От Франция до България - превоз на покупките ни (21)

• 54 093
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
  • в страната на абсурдите
ееее, най-накрая  Grinning

Уважаеми клиенти,
Днес, 23/07/2014 г. /СРЯДА/ пристигна курс № 34 на FRANCE DELIVERY. Поръчките ще се обработват и всички наши клиенти, ще могат да получат своите пратки, съобразно избраният начин на доставка, както следва:
ОТ ОФИС НА FRANCE DELIVERY
на 26/07/2014 г. /СЪБОТА/ от 15.00 ч. до 19.00 ч.
на 27/07/2014 г. /НЕДЕЛЯ/ от 15.00 ч. до 19.00 ч.
Пратките за ЕКОНТ ще бъдат предадени на 26/07/2014 г. /СЪБОТА/.
Всички клиенти, които имат пристигнали пратки в курс № 34 ще получат уведомителни е-мейли.
Приятно пазаруване с партньорството на
FRANCE DELIVERY!

Последна редакция: ср, 23 юли 2014, 12:59 от *Silver*

# 76
  • София
От статуса на поръчката в Амазон ми дава, че е доставена в GEISPOLSHEIM BAS-RHIN. Това нормално ли е? Задала съм адреса на ФД в Страсбург.

# 77
Потвърдителен мейл ще ти върнат, когато обработят заявката. Може да отнеме няколко дни.
След като ларедут са ти разделили поръчката тя ще има два различни номера Колисимо. Добре е да изпратиш и двата на ФД. Лошото е, че пратките ти могат да пристигнат в различни камиони, съответно ще заплатиш за всяка пратка поотделно.
Ако взимаш от офис може да не е голяма разликата, но чета, че при ползвалите Еконт това значително оскъпява доставката.

Много ти благодаря за отговора!   bouquet
Когато искат да пристигат, само да пристигнат все някога Rolling Eyes

# 78
  • Бургас
Не мога да попълня  заявката в сайта на Франс Деливъри, като опитам да отворя и ми изписва "ЗАЯВКА
Формулярът „Заявка“ вече не приема отговори.
Опитайте се да се свържете със собственика на формуляра, ако мислите, че това е грешка."
Някой друг да има подобен проблем?  newsm78

# 79
  • В мечтите
Не мога да попълня  заявката в сайта на Франс Деливъри, като опитам да отворя и ми изписва "ЗАЯВКА
Формулярът „Заявка“ вече не приема отговори.
Опитайте се да се свържете със собственика на формуляра, ако мислите, че това е грешка."
Някой друг да има подобен проблем?  newsm78
дамм и на мен това ми изписва,защо така  Rolling Eyes?Сега пък какво е това?Някой звъня ли на Фд да пита?

# 80
То хубаво, че е пристигнал курс 34, но аз още от курс 33 не съм си получила нещата. Имам мейл, но нямам пратка в Еконт. Някой друг да чака все още пратки от миналия курс? Опитах се да се свържа с Франс Деливъри - нито на съобщения отговарят, нито телефони вдигат Rolling Eyes
Почвам да се изнервям, а обикновено съм търпелива...

# 81
  • София
То хубаво, че е пристигнал курс 34, но аз още от курс 33 не съм си получила нещата. Имам мейл, но нямам пратка в Еконт. Някой друг да чака все още пратки от миналия курс? Опитах се да се свържа с Франс Деливъри - нито на съобщения отговарят, нито телефони вдигат Rolling Eyes

На предната страница :

Здравейте , остана ли някой като мен - с имейл от ФД , но неполучена пратка ?  Писах им имейли ,звънях по телефона - нищо.

Peace

# 82
  • Варна
От статуса на поръчката в Амазон ми дава, че е доставена в GEISPOLSHEIM BAS-RHIN. Това нормално ли е? Задала съм адреса на ФД в Страсбург.
И моята пратка от амазон е доставена там. Според мен всичко е наред, в пощите  пише, доставена в Agence Rhin.

# 83
И моята пратка от амазон е доставена там. Според мен всичко е наред, в пощите  пише, доставена в Agence Rhin.
И на моята пише по същия начин.

# 84
  • Пловдив
курс 35 ще пуснат ли дати вече, имам пристигнали две неща на 18 и 19 юли, силно се надявам да се качат на 35 Joy

# 85
На мен ми отговориха,че палетизират пратките 2-3 дни преди тръгването на камиона,ако беше наистина така когато курса пристигне в България щяха да ги раздават на следващия ден.А сега отново ще чакаме 5 дни да си ги получим (с еконт).Заявките са хубава идея,но за този който знае как да си подреди нещата  Crossing Arms

# 86
Имам питане към момичета поръчали от спортсдирект -  колко дена след пристигането в Страсбург куриер я носи на адреса? На мен пратките са ми от вторник в Страсбург, но куриер не ги взима?!? ето това пише - Awaiting collection by recipient as requested    STRASBOURG - FRANCE

А две от пратките пък куриер е отишъл на адреса, но не е имало никой (това в понеделник) и от тогава пратките са оon hold... и няма движение.) Shipment on hold

Уф ДЧЛ да ги занесе в офиса им да не треперя повече...   #Cussing out

# 87

Уф ДЧЛ да ги занесе в офиса им да не треперя повече...   #Cussing out

Аз не бих се успокоила докато не стигне до мен, че с тяхната коректност...не ми се мисли. ...Да идва и следващият курс и да приклучвам с тези мизерниции, защото така не се работи. От 7 години пазарувам, не е имало нито един път да се притисня за пратки от Англия, но за сметка на това последните 2 години от Франция им треперя всеки път. Не си залужава 10-те лева дето спестявам с тях. Габкото имаха идеи да правят курсов от Франция, но не знам защо не я развиха...много жалко Sad

# 88
Исках да кажа, да си отдъхна за момента, а не напълно... естествено, че и после ще има нерви и треперене... ама поне един етап да минем....
 #Cussing out Whistling

А за заявките... какво да кажа имам 10 поръчки. ....от 10 дена пускам заявки вече не помня колко пъти и отговор нямам - т.е. нямам номер на заявката.. направо не е за вярване...  #Crazy #Crazy #Crazy

Започвам да си мисля, че са решили да си приберат нещата ни и че няма да си ги получим......  Иначе защо не отговарят на телефони, мейли, защо не обработват заявките и защо не пращат мейли за получените пратки?

Sick Sick Sick

Как изглупях и не си пуснах поръчките до Габко на немския адрес... вече да са при мен... ама чак по-късно видях, че и да немски адрес има БД....

уфффф
 #Crazy Sick ooooh! Whistling Crossing Arms Thinking Naughty

# 89

На предната страница :

Здравейте , остана ли някой като мен - с имейл от ФД , но неполучена пратка ?  Писах им имейли ,звънях по телефона - нищо.

Peace

Аз се свързах с тях ,пратката ми е в офиса . Ще отида да си я взема в събота .

Общи условия

Активация на акаунт