Благодаря на всички, които са публикували мнения, новини, снимки...
Добре дошли на момичетата, които са се отбили за пръв път!
keii , снимките които си постнала са страхотни!
И на мен не ми хареса слухът за спирането на сериала. Днес погледнах в сайта на ТВ 7, но са публикували програмата си само до 1 .08. (петък) включително. Сериалът "Черна роза" е включен, да видим дали ще го свалят през новата (от 4 август) седмица. Не ми се вярва, телевизията да не е закупила целия втори сезон, защото не виждам смисъл от излъчването само на няколко епизода от него. По-скоро допускам, че ако го спрат, ще бъде заради този най-отпускарски месец.
Хубаво е, че рускините се разпъргавиха - от началото на юли досега са превели цели 7 епизода. Дано да продължават все така чевръсто...

Попаднах на интересни фотографии от заснемането на сцената с убийството на Мурат. Надявам се и вие да ги харесате...
За съжаление, новият формат на форума грозно ще ги "ореже", но не ми се искаше да ги смалявам още.
Повечето са направени в далечен план и губят от намаляването. 

Мисля си така, за да подтисна усещането, че от вчера започнах да си говоря сама в темата.
Разбира се, това е шеговита закачка... 

). Той е от любимите ми изпълнители в този филм и наистина носи най-сериозния заряд. Освен това се справя много зряло - просто не мога да повярвам, че няма специално образование, но очевидно специалистът, който го е поел на обучение, е бил много способен.
)

В битката за рейтинг, да раздробяват епизодите (което нарушава композиционната им идея) и да ги спират неочаквано през летния сезон. 
Жестока ирония на съдбата е, че точно златният часовник, подарен на Баран от Кендал в знак на бащинска обич, осигури парите, нужни за убийството, още в зародиш, на неговия истински син.
А, дано!