От Франция до България - превоз на покупките ни (21)

• 54 093
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
Днес някой получил ли си е пратката от последсния рейс от Еконт?

# 721
  • в страната на абсурдите
Не, нямам пратка и в e-Econt.

# 722
  • ВАРНА
Не, нямам пратка и в e-Econt.

Peace и аз така  Crossing Arms

# 723
И аз нямам пратка... а получих мейл в четвъртък-26.11, който гласеше, че пратките щели да бъдат предадени в Еконт в събота... защо пишат глупости и злоупотребяват с търпението на хората... не мога да си обясня... Rage

# 724
И аз получих имейл,а в е-еконт и тази сутрин няма нищо за мен  ooooh!

# 725
Очевидно не са ги предали на Еконт в събота, но поне да информират хората  #Cussing out Някой обаждал ли се е да ги пита по телефона?

# 726
В онлайн еконт току що ми се появи пратка от тях и пише че е ПРЕДАДЕНА в Еконт на 02.12

# 727
Аз цяла сутрин пробвам да се свържа с тях по телефона и не ми вдигат... заети са били явно... нямам думи просто  ooooh!  Rage много ме е яд, че ми се наложи да поръчвам с тях и по този начин да им подпомогна "бизнеса"... не заслужават и стотинка...

# 728
Моята пратка също се появи току-що във виртуалния ми кабинет. Създадена на 01.12.2014, приета на 02.12.2014 г. Продължават да обработват пратките баааавно, бавно, но този път поне всичките ми пакети са в един курс.  Simple Smile

# 729
  • София
имам мейл - нямам пратка в еконт..
 hahaha

# 730
Аз имам пратка в ЕКОНТ Shocked Като я взема ще докладвам

# 731
  • ВАРНА
Аз имам пратка в ЕКОНТ Shocked Като я взема ще докладвам

Joy А защо с такава имотиконка  Shocked Или вече е чудо като си получим пратките  Joy  Joy  Joy

# 732
Не съм от мрънкащите,ама този път и аз се изнервих.Имам 4 поръчки,направени на една и съща дата и изпратени от Ларедута на една и съща дата.И само двете са докарани до БГ.Не бързам с получаването им,ама идеята беше да спестя от доставката-явно не ми се е получило.
Мрън-мрън-мрън.....

# 733
Някой днес говорил ли е по телефона с франсето? Аз опитах няколко пъти безуспешно, анямам цял ден да си звънкам по телефоните

# 734
Аз говорих с тях. Всички пратки са предадени на Еконт вчера, но били много и сигурно затова не са вкарани в електронната система. Според дамата, с която говорих, ще си ги получим утре  Peace

Общи условия

Активация на акаунт