Отговори
# 645
Наваретко,...пропуснал си да адресираш клипа до  @willylevy29.... Thinking

# 646
Наваретко,...пропуснал си да адресираш клипа до  @willylevy29.... Thinking
ee аз на него вече изпратих Mr. Green специално
това е за всички кисели лимони...които идват да ме шпионират hahaha hahaha

# 647
# 648

ee аз на него вече изпратих Mr. Green специално
това е за всички кисели лимони...които идват да ме шпионират hahaha hahaha

newsm10
Извинявай...не забелязах,че са два различни туита...  Peace,а чаках да ретуитна и за моите следващи.... Wink

Последна редакция: пт, 25 юли 2014, 02:23 от iss0o

# 649
Лека нощ!

# 650
тази кралица...колкото и да е развратна ,а то не е малко Mr. Green си е доста интелигентна  Thinking да не повярваш,че го казвам... hahaha но е така  Thinking

и като гледах последното творение се сетих и за песента Mr. Green

# 651
тази кралица...колкото и да е развратна ,а то не е малко Mr. Green си е доста интелигентна  Thinking да не повярваш,че го казвам... hahaha но е така  Thinking

и като гледах последното творение се сетих и за песента Mr. Green

при друго положение не бих си и помислил... Thinking това което сега ми идва на ум...а уж за деца  Mr. Green Mr. Green

# 652
че за какво друго да е ,..разбира се,че за деца...ние за Мадагаскар ли сме hahaha пък и песничката е зарибена Mr. Green

Лека! Peace

# 653
всъщност колажа този път не беше гнусен...беше много секси при това  Mr. Green ...но секси да си го гледаш интимно...не да го изтипосаш в хаштага на момичето Naughty Naughty

и щом ще се вдетеняваме...поздрав за Лека Нощ Mr. Green

# 654
ами става ми съвестно...щом поздравявате... hahaha hahaha Лека ви нощ Mr. Green

# 655
Тони не така hahaha за утре да си изтрезнял hahaha
Лека Mr. Green

# 656
малко мъдрост и от химе Wink
 Ximena Navarrete @ximenaNR  ·  39m

Las palabras amables no cuestan nada pero valen mucho.
нежните думи не струват пари,но са изключително ценни

# 657
Привет левирети!

Дано Девата на морето им помогне да се изяснят и да  вземат правилните за живота си решения!!!   Praynig Praynig Praynig

Дано Девата на морето покаже на Уилям,че трябва да поеме отговорност и да защити   жената,която  компрометира!!!  Praynig Praynig Praynig

newsm10

Последна редакция: пт, 25 юли 2014, 12:24 от iss0o

# 658
Привет! Mr. Green

а не можело....да публикуват стар материал...кой го каза hahaha голяма коректност ги гони наистина Mr. Green
на мен ще вярвате вече Wink

">#t=15[/video]

ximenanr
Your opinion is not my reality

сега най забавното hahaha

Ximena NavarreteVerified account ‏@ximenaNR

“@JoseRon3:Enorme placer estar y compartir con mi hermosa paisana #ElOso @ximenanr http://Instagram.com/p/q19kHPDYYG/ ”//Ya tienes un oso que contar LOL
вече имаш мече което да ти говори Shocked  hahaha

# 659
Привет този път поне добре...ами с уилям май никога не се знае,за притеснение си е принципно Thinking Mr. Green но този път се е измъкнал hahaha
но аз друго си мисля,ако това наистина е коректно предаване..защо правят това..той отишъл до бижутерията...от сигурни източници научили какво купили ама за кого и вече новина...да не говорим че отпреди месец hahaha не може по свое желание така да се излагат..някой им плаща...сериозно...

hahaha hahaha Химе е добре hahaha
Ximena Navarrete ‏@ximenaNR

“@JoseRon3:Enorme placer estar y compartir con mi hermosa paisana #ElOso @ximenanr http://Instagram.com/p/q19kHPDYYG/ ”//Ya tienes un oso que contar LOL
вече имаш мече което да ти говори

Общи условия

Активация на акаунт