The Strain

• 52 888
  • 657
  •   1
Отговори
# 60
  • Ænima/Albuquerque
Ти пък, аз на това се надявам! Блейд е един от супермалкото вампирски филми, дет' ме кефят. Мно'о мразим вампири, ако не са като в "Интервю"-то.  Crossing Arms

# 61
  • София
Имах предвид, че не искам да е само екшън и някой прероден Ван Хелсинг да ги коли наляво и надясно. По принцип си падам повече по драмата и съспенса. Лошо няма да се колят ама по-уморено. Засега е много добре, нататък съм сигурен, че ще се увеличи екшъна, но да е с мярка. Simple Smile
Иначе съм фен на Блейд, както и на Ан Райс, че и на От здрач до зори. Абе почти няма книги, филми или сериали с вампири дето да се дразня. Издразних се мощо само на 5 ия сезон на ДнВ, време им е да спират със сериала според мен.
Айде още малко и ще гледам шестата серия на ИК по ХБО. Дано намерят лек за Билчо  Praynig

# 62
Блейд и мен ме кефи. Той и Подземен свят са ми любими/за вторият голям фен съм на Кейт Бекинсейл та може би заради това/
Издразних се мощо само на 5 ия сезон на ДнВ, време им е да спират със сериала според мен.

Peace
+1 като допълня и 4-ти. Трети сезон ми е любим  Heart Eyes сори за спама Blush

# 63
  • Ænima/Albuquerque
Ужиссс...  Close

# 64
  • Ямбол
Кат споменахте ДнВ - Нела що я няма тука?!  Mr. Green

# 65
  • София
След 3 изгледани епизода на The Strain мога смело да кажа, че съм доста зарибен  Twisted Evil
До тук смятам, че сериала се справя много добре, в добавка - визулно стои отлично...
Не следя много сериали, но примерно мога да го сравня с Under the Dome, Penny Dreadful или Extant  - The Strain e в пъти по-силен най-вече заради динамиката, случват се доста повече неща/поне до тук/. Подбора на актьорите в Extant /за моят вкус/ е ужасен-нито един образ не си е на мястото, включително и Холи Бери, а Under the Dome пък съвсем се оплете в наивност и хаотични обрати, макар че сезон 2 е по-интересен и интензивен откъм развитие.

Та на този фон, The Strain ми се струва направо перфектен във всяко отношение. Гледам сега, че и 4-ти епизод са качили в торентите  Crazy

# 66
Подбора на актьорите в Extant /за моят вкус/ е ужасен-нито един образ не си е на мястото, включително и Холи Бери...

Малко off :

На мен също ми се вижда неподходяща Холи Бели за ролята на астронавката Моли. Възрастта неминуемо си казва думата  Wink

Може би по-подходящ би бил типаж като Оливия Дънам от Fringe, висока и стройна натура, спортен тип.

# 67
  • Ænima/Albuquerque
Като сме на темата - доста е бозав Extant. А, Холито е такова ниско, трътлесто... астронавт я направили.  hahaha

# 68
  • София
Като сме на темата - доста е бозав Extant. А, Холито е такова ниско, трътлесто... астронавт я направили.  hahaha

Sarcasm™   Mr. Green
Има ли някъде отделна тема за Extant, за да не спамим тук The Strain?

# 69
  • Ænima/Albuquerque
Ми, не знам да има, ама и не горя от желание да го обсъждам, честно казано.  hahaha

# 70
Не съм фен на Холиту, но намирам, че са добре подбрани, а и мярнах, че тя май е и продуцент  Wink

От друга страна, тук главните не са ми симпатични, но ще го тикам. То като се овампирозомбят всички ще са красиви.

# 71
  • КиТ
Май няма отделна тема за Extant Peace Аз също го следя и нещо не е почнал да ми става толкова любим, да чакам всеки епизод с нетърпение Rolling Eyes за запълване на времето е Wink

# 72
Сядам да гледам сега  Crazy
За Extant споделям мненито ви. Гледам го, но нещо не ме грабва  Rolling Eyes
Холито и на мен не ми се вписва. Да пише, че тя е продуцент.

# 73
  • Ænima/Albuquerque
Ох, не съм била само аз.  hahaha

Днеска серия имало, отивам да тегля...  Blush

# 74
Изгледах днешната серия и като че ли не ме грабна особено.  Thinking Някои неща не ми се връзват и или аз не схващам или тепърва ще бъдат развити в сериала  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт