Съвет Моля

• 3 247
  • 26
  •   1
Отговори
Здравейте! Искам да помоля за съвет за моят проблем. От една седмица имам запек предизвиках го можеби затади това че си нося всичко вкъщи и стискам. Проблемът е че имах малко кръв по тоалетната хартия, боли ме малко за кратко и то една болка все ено нещо ме боде от вътре. Въпросът ми е дали е  от запека или е нещо друга. Случи ми се два пъти и много се претиснявам. Благодаря Ви предварително за съветите.

# 1
Отидете на лекар!

# 2
На какъв доктор да ходя при личния или?

# 3
Личния, той ще ви прати при гастроентеролог.  Peace

# 4
Тези доктори не се ли занимават с болести като гастрита или и за това

# 5
Занимават се с болести по червата.

# 6
Благодаря!

# 7
Това са възпалени хемороиди.

# 8
Ми не знам аз нищо не напипвам а четох и,че било много болезнено

# 9
Моят съвет е да НЕ ходите при гастро, а при колопроктолог. Това е доктора, който би ви помогнал, според моя опит.

# 10
А възможно ли е просто да съм се разранила защото си е тежък запек аз се храня здравословно даже съм на такъв режим за отслабване със спорт

# 11
Лекси, не е зле все пак да иде на лекар, с изхождането на кръв шега не бива.
Знам, че си компетентна по всички въпроси, но все пак да не стане мечешка услуга успокоението ти.
Защото съм от другата страна, когато те успокояват разни многознаещи (лекари) и в един моемнт се оказва, че си хванал реалния проблем вече твърде късно...

# 12
Към автора/авторката - точно за това ви се казва да идете на лекар  Peace Диагнози по нета не е най-удачният метод за успокоение   bouquet Кръв при изхождане има при толкова различни неща
Скрит текст:
НЕ говоря за рак - споко  Hug

# 13
Лекси, не е зле все пак да иде на лекар, с изхождането на кръв шега не бива.
Знам, че си компетентна по всички въпроси, но все пак да не стане мечешка услуга успокоението ти.
Защото съм от другата страна, когато те успокояват разни многознаещи (лекари) и в един моемнт се оказва, че си хванал реалния проблем вече твърде късно...
Moля?!? Ти нормална ли си?! Къде прочете, че я успокоявам и ѝ казвам да не ходи на лекар?!
Не те знам въобще коя си, но се въздържай от коментари за мен занапред, ако обичаш!

# 14
Не се карайте, момичетаааа   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт