От Франция до България - превоз на покупките ни (21)

• 54 093
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
  • Някъде там...
Някой да е получил вече мейл за курс 34?  newsm78
Чудя се има ли да взимам нещо или нямам.  Mr. Green Дали са го натоварили в този курс или ще е в следващия...

# 91
КУРС №35
 23.07.2014 г. 31.07.2014 г.* Пътува
 Hug

# 92
То хубаво, че е пристигнал курс 34, но аз още от курс 33 не съм си получила нещата. Имам мейл, но нямам пратка в Еконт. Някой друг да чака все още пратки от миналия курс? Опитах се да се свържа с Франс Деливъри - нито на съобщения отговарят, нито телефони вдигат Rolling Eyes
Почвам да се изнервям, а обикновено съм търпелива...

На предната страница :

Здравейте , остана ли някой като мен - с имейл от ФД , но неполучена пратка ?  Писах им имейли ,звънях по телефона - нищо.

Peace

Аз се свързах с тях ,пратката ми е в офиса . Ще отида да си я взема в събота .

на какъв номер се свърза с тях. Аз пробвах и 3-те посочени за връзка и н отговарят. Писах им и писмо вчера, ни вест ни кост.

# 93
То хубаво, че е пристигнал курс 34, но аз още от курс 33 не съм си получила нещата. Имам мейл, но нямам пратка в Еконт. Някой друг да чака все още пратки от миналия курс? Опитах се да се свържа с Франс Деливъри - нито на съобщения отговарят, нито телефони вдигат Rolling Eyes

На предната страница :

Здравейте , остана ли някой като мен - с имейл от ФД , но неполучена пратка ?  Писах им имейли ,звънях по телефона - нищо.

Peace

на какъв номер се свърза с тях. Аз пробвах и 3-те посочени за връзка и н отговарят. Писах им и писмо вчера, ни вест ни кост.

# 94
Някой да е получил вече мейл за курс 34?  newsm78
Чудя се има ли да взимам нещо или нямам.  Mr. Green Дали са го натоварили в този курс или ще е в следващия...
И аз все още нямам, очаквам само две пратки (не са от ларедут) доставени на 7ми и 9ти юли. Като видях, колко се влушава положението, реших да не пускам повече поръчки.  Peace

# 95
  • Някъде там...
То и аз не бях пускала повече от година нищо, точно заради изпълненията на превозвача... Но много ми трябваха едни нещица и пуснах след голяма чуденка, дано не съжалявам.
Няма ли някой по-сериозен да се заеме с пазарната ниша?!

# 96
  • Sofia
Мейлите обикновено ги пращат като обработят курса. Което означава, че ще ги получаваме петък и в събота сутрин.

# 97
  • В мечтите
Аз рядко получавам отговор на заявката си,но винаги съм си получавала нещата досега...

# 98

На предната страница :

Peace

На този телефон се свързах 0882298891 . На имейл така и не ми отговориха.

# 99
  • София
Аз мисля да подпитам препозвача си от Германия и Англия,дали няма случайно желание,да започне и от Франция  Crazy .Поне да пусна евентуално мухата,пък може и да помислят сериозно.Преди пазарувах много,половинката се беше хванала за главата колко често идваха пратки.Мисля доста хора се отказаха от френските сайтове точно заради превозвачите.

# 100
Току що говорих с дамата по телефона, като тя ми обясни че курса в момента се обработва и съобщенията за пристигналит пратки ще ги получим вероятно в петък.
Моето виждане, че настина пратките са много и те се опитват да ги подредят и ситематизират.
Дамата ме посъветва ако не съм получила съобщение в петък, вечерта  да и звънна по телефона.
Моето виждане е, че трябва да и дадем време да си подреди пратките и да си ичакаме мейлите.

# 101
  • Sofia
Е, то не е за чудене, винаги е така.

Номерата на заявките, честно казано, дори не ги чета в мейлите. Изобщо не виждам смисъл от тях. Има смисъл от заявки, ако ще можеш да следиш движение. В момента заявката е само едно уведомление към ФД какво чакаш. Дали ще ти върнат отговор, че са получили уведомлението е все тая. Нищо не можеш да проследиш с него.

Вероятно единствено за ФД имат значение, да се ориентират какви пратки чакат.

Мейли винаги пращат, когато обработят целия курс. Което винаги става в деня преди раздаването или сутринта преди раздаването.

Така че спокойно, утре вечер ще разберете дали имате пратки с този курс.

# 102
Имам питане към момичета поръчали от спортсдирект -  колко дена след пристигането в Страсбург куриер я носи на адреса? На мен пратките са ми от вторник в Страсбург, но куриер не ги взима?!? ето това пише - Awaiting collection by recipient as requested    STRASBOURG - FRANCE

А две от пратките пък куриер е отишъл на адреса, но не е имало никой (това в понеделник) и от тогава пратките са оon hold... и няма движение.) Shipment on hold

Уф ДЧЛ да ги занесе в офиса им да не треперя повече...   #Cussing out

моята пратка от спорта към Страсбург беше доставена на адреса на следващия ден след пристигатето и (както в БГ) но на адреса не е имало никой, но аз още рано сутринта като видях че е в куриера я регистрирах за известие с смс когато куриера е на адреса, за да имат техния телефон за връзка във ФР., след това звъннах на ФД по  тел. в БГ  и им изпратих на мейла номера на товарителницата и така 10 дни пратката ми стоя със статус че е върната за ново доставяне, след 10- тия ден премина в състояние доставена. Ако не си дала на ДХЛ телефана им във Франция за връзка, регистрирай пратката за да имат тел , да могат да се разберът с тях, че доставката на пратките които им идват с френските пощи стои по различен начин, имат си договор с тях и май им ги оставят в тяхна клетка, и не винаги има човек на адреса
телефона в случай, че не си го дала - 0033633205918

Последна редакция: чт, 24 юли 2014, 15:16 от mila_x

# 103
  • София
Аз мисля да подпитам препозвача си от Германия и Англия,дали няма случайно желание,да започне и от Франция  Crazy .Поне да пусна евентуално мухата,пък може и да помислят сериозно.Преди пазарувах много,половинката се беше хванала за главата колко често идваха пратки.Мисля доста хора се отказаха от френските сайтове точно заради превозвачите.

Аз говорих  преди време с КД . Няма вероятност да се захванат и с Франция , за сега . Sad

# 104
Благоадря
  bouquet  bouquet  bouquet

Аз още щом получих номера на ДЧЛ, се абонирах за СМС известие...
Да, правилно сте разбрали - ФД имат договор с ДЧЛ да оставят пратките адресирани до тях в клетка, и човек от офиса на ФД отива веднъж в седмицата да прибере всички пратки...в събота... затова статуса е такъв... успокоих се... бях се притеснила, пратките да не се върнат обратно в Англия...

Общи условия

Активация на акаунт