От Франция до България - превоз на покупките ни (21)

• 54 093
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
Лошото е, че касов бон при наложен платеж не мога да искам.
Хмм как а си потърсим правата.

Не само, че можеш да искаш, но и са задължени да ти пратят, ако са нормална фирма разбира се. Очевидно не са. Наскоро имаше проверка на НАП в Спиди и доста фирми изгърмяха с големи суми наложени платежи през годината, а нищо насреща като оборот по касов апарат. Накрая всеки си намира майстора.
Иначе за протокола и част от моите пратки бяха мокри отгоре.

# 46
  • Варна
Лошото е, че касов бон при наложен платеж не мога да искам.
Хмм как а си потърсим правата.

Не само, че можеш да искаш, но и са задължени да ти пратят, ако са нормална фирма разбира се. Очевидно не са. Наскоро имаше проверка на НАП в Спиди и доста фирми изгърмяха с големи суми наложени платежи през годината, а нищо насреща като оборот по касов апарат. Накрая всеки си намира майстора.
Иначе за протокола и част от моите пратки бяха мокри отгоре.
Не е баш така. Не знам кой и защо е изгърмял, но жената е права, може да прочетеш и тук. И на други места разбира се ... .

# 47
Здравейте, пуснах 2 киндъла от френския амазон, но не разбирам какво да попълня на заявката в полето на  НОМЕР/A COLISSIMO *,  ГРАД * и Адрес, на долу разбирам, че трябва да преценя как да си я взема, но тези 3 реда определено ме затрудняват - Града и адреса във Франция или адреса в България, трябва да дам? За първи път пускам от Франция и определено имам нужда от помощ. Praynig

Последна редакция: пн, 21 юли 2014, 19:44 от sis

# 48
sis Ако искаш да ги получиш с Еконт трябва да попълниш адрес за получаване в Бг.
НОМЕР/A COLISSIMO * е номера на поръчката, който ще получиш като направиш поръчката.  Peace

# 49
Аз май са една от малкото която е получила 5 кг. пратки newsm78 Вярно че от Еконт получих писмо чак  в събота,но.... все пак дойдоха.

# 50
И аз днес си взех пратката от Еконт- е няма такова чудо ooooh! дошла ми е последната пратка от 26.06, пристигнала на 28.06 в офиса им...очаквам още две като предишната е от същите дати...но я няма, а първата ми е от 22.06  Thinking

# 51
Съобщение за Катя Иванова от Харманли/Тракия 15/. Ваша поръчка е пристигнала при мен. Свържете се на лични за да ви я пратя.

# 52
sis Ако искаш да ги получиш с Еконт трябва да попълниш адрес за получаване в Бг.
НОМЕР/A COLISSIMO * е номера на поръчката, който ще получиш като направиш поръчката.  Peace
Благодаря ти, нямаше да се сетя, че ми е номера на поръчката, нали отгоре има пак номер на поръчката ?

# 53
Съобщение за Катя Иванова от Харманли/Тракия 15/. Ваша поръчка е пристигнала при мен. Свържете се на лични за да ви я пратя.

олелее майко! Започна се. В тоя хаос точно от това се притеснявах.  Аз имам получени по-късни поръчки, а първата направена с прословутите покривала, в първия ден на намалението, я няма. Дано ако е отишла при някой друг то той/тя да е честен човек и да се обади  Praynig

ПП: сега си сравних колисимо номерата. Имам  една поръчка, която съм направила на 28,06, получена е на фр.адрес на 02,07 и е дошла, а покривките са получени на 28,06 във фр. и я няма. Да стискаме палци всичко да е наред, вярвам че ще е така, просто явно сме много маймунките на клона  Laughing

Последна редакция: пн, 21 юли 2014, 22:28 от RNR

# 54
НОМЕР/A COLISSIMO * е номера на поръчката, който ще получиш като направиш поръчката.  Peace
Благодаря ти, нямаше да се сетя, че ми е номера на поръчката, нали отгоре има пак номер на поръчката ?
ooooh! и аз гледала не догледала..Дано не съм те объркала.
НОМЕР НА ПОРЪЧКАТА В МАГАЗИНА - е номера на поръчката
НОМЕР/A COLISSIMO - номера за проследяване на поръчката, който ще ти го дадат след като ти изпратят поръчката

# 55
  • на морето
Аз писах на ФД доста гневно писмо още преди два дена-и във фейса ,и в сайта им ,и на имейла. Искам си разликата -взети пари за 1кг отгоре и 2 такси за Еконт.Но от тях ни вопъл,ни стон. Бясна съм,а така искам да поръчам от ТАТИ #Cussing out

# 56
И аз чакам пратки,които трябваше да са в този курс,но сега ги очаквам в следващия.

# 57
  • ВАРНА
Аз днес получавам смс от Еконт да отида да си взема пратка от Франсделивъри с наложен платеж 9.58лв !!!  newsm78

# 58
  • София
Леле, как мокри  Shocked Аз чакам Киндъл в следващия курс  Sad

...
Аз леко се учудих как смело поръчвате киндъли, като знам как мятат пратките и в какво състояние съм получавала пакети. Засега мокри не съм де... Rolling Eyes

# 59
  • София
Аз леко се учудих как смело поръчвате киндъли, като знам как мятат пратките и в какво състояние съм получавала пакети. Засега мокри не съм де... Rolling Eyes

Получавала съм няколко пъти Киндъли през Габко и всичко беше наред. Нямах представа, че ФД са толкова зле  Sick Отсега се чудя международната гаранция на Киндъл дали ще покрие евентуалните повреди при превоза  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт