Нашите кухни - тема 54

• 98 333
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Ей, хора сега препрочитам назад. Ама защо се карате за глупости. В края на краищата всеки си дава срок и ако искаш си поръчвай там. Като ходиш на пица, ако не е опечена чакаш ли - чакаш? Защо хабите нерви не знам. И аз не вярвам в срок за 1 седмица. Ясно ми е, че не се права толкова дълго, ама да не си само ти извинявай - иначе значи, че фирмата или заради теб ще прецака друг клиент, или нямат работа - или не стават или са скъпи. Гаражният майстор - нито ще ти даде гаранция нито нищо. Къде ще го търсиш след време с попиканото договорче, хайде моля ви се......Може сега да ти излезе по-евтино, ама после.... На моята Мария още и се реве. Кухнята е сгрешена още в началото като проект, имаха разлики в цветовете в част от нещата, защото майстора взел и други неща... шкафовете и с  увиснали врати и сменени капачки на пантите ли там не знам как се казва..... а плота така е надупчен, че всичко се преправя и и излезе все едно направи кухня и половина във фирма. Не, че не може да стане това, ама хайде да бързаме, че не можем да стоим в кочината в къщи толкова време. Ми не почвай ремонта тогава и си стой със старите мебели. Не разбирам наистина от какво толкова недоволствате.
 ...... а стоматолозите как дерет ......това пък е друга тема. Имам за 2 кухни работа в устата си сигурно......

# 451
Моята е Зануси. Много съм доволна от нея.

# 452
  • при моите любими
Аз да попитам специалистите в темата. Аз има кухня от фирма Фантастико мебел от Русе. На времето ми казаха само. че е МДФ червен лак. Харесва ми като качество, но фирмата няма вече офис в София и не знам дали ще могат да дойдат да ми направят проект. Та по снимка, ще може ли да ми кажете къде другаде мога да търся такъв материал. http://cydonia.snimka.bg/other/kuhnya.91445.1882082.big

# 453
  • София
Защо не се обадиш и не попиташ дали ще ти направят проект щом си доволна и си им стар клиент? Все пак това са им няколко хиляди лева.

# 454
Neli mar4 , миалната е тази http://teka.bg/bg/products/view/19028-Съдомиялни_машини-dw_453_fi. От лятната им промоция  Peace

# 455
С удоволствие ще ви я покажа, само да стане Praynig С тези срокове за изпълнение, някъде около Коледа ще да е ooooh!
какви са тези срокове  за изпълнение - при готов проект една средно голяма кухня от ПДЧ се прави за 6 - 7 дни
1 ден - покупка на материали
2 ден - разкрой, кантиране и почистване на детайлите
3 ден - събиране на шкафове
4 ден - събиране на шкафове
5 и 6 ден монтаж на място
Извинявам се но да внеса малко яснота - това е времето за което се изработва една кухня и то с дръпната ръчна а има и фирми в който ако изработваш толкова дълго мебела ще  те изгонят, не твърдя  че времето по договора трябва да бъде 7 дни това колко ви клатят не ме касае/ аз взимам капарото един ден преди да започна поръчката в неделя се срещнахме с непознат клиент и в четвъртък се чухме за да уточним къде и кога да я доставя в събота 9.00 бе разтоварена пред входа куня за пан, апартамет 1.8+1.2 м/
ето и сдин случай от моята практика - сутринта 8.00 ми показват проекта , попитах за дата за монтаж отговора - той мина отдавна - за кога трябва да бъде готова - ако може утре на другия ден в 6.00 кухнята беше готоваа опакована с окачени врати чекмеджета срязан и кантиран плот готова за монтаж, това е нормално за бг

# 456
  • Отвъд алеята зад шкафа
4efits а какво пише в договора, който си подписал с клиента като срок на изпълнение, доставка и монтаж?

# 457
Здравейте. Да се похваля и аз вече с новата кухня.

Не съм фен на модерните лъскави материали, за това и кухнята е по-скоро класичеса.Вратичките са от МДФ, мивката е съвсем обикновена. Не съм купувала и скъпи механизми, и електроуреди, тъй като живеем в този апартамент само два месеца в годината, в албума се вижда и старата кухня. Кухнята ни струваше 1500 лв. Успяхме да приберем и бойлера ( последният шкаф), и съдомиялна, а водомерите ни са изместени и са под мивката. сглобяваето стана за 1 ден.

Много съм доволна и си я харесвам.

Пожелавам успех на всички и благодаря, че споделяте и пишете. Опита ви беше безценен за мен.

