От Франция до България - превоз на покупките ни (21)

• 54 093
  • 755
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Аз вече нищо не проверявам, не се обаждам и не се ядосвам. Знам, че си чакам поне месец, даже темата тук проверявам макс веднъж седмично, много ми е добре Sunglasses
Даже сега се зарадвах, че имам някаква пратка от днес в еконта.

# 736
И аз по принцип съм търпелива, но сега чакам подарък за Никулден и ме поизнерви липсата на информация. Ако бизнеса беше мой, щях да си направя труда да съобщя на клиентите, че вместо в събота, както предварително е обявено, пратките за Еконт са предадени в понеделник. Щяха да спестят много нерви на клиентите си.

# 737
  • София
Адресът на Франс деливъри старият ли си е, променян ли е от лятото?

# 738
  • В мечтите
леле тези хора от тази фирма сериозно ми тренират нервите и търпението...а като чета не само моето  Sick

Последна редакция: ср, 03 дек 2014, 13:38 от Belloslava

# 739
Някой с смс от Еконт?   comp03

# 740
Някой с смс от Еконт?   comp03
Да.Имам и след работа ще взема пратките.

# 741
Искам да поръчам киндъл от амазон /за пръв път ми е/, но не виждам френския адрес на превозвача ФД. Може ли някой да ми помогне?

# 742
  • София
Искам да поръчам киндъл от амазон /за пръв път ми е/, но не виждам френския адрес на превозвача ФД. Може ли някой да ми помогне?
*Пример:
No et rue: 3 Rue D Aubure
No Apt, etage: pour FD
1.5. 67100 Strasbourg
*(пощенски код,град)
1.6. France
*(държава)
1.7. Телефон: 0633205918
*(мобилен)

Погледни цените и в немския амазон. От там има по-добър избор на превозвачи.

# 743
vanian благодаря! Цената на киндъла в френския амазон е 10 евро по-малко от немския, затова го предпочитам. Дано не съжалявам по-късно. Simple Smile

# 744
Без мейл от Франсето, без пратка в Е-еконт, днес изненадана с СМС от Еконта и си взех пратката.  Grinning

# 745
  Привет!
Нещо знае ли се за курс 42-кога тръгва и дали ще бъде раздаден преди края на годината?

# 746
Много съм ядосана вече, пратката ми е изпратена на 12.11. на франсето и според мен трябва да е в този курс, но нищо. Моля дамите, които са си получили пратките да пишат на кои дати са им изпратени нещата....и от кои сайтове. Моята е от фармашоп

# 747
  • Sofia
Нямаш ли проследяване, номер на пратка?
Кога е получена от ФД? За изпратена разбрах, но това нищо не значи.
Аз получих пратки от Ларедут, които са поръчани на 09.11.

# 748
Имам само номер на поръчката /шестцифрен/ , който е от фармашоп. В акаунта ми в страницата на фармашоп пише,че е изпратена на 11.11. Нямам номер за проследяване , такъв 11 или 13 цифрен. Също звъня по телефоните на франсето и никой не отговаря.

# 749
Имам само номер на поръчката /шестцифрен/ , който е от фармашоп. В акаунта ми в страницата на фармашоп пише,че е изпратена на 11.11. Нямам номер за проследяване , такъв 11 или 13 цифрен. Също звъня по телефоните на франсето и никой не отговаря.
Вчера говорих с франсето защото и аз чакам три пратки от ЛР а нямам никакво инфо, казаха ми, че са натоварили всичко пристигнало на френски адрес до 15.11. На въпроса ми знаят ли кога ще тръгне следващият курс от Франция ми отговориха, че до края на седмицата трябва да отпътува. Wink

Общи условия

Активация на акаунт