The Strain

• 52 912
  • 657
  •   1
Отговори
# 435
О, не.
Скрит текст:
Дядо ми е един от любимите персонажи.

# 436
  • КиТ
И на мен,кой ще се бори срещу тия стригои  Twisted Evil

# 437
О, не.
Скрит текст:
Дядо ми е един от любимите персонажи.
Еми, старичък си е, 90 и няколко годишен.

# 438

Скрит текст:
Гътва се, ама чак накрая. Ще го гледаме до последно.

Скрит текст:
Не беше накрая. Господарят го уби във втората книга. Или май беше в третата в началото. Сетракиян не доживя пълния апокалипсис.

# 439
  • София
Хубава подготвяща серия за завършека, който обещава да е лудница.
Дано Сетракиян успее да вземе книгата. Там ще са замесени 2 страни, но разделени на още 2 подгрупички. Сетракиян/Василий + Куинлан и Древните с/у Айнхорст и Палмър под шапката на Господаря. Но дефакто Сетракиян и Куинлан и Айнхорст и Палмър ще се опитат да надцакат ''другарчето'' така че ще имаме фатална четворка.  Grinning
Имам някакви опасения за дядото, някакво предчувствие, дано не му се случи нищо, че половината сериал се крепи на него.  Praynig Но със сигурност Елизалде няма да може да натисне спусъка, просто не е такъв.
Това с Ефраим и Нора беше доста скучно и изобщо тяхната линия ми е много досадна. И дано да успеят да зазкарат Зак при баба му и дядо му и да го разкарат от сериала ама няма да стане заради майка му...

# 440
Сигурно ще го хване Кели и дано.  Praynig Писна ми от тоя малък пикльо. И на мен ми е скучна историята около Еф-Нора.

# 441
Скрит текст:
Йес! Йес! И за Нора, и за пикльото.  newsm44

# 442
Хубава подготвяща серия за завършека, който обещава да е лудница.
Дано Сетракиян успее да вземе книгата. Там ще са замесени 2 страни, но разделени на още 2 подгрупички. Сетракиян/Василий + Куинлан и Древните с/у Айнхорст и Палмър под шапката на Господаря. Но дефакто Сетракиян и Куинлан и Айнхорст и Палмър ще се опитат да надцакат ''другарчето'' така че ще имаме фатална четворка.  Grinning
Имам някакви опасения за дядото, някакво предчувствие, дано не му се случи нищо, че половината сериал се крепи на него.  Praynig Но със сигурност Елизалде няма да може да натисне спусъка, просто не е такъв.
Това с Ефраим и Нора беше доста скучно и изобщо тяхната линия ми е много досадна. И дано да успеят да зазкарат Зак при баба му и дядо му и да го разкарат от сериала ама няма да стане заради майка му...

Чакай малко. Какъв завършек? Днес е последната серия от сезона и няма повече. И трябва точно с влака да е. В книгата ме изкефи този момент.  Twisted Evil
Айде да излизат тия букви вече.

# 443
Той за предишния епизод говори. Grinning

# 444
  • Вестерос
Свършили сезона, че изоставам и реших като свърши накуп да гледам?

# 445
Почвай Тиф. Днес излязоха буквите за последния епизод.
Аз по-късно ще му се наслаждавам.  Sunglasses

# 446
  • Вестерос
Края на седмицата ще е  Blush

# 447
Хубава серийка. И доста моменти има от книгата.

Скрит текст:
Знаех си, че Кунлан няма да утрепе дядо. Той е добро вампирче.  Heart Eyes
Малко ми стана кофти за Нора. Защото в книгата

Скрит текст:
тя и Васко са супер сладка двойка. Значи сега ще го гаджосат с Дъч. Гарантирам, че оназ приятелката и ще се гътне. То те се разделиха май.

Хареса ми прегръдката между Зак и Кели. Много се разчувствах. Сякаш има него много силно в нея. Любовта към детето и е доста силна и затова не го схруска като останалите, които джуреха близките си.
Всъщност в книгата
Скрит текст:
ситуацията с влака е почти същата. Само че Нора оцелява. И там Кели не пие от сина си, а решава да го даде на Господаря като подарък. Нещо такова беше. Може и да бърках.  newsm78 Позабравила съм.
Абе тъпо парче си е Зак. Заради него умря Нора. Заслужава да пукне, ама едва ли.

Много ми хареса Васко как се зъбеше на Айнхорст  Sunglasses Търгът също беше горе долу като книгата. Ама има и разлики.

Уф, само за тая книга говоря, но истината е,че ако се бяха постарали да направят за всяка книга сезон, щеше сериалчето да е страхотно. И особено да не променят някои неща от сюжета и да не ни занимават с любовни простотии.

# 448
  • КиТ
Тоя Зак честно,доста тъпо парче  ooooh!

# 449
Хубава серийка. И доста моменти има от книгата.

Скрит текст:
Не съм гледала епизода, но явно Нора е гушнала букета.В книгата и тя и майка и са живи  когато Кели взе Зак. Доста интересно беше докато беше в лагера, но още като го хвърли от влака бившия си шеф Еф ми стана ясно, че тази история няма да я развият. Доколкото имам спомен в книгата Господаря пращаше Кели след Зак, но може и аз да греша. Четох я много отдавна, да не говорим, че там Кели не става висш вампир от ранга на Айнхорс, а си най-обикновен, който само мучи и не може да говори.

Общи условия

Активация на акаунт