От Франция до България - превоз на покупките ни (21)

• 54 093
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
  • В мечтите
Аз получих всичко чакано по Еконт,търпението е заслужено  Flutter...МОмичето беше много любезна и сега съм с надежда,че след това лято са си взели поука и пратките ще ни пристигат регулярно. Peace

# 691
Извинете за спама, но получил ли е някой странен имейл от Франсето за събиране на пари за съфорумка? Споменават за "познатата на много жени от форума Ева", но единствената Ева, която познавам от френските теми, не е тази жена Thinking
Имам такова писмо.
Бях го изтрила по навик без да го чета, последните все бяха за поръчки от спортса.
Не знамза кого става дума,  но и пожелавам сили да се пребори!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=809617 - да помогнем на Ева!

Не съм влизала от доста време, но този мейл ме притесни и ето ме тук да видя какво става. Радвам се, че всички сте добре  Hug

# 692
Едно пояснение във връзка с мейлите от Francetobg за Ева.

При предната кампания за Евето, те подеха инициативата за разпространяване на информацията, защото Евето е тяхна клиентка от години, просто проявиха човещина и добра воля. Знам, че вероятно мнозина са възроптали, че мейлите им са използвани без тяхното желание, но предвид факта,че се касае за човешки живот и не е някаква реклама, се надявам да е проявено мъничко разбиране.

http://www.struma.com/obshtestvo/raneni-angeli-40-g-uchitelka-ma … lagoevgrad_64315/

За преводи чрез PayPal и-мейлът е:

gun4ev7@abv.bg

Последна редакция: пн, 17 ное 2014, 10:14 от anitsa

# 693
  • Sofia
КУРС №41    18.11.2014 г.    24.11.2014 г.    Пътува

# 694
  • София
КУРС №41    18.11.2014 г.    24.11.2014 г.    Пътува
Praynig би трябвало вчера да ми е пристигнала поръчката на техния адрес ,дано да е така !
Това ми пише на мейла

La Poste vous informe que votre colis N°6Q00544642483 expédié par LA REDOUTE est en cours d'acheminement et sera livré à l'adresse indiquée le 17/11/2014.

а в проследяването : est  livré  .

# 695
  • ВАРНА
едва ли ще е хванала този курс - преди обясняваха,че завършват палетирането (или както так е термина) 2-3 дни преди тръгването на курса,може пък да имаш късмет,ама не се надявай много  Whistling

# 696
  • Sofia
Уважаеми клиенти,
Днес, 25/11/2014 г. /ВТОРНИК/, пристигна курс № 41 на FRANCE DELIVERY. Пратките ще се обработват и ще можете да получите Вашите поръчки, съобразно избраният начин на доставка, както следва:
От офисът на FRANCE DELIVERY:
28/11/2014 г. /ПЕТЪК/ от 14.00 ч. до 18.00 ч.
30/11/2014 г. /НЕДЕЛЯ/ от 15.00 ч. до 17.00 ч.
Пратките за нашите клиенти, които получават доставките си с Еконт - ще бъдат предадени на 29/11/2014 г. /СЪБОТА/.
Всички клиенти, които имат пристигнали пратки в курс № 41, ще получат уведомителни е-мейли.
Приятен и успешен ден,
Екипът на FRANCE DELIVERY

# 697

Здравейте,
да ви попитам-има ли някой, който е получил уведомителен имейл за този курс?

# 698
Аз получих само мейл, че имам пратки , да заповядам да си ги получа. Нито тегло, нито брой, нито сума - така ли уведомяват вече само?

# 699
Аз получих само мейл, че имам пратки , да заповядам да си ги получа. Нито тегло, нито брой, нито сума - така ли уведомяват вече само?

да, така е Simple Smile лаконично, за тези които очакваме пратки по еконт - трепетно очакване до вторник - сряда идната седмица

# 700
Аз още нямам мейл, а трябва да имам пратка в този курс.

# 701
  • Sofia
Спокойно, доста хора още нямаме мейли, все пак вчера пристигна.

# 702
Аз също получих имейл. Сега остава и да ги пратят с Еконт.

# 703

да, така е Simple Smile лаконично, за тези които очакваме пратки по еконт - трепетно очакване до вторник - сряда идната седмица

и аз имам не един а два мейла хихихихихх, изобщо нямам намерение да чакам до следващата седмица най-късно си чакам пратките в понеделник защото този... път така ще трещя и гърмя че.... newsm61, каквото повикало такова се обадило, както аз спазвам приетите условия така те като кажат 29 значи 29

# 704
  • София
И аз имам e-mail - доставени са на адреса във Франция на 17.11.

Общи условия

Активация на акаунт