодаря newsm10  love001

# 610
# 611
Ками, привет! Hug
Милинки! 4470 4470 4470
Какво си правите? Hug Hug Hug
Само се отбивам да ви пожелая хубава вечер!
Надявам се, че с поздрава ми няма да идразня аудиторията!
Скрит текст:
Ванче Hug Hug Hug  изчетох те!
Не виждам какво те притиснява милинка? Ти прави това което искаш и го прави както трябва,и както на теб ти харесва-пък хич да не ти пука какво говорят другите.А те да говорят каквото си искат. За съжаление колегите не можем да си ги избираме,и сме принудени понякога да търпим всякъкви изцепки. Може и да те провокират да си изпуснеш нервите, и да ти направят сечено. Затова се дръж на положение.Няма да се откажеш от любимите ти занимания, само защото техните мозъци са спиртосани и не стават за нищо я!
Не обръщай вимание на тези дребни душици.Пази си работата! Hug Hug Hug
Ками, бива ли така...аудиторията да не би да ти е непозната? newsm78 Joy
Кога сме се дразнили на някой и за нещо...че ний с повод се въздържаме...
какво остава без повод... hahaha  hahaha
Все от кротките сме събрани тук!  newsm47

Фенче, Наде, Ванче, Airra,  Hug

Еее, никой не се сети да поздрави днес нашите хора от екипа на СЮ с празника им- Рамазан Байрам /Шекер Байрам/ е! На този празник искат и дават прошка на близки и роднини, приятели.
Здраве, успехи и благоденствие за всички от екипа на СЮ!  newsm10

ММ донесе тази вечер ей, такова сладко чудо- домашна турска баклава!!!
Невероятно вкусна е!!!  yes

Последна редакция: пн, 28 юли 2014, 23:01 от margita9

# 612
Фен Heart Eyes нахранихте ми душата и очите с красота,БЛАГОДАРЯ
ще си лягам вече,поолекна ми, лека нощ мили дружки
ВИЕ СТЕ СТРАХОТНИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 613
Ехоооооо кацам и аз  Hug
Говоркате ли си или заспахте вече  newsm78
Ванче, ще идвам да ги оправям тия твойте.....  #Cussing out

# 614
Ина, привет! Hug