The Strain

• 52 913
  • 657
  •   1
Отговори
# 210
Не бе, аз за Еф викам да се вземе с Васко.
.                                                                                                       Въх!

# 211
  • София
Другата седмица ли е финалето? Да знам дали да наваксвам.  Mr. Green

тц
13 епизода са. Още две седмици остават. Simple Smile

# 212
Гледах, но кво да кажа...Тоя Мастър има да го гонят бая сезони, къде се е разбързал Дядко  Crossing Arms

# 213
И аз на опашката.
Ми кво да кажа. Мастъра е смешник. Детенце постъпи по детски, но извади късмет (засега). Еф (добре че почна тоя филм, та да се образовам малко - той бил всъщност доста вървежен актьор и си играе всички роли съвсем плешив. Само тук дел Торо го навил да нахлупи перука, което повечето хора, включително и аз, намират за нелепо. Ама имало смисъл - като му дойде времето, ще разберем) се държа като глупак. Лудата баба как са й давали да пуши в старческия дом? Thinking Нора е тотално безполезна, но поне не се натрапваше много да дразни. Верно трябваше да си гледа майчето, а не да я оставя на детето. Дядко изтърва нервите, ама си беше прав. Но иначе как да се завърже интригата, като утрепат Мастъра още сега. Много як дядка за 90 годишен! Я как разкости ковчега! Васко, ако не се хили като ряпа, е поносим, дори на моменти ми допада. Мехикано ми харесва най-много, но то е, защото е мускулест и готин. Иначе играе средна хубост. Хареса ми сцената, след като се наложи да приключи с брат си. Беше естествен.
Хакерката със загадъчната сексуалност се изплъзна засега на Васко, да не налети на мексиканеца Thinking

# 214
Скрит текст:
Изгледах финала на сезона. Със смесени чувства съм  newsm78 Мексиканчето минава към анти -вамп екипа  Mr. Green Очаквах, че жената на Еф ще отвлече сега малкия. Явно ще го оставят за следващият сезон. Изсмукано от пръстите ми дойде бягството на Мастъра  Peace

# 215
Скрит текст:
Изгледах финала на сезона. Със смесени чувства съм  newsm78 Мексиканчето минава към анти -вамп екипа  Mr. Green Очаквах, че жената на Еф ще отвлече сега малкия. Явно ще го оставят за следващият сезон. Изсмукано от пръстите ми дойде бягството на Мастъра  Peace

И аз го изгледах, доволна съм. Не е нещо уау, но ми беше интересен.
Спойлер книга.
Скрит текст:
В книгата избягва по същия начин, той е доста древен и може да понесе слънчевата светлина, но ще му се наложи да се прехвърли в друго тяло.

# 216
Скрит текст:
Да не би в тялото на жена му на Еф. Това ще е интересно  Mr. Green

# 217
Скрит текст:
Да не би в тялото на жена му на Еф. Това ще е интересно  Mr. Green
Да ти кажа ли ли или искаш да е изненада?

# 218
Не. Кажи ми  Mr. Green Интересно ми е.

# 219
Не. Кажи ми  Mr. Green Интересно ми е.
Спойлер книга
Скрит текст:
Ще се прехвърли в тялото на Боливар.

Поне в книгата е така, но има и различия което за мен е добре, има някакъв елемент на изненада.

# 220
Меган  благодаря  bouquet
Скрит текст:
Боливар е тоя милиардера нали? Ясно защо тогава не го превърна.

# 221
  • Ænima/Albuquerque
Мне, рокаджията.

# 222
Благодарство Сарк
Аз си го знам като рокаджията  Mr. Green

# 223
Меган  благодаря  bouquet
Скрит текст:
Боливар е тоя милиардера нали? Ясно защо тогава не го превърна.

Не.
Скрит текст:
Боливар е рок звездата, един от превърнатите в самолета. В този и миналия  епизод го показаха .Елдрич има друга съдба.

# 224
  • Ænima/Albuquerque
Благодарство Сарк
Аз си го знам като рокаджията  Mr. Green

Е, то и аз така. Да се чудиш как съм съм му запомнила оригиналното име.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт