Съвет Моля

• 3 250
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Забравих, че само ти можеш да коментираш в този форум, извинявай!   bouquet
sssddd, остави това слагане на категорични диагнози от неспециалисти в интернет и иди на лекар, както е писала nefertari34. Само той може да ти каже какъв е проблема. Ако трябва търси и второ мнение.  Hug

# 16
Не, за съжаление всякакви идиотки могат да коментират.

# 17
Да, отдавна ми прави впечатление....  Sad

# 18
Аз към автора ще пиша - преди 6 години получих болки отзад  Embarassed Трая си 1 месец и вече отивам на хирург. Викам си край - умирам вече! Обаче след детайлен преглед, леко унизителен с пръст отзад, се установи, че не е смъртоносно, като си мислех  Whistling Въпроса е да се престрашиш, или по-скоро пресрамиш да идеш на лекар. По всяка вероятност ще си отидеш с рецепта за свещички и кремче. Споки  Hug Предполагам какво е, но няма как да напиша  Hug

# 19
здравейте всички, моля ви за съвет,моето дете е на 3.6 години почти не иска да яде и съответно с това има проблем с ходенето по голяма нужда.Давам му слабителни но няма голям ефект.МОЛЯ ВИ ЗА помощ

# 20
Да ще ида при личната да ме праща където иска няма срам просто съм си лека паника и си въобразявам какво ли не даже и да спя не мога а дори не боли  благодяра ви и Моля Ви не се карайте

# 21
здравейте всички, моля ви за съвет,моето дете е на 3.6 години почти не иска да яде и съответно с това има проблем с ходенето по голяма нужда.Давам му слабителни но няма голям ефект.МОЛЯ ВИ ЗА помощ

1/ Яденето на течна храна е задължително. Имам в предвид супи. Увеличете малко дозата на супата, за сметка на хляба.
2/ Яденето на плодове - кайсии, праскови, дини, пъпеш е желателно. Да се ядат 30 минути преди основното хранене.
3/ Организма свиква със слабителни след определен период от време и те спират да действат. Дано за тях да сте питали лекар. На толкова малко дете трябва да се внимава какви лекарства му се дават.

# 22
В много случаи Рейки помага. Ето адрес
https://www.youtube.com/channel/UCf9r7UCZcO5JdNcykUCtuxg

# 23

Рейки за дете на 3,5 години или ...  newsm78?
 ooooh! ooooh! ooooh!

# 24
Някой беше написал "СЪВЕТ МОЛЯ". Към него е това. Благодаря!

# 25
просто съм си лека паника и си въобразявам какво ли не
Панираш се неоснователно  Peace Убедена съм на 99,9999  Hug

# 26
Много от родителите с които общувам се оплакват от същия проблем. Портокалов сок и фибри помагат много. Също може да се пробва с някакъв пробиотик, но това е добре да се обсъди с лекар. Има един сироп - Лактулоса, който аз лично съм пробвала и съм давала на детето си един път когато положението наистина беше лошо, но не съм привърженик на тези методи.

Общи условия

Активация на акаунт