Нашите кухни - тема 54

• 98 443
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
И според мен.Просто я запомних защото ми се стори тежко.Може в действителност да не е така,но усещането ми е за голяма картинка на стъклото на малка площ кухня.И се зачудих дали не е в повече,та затова я запомних

# 601
  • на североизток от Рая
 Кухнята  е същата като показаната напред. Съфорумката, която я показа, писа, че са я правили за съфорумка. Какво  толкова го нищим. То едва ли е тайна.

# 602
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хубава е кухнята ти Ulenceto, честито. По мой вкус щях да променя някои неща, но пък важното е, че ти си я харесваш. Като пусна моята кухня съм сигурна, че ще има критики  Mr. Green Собствената ми свекърва гледаше странно плочките, които съм избрала за гръб и коментира, че "не е виждала такова нещо по списанията"  hahaha

# 603
  • на североизток от Рая
Собствената ми свекърва гледаше странно плочките, които съм избрала за гръб и коментира, че "не е виждала такова нещо по списанията"  hahaha

hahaha

Голяма си скица.  Joy

И аз май няма да покажа моята кухня. Обаче пък толкова си я харесвам. Стандартна и удобна. В сегашните нови модерни кухни има неща, които не ми допадат, аз ги избегнах при нашата.

# 604
Аз бих се радвала да видя вашите кухни. Simple Smile
Макар ,че и аз няма да кача снимки на моята. Mr. Green С два бели шкафа,с плот орех,тюркоазени пластмасови дръжки на вратичките,дървен стелаж и бели плочки с черна фуга едва ли бихте ахнали.  Laughing Обаче аз съм влюбена в скандинавския тип кухни и даже въпросителните погледи не биха ме разколебали да сложа бели рафтове вместо стенни шкафове.... Joy

# 605
  • София
На Юленцето кухнята е страхотна и това е съвсем обективно, независимо лично за себе си какво бих направила. Учуди ме, че вече съм я виждала.

Няма нищо страшно в показването на кухни. Все пак личното удобство е по-важно от това какво ще каже някоя съфорумка, а такова понятие като идеална кухня/стая не съществува. За мен не съществува и понятие завършено обзавеждане, защото потребностите ни през годините се променят.

# 606
  • София
Мили момичета, защо да не си покажете кухните Thinking Вкусове различни, това е съвсем нормално мисля?
Юленце, честито и със здраве да си я ползваш!!!

Иначе страшно много ми харесва, точно този тип шкафчета и отваряне са ми много елегантни. Въпросителната ми отива само към хладилника и местоположението му, на мен също ми е най-голямата дилема.

Аз също не съм фен на принт стъклата, ама това си е мой проблем  Wink И рустикални кухни биха ме кефили само на вилата, но никой не е длъжен да ми отчита вкусовете  Wink

# 607
  • Варна
С два бели шкафа,с плот орех,тюркоазени пластмасови дръжки на вратичките,дървен стелаж и бели плочки с черна фуга едва ли бихте ахнали.  Laughing
Е сега вече ще ти се разсърдим, ако не ни покажеш. И аз съм влюбена в скандинавските кухни и уж към това се стремях, но то стана малко по-друго. И аз също се притеснявах да пусна снимки на моята - толкова си мечтаех за нея и толкова си я харесвах, че някоя критика щеше да ми вгорчи кефа, но тука сме културни - ако нещо не ни харесва просто не коментираме. Какъв е смисъла, някой ще си промени кухнята ли?!
Така, че МОЛЯ СНИМКИ.  Naughty Naughty Naughty

# 608
  • София
Моля ви, момичета, не си вгорчавайте кефа от критики. Няма нищо по-хубаво от удобната кухня все пак.  Hug

# 609
Хаха, Lady April, усмихна ме. Grinning Благодаря. Hug
За да няма сърдити, обещавам да пусна снимки щом сложим рафтовете и перденцата.
  bouquet

# 610
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, Lady April, усмихна ме. Grinning Благодаря. Hug
За да няма сърдити, обещавам да пусна снимки щом сложим рафтовете и перденцата.
  bouquet

Задължително да пуснеш снимки, звучи страхотно по описание!

На мен вече ми монтират кухнята и сега започнах да се разколебавам за острова. Още мога да го откажа  newsm78

# 611

На мен вече ми монтират кухнята и сега започнах да се разколебавам за острова. Още мога да го откажа  newsm78

Аз си направих остров от икейска етажерка

KALLAX + останалото парче от плота. Сега купих крака  и ще бъде довършен. Лошото е , че ми идва малко пространството с него(кухнята е около 8 квадрата),но пък си отварям още работно място,точа баниците на него и ми е нужен. Голямо чудене е ..... Crazy

# 612
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз точно затова се чудя. Ако имаше още едни 5-10 кв.м, за да изместя трапезарната маса, островът ще дойде супер. Обаче сега при монтирани кухненски шкафове започва да ми се струва, че ще трябва да минавам странично. Не е хубаво да се претрупва наличната площ с мебели, мен поне ме задушава. Лошото при нас е, че това е свързано с промяна на осветителните тела - трите лампи, предвидени за над трапезарната маса са вече купени и ще трябва да ги връщаме (ако е възможно изобщо, а не са никак евтини). Ще трябва да се задоволя с луните, които са вградени над мястото за острова, което доста променя концепцията. Също така обковът и механизмите за шкафовете са решени и купени, в острова е предвидено да има едно голямо чекмедже на 90 см широко за прибори + 2 големи чекмеджета за тенджери и тигани, което поставя въпроса къде да ги премествам, при положение, че другите шкафове са вече разпределени и са монтирани механизмите.....

# 613
  • София
Гадамер, сега като е разхвърляно вероятно ти изглежда малко помещението, но след като всичко (включително вратички/дръжки ако има детайли) се подреди, ще ти светне пред очите.

# 614
  • Отвъд алеята зад шкафа
Може и така да е. Просто толкова месеци гледам апартамента с празни помещения и сега като взеха да се  появяват мебелите, започва да ми отеснява. Въпреки, че детските стаи станаха много добре с мебели, а при монтажа ми се струваше, че няма да има никакво място.

Общи условия

Активация на акаунт