От Франция до България - превоз на покупките ни (21)

• 54 093
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
  • София
И моята поръчка е доставена на френския адрес на 17.11 ,но нямам имейл  Cry  .

# 706
Аз имам мейл,че имам пратка,но пишеше,че в събота или неделя ще получа друг ,в който ще са описани пратките. Май пишеше,че утре ще изпращат пратки и в понеделник ще си ги получим!

# 707
Момичета, имам проблем. Направих поръчка на адреса на превозвача, но в сайта на пощите ми дава като информация това: à destination de : VARNA и Votre colis est livre - Agense rhin. Аз ли съм в грешка, не трябва ли да пише à destination de : STRASBOURG?

# 708
  • Sofia
Виж какъв адрес за доставка ти пише в потвърдителния мейл.

# 709
Там е проблема, че не получавам потвърдителен имейл, а направо такъв с Votre colis. Това ми се е случвало и на други поръчки да не получавам потвърдителен имейл, но си ги получавах.

# 710
  • Sofia
Според мен всичко е наред, ето моя поръчка, изпратена до адрес на превозвача (и получена вече от мен), пише:
à destination de : SOFIA
Votre colis est livre - Agense rhin

# 711
NBM , Благодаря! bouquet  Успокоих се!

# 712
Здравейте! Искам да помоля за малко помощ. Регистрирах се в сайта на Франс Деливъри, но никъде не виждам техния адрес във Франция, за да го въведа при поръчка в Амазон. За първи път ще пазарувам с доставчик от Франция и нещо не се ориентирам, а и на първа страница не намерих такава информация. Благодаря!

# 713
Адресът е в раздела "Как да поръчам?"

# 714
  • София
Да похваля Франс Деливъри - взех си днес пратките от последните 2 курса. Дойдоха без каквото и да е забавяне и проблеми. Чудех се дали няма да ми сложат такса защото закъснях с взимането на едната пратка, но нямаше. 

# 715
Само 1 ли е превозвачът от Франция?

# 716
  • София
Да Peace

# 717
  • Казанлък
Да похваля Франс Деливъри - взех си днес пратките от последните 2 курса. Дойдоха без каквото и да е забавяне и проблеми. Чудех се дали няма да ми сложат такса защото закъснях с взимането на едната пратка, но нямаше. 

В това нещо нямат грешка. Аз през лятото събирах при тях пратките от 3 курса за да не плащам излишно за Еконт.
Чакам и аз тази седмица да получа 3 малки пратки.  Praynig

# 718
  • ВАРНА

В това нещо нямат грешка. Аз през лятото събирах при тях пратките от 3 курса за да не плащам излишно за Еконт.

??? Аз доколкото знам отказват да задържат пратки от различни курсове и веднага ги пращат по Еконт  newsm78

# 719
  • Казанлък

??? Аз доколкото знам отказват да задържат пратки от различни курсове и веднага ги пращат по Еконт  newsm78

Пробвала ли си да им се обадиш с такава молба? Аз 2-3 пъти го правих и жената беше много любезна.
За разлика от тях Габиели не го правят със сигурност. Имах 2 пратки от UK и DE с разлика в един ден и се наложи 2 пъти да плащам Еконт,което си беше много неприятно. Sad

Общи условия

Активация на акаунт