старата http://media.snimka.bg/s1/3680/033604744.jpg?r=1

новата  http://media.snimka.bg/s1/3821/033886766.jpg?r=0

# 458
  • София

какви са тези срокове  за изпълнение - при готов проект една средно голяма кухня от ПДЧ се прави за 6 - 7 дни
Извинявам се но да внеса малко яснота - това е времето за което се изработва една кухня и то с дръпната ръчна а има и фирми в който ако изработваш толкова дълго мебела ще  те изгонят, не твърдя  че времето по договора трябва да бъде 7 дни това колко ви клатят не ме касае/ аз взимам капарото един ден преди да започна поръчката в неделя се срещнахме с непознат клиент и в четвъртък се чухме за да уточним къде и кога да я доставя в събота 9.00 бе разтоварена пред входа куня за пан, апартамет 1.8+1.2 м/
ето и сдин случай от моята практика - сутринта 8.00 ми показват проекта , попитах за дата за монтаж отговора - той мина отдавна - за кога трябва да бъде готова - ако може утре на другия ден в 6.00 кухнята беше готоваа опакована с окачени врати чекмеджета срязан и кантиран плот готова за монтаж, това е нормално за бг

Т.е. ти си правиш реклама?
И само да вметна, че 1,80 на 1,20 не е хич голяма кухня.
Съгласна съм, че 40 дни са страшно много време и не би трябвало да е така.

Кремена, чудна е новата кухня!

# 459

Извинявам се но да внеса малко яснота - това е времето за което се изработва една кухня и то с дръпната ръчна а има и фирми в който ако изработваш толкова дълго мебела ще  те изгонят, не твърдя  че времето по договора трябва да бъде 7 дни това колко ви клатят не ме касае/ аз взимам капарото един ден преди да започна поръчката в неделя се срещнахме с непознат клиент и в четвъртък се чухме за да уточним къде и кога да я доставя в събота 9.00 бе разтоварена пред входа куня за пан, апартамет 1.8+1.2 м/

Т.е. ти си правиш реклама?
И само да вметна, че 1,80 на 1,20 не е хич голяма кухня.
Съгласна съм, че 40 дни са страшно много време и не би трябвало да е така.

Кремена, чудна е новата кухня!
не си правя реклама просто на бългаски ви казах колко е технологичното време за изработка на една кухня

# 460
не си правя реклама просто на бългаски ви казах колко е технологичното време за изработка на една кухня

Ако в момента (чисто теоретично) имате 2-ма клиенти какъв срок за изпълнение ще дадете на следващия? Отново 6 дни или ...

# 461

Ако в момента (чисто теоретично) имате 2-ма клиенти какъв срок за изпълнение ще дадете на следващия? Отново 6 дни или ...
В момента имам 4 поръчки - 3 висят на пирона и чакам да свършат тези преди мен, и работя една фурнирована която ще забави заради лака, в петък трябваше да монтирам администрацията но те лепът теракот, шпаклова и бойдисват с латекс а ми се иска и  да почина малко

# 462

В момента имам 4 поръчки - 3 висят на пирона и чакам да свършат тези преди мен, и работя една фурнирована която ще забави заради лака, в петък трябваше да монтирам администрацията но те лепът теракот, шпаклова и бойдисват с латекс а ми се иска и  да почина малко

Не отговорихте на въпроса - ако аз съм клиент и дойда днес при вас какъв срок ще ми дадете? Точна дата, не увъртания.

# 463
[quot

Не отговорихте на въпроса - ако аз съм клиент и дойда днес при вас какъв срок ще ми дадете? Точна дата, не увъртания.
[/quote]
 ето как процедирам - клиента идва с някакъв идеен проек/снимка или др./ уточняваме вид материали обков и т.н. ако е нужно правя проект на изделието смятам цени с различно ПДЧ и обикновенно с клиента се срещам в недели или вечер но след като е уточнено всичко и ти казвам примерно 1 седмица от получаване на капарото или 2,3 взависимос от работата клиент с не написано домашно не минават през мен  нямам време за да бъда компаньон извинявай
ето и пример - момчето ми прати проекта http://dox.bg/files/dw?a=f34ccc923e
или http://media.snimka.bg/s1/3822/033887501-special.jpg?r=1

Последна редакция: нд, 24 авг 2014, 12:21 от 4efits

# 464
нямам време за да бъда компаньон извинявай

Тук наистина спирам. Нека оставим темата на хора, които имат нужда от съдействие и помощ.

Общи условия

Активация на акаунт