Отговори
# 45
аа чакай малко...ти се ограничи към Химена само...кой ти каза,че аз така съм стеснил кръга  Mr. Green ...не съм претенциозен Thinking с която каквото избере и прати от колекцията...като е такъв ценител hahaha hahaha hahaha

от снощи тук е страшен разврат...но не съм виновен аз...на онзи блог се сърдете hahaha hahaha

# 46
Здравейте Mr. Green

пич,моя ймейл да ти го дам ли  hahaha hahaha все любители на домашното кино ли сме  Mr. Green Thinking Mr. Green

кажи сега Шефе,кой е следващия ударен хит...с който ще поздравяваме  Mr. Green

# 47
е как кой...най чакания поздрав  hahaha hahaha
Скрит текст:

ами така се получава леко  Mr. Green макар че аз съм публично развратен ...вие сте интимно развратни  hahaha hahaha ами само го напиши и му го пускам  Peace Mr. Green

# 48
РАЗ-ВРА-ТЕ-НЯ-ЦИ  Mr. Green това сте вие...стига бе..това е бг мама  hahaha тук не  Mr. Green поне не толкова Mr. Green прилично държание...моля Mr. Green

ей тоя уилям колекционера.... hahaha hahaha пак той е виновен обаче...от него тръгва понеже  hahaha

# 49
за закуската може и да е в преносен смисъл,например благодаря ти че си с мен и не питам как се влюбих в теб ...еей много ни работи фантазията hahaha....виното с чашата вече ни е символика,само се чудя защо е само една чаша Naughty...

# 50
Наваретко,може ли ... малък акцент.... Wink

Скрит текст:
Като мощен мерцедес, ти и днес си класа "S"
влизаш с охраната, пазят ти се "VIP" места
мацките наточени пак са те нарочили...

Всяка знае кой е тузара
кой жените пак ще скара
]тебе иска всяка миска
много си ценен
нищо, че се женен.

Признай си пие ти се, не прави се че не ти се,
нещо двойно ти се носи обърни го без въпрос,
знам жената колко зла е всеки миг брой
ами да си ходи и това е по-добре нали?
Тука всеки женски поглед иска да ти прави oглед,
ще си луд ако допуснеш да пропуснеш да се пуснеш
тази вечер тук те чакат нови чифт гърди
в който от отдавна Господ Бог си ти.

Дай му жега тая нощ, леко грешен,
леко лош,без лимити, без отчет
теб си гледай най напред
ако те влече харчи, кой е шефа да личи.

Всяка знае кой е тузара
кой жените пак ще скара
тебе иска всяка миска
много си ценен
нищо, че се женен.(x2)

Всяка те желае, но имаш си закон
твоето легло е твоя кралски трон,
там е само за кралици не за кви да е,
там не може неква кифла да се добере.
Ти си марката мярката абсолютен мъж
как брилянтно си разплаквал мацките не веднъж,
много фино с чувствата им да играеш знаеш
и пак те искат пак те гонят молят да са с теб.

Всяка знае кой е тузара
кой жените пак ще скара
тебе иска всяка миска
много си ценен
нищо, че се женен.(x2)

# 51
тук не спим hahaha hahaha
няма лекуване hahaha

# 52
само се чудя защо е само една чаша Naughty...

Жули,пак си е напредък.....той е Зоро....нищо не показва....Сега  леко закачлив.... Peace
Тя смелостта му идва..капка по капка.... Wink

# 53
обаче тези са повече от убедени че уилям е с ели в ел ей....да им се чудиш тъпи ли са...или се правят  Thinking аз наистина не разбирам кое е
това е от врага...но няма значение показателно е  Mr. Green

# 54
брей тази се извинява за обидите на маите...че тя не била к..рва... Naughty нейното било безобидно hahaha сега това си било истинска....квалитетна .. Mr. Green

интересно ...и за майте щом знае....гледай ти  hahaha hahaha

Teresita♔ ElyFan♔
Casi tengo ganas de pedir perdón a Maite... Maite jamas fue una zorra de esta calidad... @ximenanr esta sabe todo lo q hay para saberse!
напълниха и хаштага..това наистина и е връзката с хората...човек ще си каже че това е мнението на хората...много грозно е....

# 55

Горе вдясно ...  Peaceизглежда  ми някак уморен...но пък как сияе... thumbsup

love001

# 56
Ahora voy en serio...Para ustedes chicas Haters...como es posible odiar y intentar humillar a una persona tan buena,tan dulce como Ely?

хайде хейтъри кажете ми как трябва да се отговори на такъв въпрос  Thinking как е възможно да мразите и да се опитвате да унижавате един човек,толкова добър и нежен като Ели?

аз наистина чакам идеи защото съм обезоръжен пред тоя въпрос  Thinking

# 57
от поведението и не разбираме що за добър човек е,особено скандалите които прави. Mr. GreenАко е толкова добра,защо не спре феновете си да нападат така вулгарно Химе. Mr. GreenРазбираме,че е наранена,но добрите хора не използват шантажи,за да постигат целите си.А за нежна жена, Shockedсамо не и това Thinking

# 58
питам се....тази Кралица... Mr. Green действително реално е прорукувала за ел ей..преди да излезе каквото и да било като снимков материал от ел ей...тази има някакъв контакт с ели..наистина ще знаете  Mr. Green а сега пуска мухи че уилям и ели са заедно в ел ей...на меден месец...чудя се...ама наистина съвсем леко се чудя  Mr. Green ...дали няма да видим ели на някое летище....отново  Thinking пак да готви някоя изненадка... Thinking тази е без достойнство просто и няма да е за първи път.... Thinking ...но тази особа има някакв връзка...усеща се...те всички останали  го подразбират явно,защото се въртят около нея...

Жули,хубав аватар thumbsup

# 59
тази си има подставени лица..ясно... Thinking ама не...аа не само да се появи на някое летище...вече...не летящата холандка  Naughty два пъти един и същ камък NO  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт