Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... XLIII

• 60 045
  • 672
  •   1
Отговори
# 450
  • срещу двата комина :)))
Мяркам се да препоръчам Gone GirlSimple Smile Най-сетне нещо за гледане извън клишетата. Розамунд Пайк прави страхотна роля, а Дейвид Финчър се е справил много добре с предизвикателството да предаде книгата на екрана. Филмът държи в напрежение до края.
има ли го на някой бг. тракер,не го намирам?

още е по кината   Peace

при мен голяма греда тия дни с филмите

Michael Kohlhaas - за голямо съжаление изобщо не ми хареса. Беше ми муден, протяжен и прекалено дълъг. Макс беше прекрасен, но всичко останало хич не ми беше по вкуса...Горе-долу след средата започнах да превъртам...

The Thirteenth Tale - наскоро прочетох книгата и това ми беше голямата грешка. Сигурна съм, че филма щеше да ми хареса много повече, ако не знаех нищо за историята. Все пак бих препоръчала и някой друг да го погледне Simple Smile

Walk of Shame - гледаше ми се комедия, но това беше пълна боза, не изгледах и до половината даже  ooooh!

# 451
  • Belgium
Айде да не се обаждам с моята греда, наречена Sex Tape, защото тоя филм изобщо не е за тука.

Защо си го причиних, защо?!  Tired

# 452
  • Русе/София
Благодаря Mrs.Turner,негативна.

# 453
И на мен ми хареса Gone Girl. Доста откачен на моменти.  Crazy

# 454
  • Пазарджик/Лондон
Някой да даде отзиви за Dracula untold? Смятам да го гледам в неделя, почти сигурна съм , че на мен ще ми хареса, аз съм всеядна , но скъпият ще идва с мен а той малко претенциозен си пада Rolling Eyes.Та ако някой го е гледал моля да сподели Wink.

# 455
  • В светлината на слънцето
Някой да даде отзиви за Dracula untold? Смятам да го гледам в неделя, почти сигурна съм , че на мен ще ми хареса, аз съм всеядна , но скъпият ще идва с мен а той малко претенциозен си пада Rolling Eyes.Та ако някой го е гледал моля да сподели Wink.

Тръшна ме отвратителен вирус, иначе трябваше да го гледам утре. Ама - тц.  Confused

# 456
  • София
Преди малко се връщам от Gone Girl / Не казвай сбогом и ето 2-3 думи.
Трудно ми е да изкажа ясно мнение, като може би съм една идея по-близо до негативна оценка  Simple Smile

Бих описал впечатленията си от филма по следния начин - влизате в приятен ресторант, сервират ви чудесна супа, след което идва превъзходно бяло вино с отлична зелена салата с риба тон...Вече сте във възторг и чувствате, че сте намерили новия си любим ресторант, но докато отпитвате основното ястие, усещате жестоко разочарование  Grinning За да стигнем до блудкавия десерт...

Общо взето - става, гледайте го, но не правете моята грешка да имате твърде завишени нагласи...За мен е не повече от посредствен филм за убиване на времето, а е жалко, защото до определен момент бе интригуващ и имаше потенциал да бъде нещо наистина приятно, но...
Отличини думи заслужава Кари Куун - сестрата на главния герой/Ник Дън/ - наистина тя се справя фантастично от първата до последната минута - много ме впечатли нейната игра...С по-добър сюжет би се получил отличен филм.

# 457
Ако не са се отместили много от книгата, не би трябвало да е зле. Трилърче с лек обрат за съспенс и ди енд. То какво друго.

# 458
  • Ямбол
Отново противоречиви отзиви за филм, който очаквам с нетърпение. Стана ми интересно.
Ще изчакам да се появи по торент тракерите и ще гледам.  Simple Smile

Почнах Съветникът одеве, ама утре ще го довърша. Хареса ми в първите 40 минути.

Последна редакция: ср, 08 окт 2014, 04:51 от DimiLoca

# 459
  • Once there was a Hushpuppy...
И аз нещо напоследък трудно уцелвам филм, който да ми хареса много.
А, пък с този War Story   съвсем уцелих на камък Sad

Не препоръчвам губене на време, въпреки че драмата на главната героиня може и да не беше за подценяване, но отново начина на поднасяне беше неразбираем за мен. Не мога да давам съвсем крайна оценка, защото очевидно някой се е трудил да го създаде, но трябваше да помисли преди да го направи да започва от нищото и да дава толкова оскъдна информация за историята, която предстои. В комбинация с едно 10-12 мин. първоначално мълчание е способен да откаже и най-големия оптимист. Е, гледах до към 40мин. после превъртях и видях края и действително не си заслужава.

# 460
  • Бургас
Успях да намеря малко време да отида и аз на кино - The Maze Runner. Не бих казала, че филмът е лош, но е по-подходящ за гледане в домашни условия. Явно просто много са го прехвалили. newsm12

http://linasfavoritestuff.blogspot.com/2014/10/blog-post_8.html

# 461
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Lucky Them- изключително приятен филм, лек и разтоварващ в най-добрия смисъл на думата. Тони Колет е много готина!
И изненада получих за финал-
Скрит текст:
въобще не бях погледнала кредитите като дърпах, затова брадясалият Джони Деп (съвсем като в гръндж-годините си Heart Eyes) се яви съвсем неочаквана черешка на тортата. Мням Party

# 462
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Пак аз Laughing
Enter the Void- Гаспар Ное си има специфичния стил и визия, но май освен със стил и визия няма с кой знае какво още да се похвали. Досадно клиширан филм, със слаби актьори, подбрани с единствената цел да пасват добре на модерната визия и дотам. Грам съпреживяване не постига "драмата", даже и дечицата бяха изключително дразнещи (малката като се разкряка в сцената със социалните, ми идеше да и завра чорап в устата, толкова ли не успяха да подберат по-непротивно хлапе Tired). Иначе доволно неон, ротация, клатеща се камера, клаустрофобични детайли, откъслеци графичен секс, набиваща се в главата музика- с две думи, "Необратимо" в Токио. Вече видяно, вече адмирирано- на бис докарва само прозявка.

# 463
"Елегия" - брилянтна роля на Бен Кингсли и добра на Пенелопе Крус.

# 464
  • Learn to fly. Fly away.
Не открих отзиви в темата за Before I Go To Sleep.
http://www.imdb.com/title/tt1726592/?ref_=fn_al_tt_1
Някой гледал ли го е? Чудя се, дали да не отида утре на кино? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт