Великобритания - тема 53 Още е лято

• 55 614
  • 732
  •   1
Отговори
# 525

Моето бебе е точно от ония, изведени на ден първи.
Отделно, всичките гости, които се изредиха да го видят, гушкат, нацелуват и подобни.
Обличам го по-леко от себе си, редовно е бос.
От пет месеца ходи на ясла, нито там, нито у нас пода свети, пускам го да лази дори и на площадките.
Усмихнато, здраво, подвижно, социално и щастливо бебе е.

# 526
  • Манчестър

Моето бебе е точно от ония, изведени на ден първи.
Отделно, всичките гости, които се изредиха да го видят, гушкат, нацелуват и подобни.
Обличам го по-леко от себе си, редовно е бос.
От пет месеца ходи на ясла, нито там, нито у нас пода свети, пускам го да лази дори и на площадките.
Усмихнато, здраво, подвижно, социално и щастливо бебе е.

Абсолютно същото е и моя син.... Grinning

# 527
  • До хладилника, който обичам
Бебетата са много по-издържливи, отколкото възрастните си мислят Grinning

# 528
Добро утро, гледам за бебета си говорите Simple Smile Аз спирт не съм слагала, само някакво прахче беше.
Детето си го захраних след 6тия месец с картоф. Никакви сокчета не съм й давала дотогава. Само мляко. Свеки ме караше да й давам вода със захар. Заради някаква бебешка жълтеница. Не е пила.
Иначе за обличането, аз съм зиморничава,но се старая да се удържани, когато обличам детето. В градината редовно са голи и разпасана.

Момичета, имам нужда от мнения и съвети относно предстоящия юбилей на мама. Да е живот и здраве Март месец ще става на 70. Искам да я заведа някъде на почивка. Не знам дали в Бг или на друго място. Не съм по уредените олимпийски инклузиви, но в случая това ще е добър вариант. Дайте идея какво да правя, моля. Искам да я зарадвам.
Благодаря:)

# 529
  • Манчестър
Комарчо,
Ти знаеш най-добре къде ще й хареса и какво би искала да види. Обаче ако можеш направи го като изненада. Разбире се,ако ще пътувате някъде провери дали има паспорт (ако е извън ЕУ).

Мен ако ме питаш, почивка на интересно място мисля,че би и допаднало, напр. Египет.

Наша братовчедка прави лятото комбиниран рожден ден на майка си и баща си (60 и 70) и им организира парти в ресторант за което не знаеха и разбраха когато пристигнаха в ресторанта.дори вуйчото пристигна по къси панталони, всичко се пазеше в тайна до последната минута. Гвоздея на вечерта беше и за който ама никой не знаеше беше появата на Веселин Маринов който е техен любим певец и можеш да се досетиш какви физиономии направиха......

Заложи на изненадата...това много ще й хареса....тя тук ли е или в БГ?

# 530
    Комарче, аз съм на вълна круиз. Вчера гледах едни, от около 500 паунда на човек започват горе долу, от Италия точно този тръгваше с вкл. самолетни билети и обикаля няколко държави за 7 нощувки. Мечтая си и за круиз по Нил...Ти я познаваш най-добре, какво обича, да вижда нови места, да празнува, да седи. От моето обкръжение повечето хора нищо не искат да видят в този живот, на сила ги карам да излезнат да им покажа нещо и като ги завлача блеят и седят все едно са наказани...Аз на кои съм се метнала такава метла назнам  Crazy В БГ са много популярни турските сериали, ако гледа и не е ходила в Турция съм сигурна, че ще умре от щастие...В много къщи, в които са снимани сериалите може да се влиза да се разглежда. Истанбул е много хубав град.  И една вечеря с хубава торта и сте готови и ще ти излезе доста по- евтино като вариант, ако тръгвате от БГ. И ако не обича да лети със самолет ще и спестиш стреса, защото може да отидете с колата-автобус. Май и корабчета някакви имало от Бургас до Истанбул или ще ги пускали, не съм сигурна  Rolling Eyes

# 531
  • Манчестър
И аз съм за Истанбул...има много за гледане...друг свят...

# 532
Ооо, много ме зарадвахте с тези постове за бебетата. По-спокойно ми е сега. Ама аз по принцип малко се шашкам.. трябва по-леко да го давам. От 2 дена бебко не е толкова подвижен, а иначе се скъсва да рита. Други мами са забелязали, че ден - два преди събитието бебетата се успокяват и подготвят. Та... може би съм на финала, ще видим  Shocked И все пак ми се иска да изчака до другата зодия  hahaha

Майка ми ще ходи на екскурзия точно до Истанбул след няколко дена. Много е развълнувана и само за това говори. Но беше пропуснала мааалката подробност за паспорта, което доста я стресира.

# 533
# 534
  • До хладилника, който обичам
И аз съм за Истанбул...има много за гледане...друг свят...
О, Истанбул е чудесна разходка. Хем е сравнително близо, хем е много, много интересно и има много какво да се види.

Мога ли да помоля за вашите мнения по тези въпроси, че ми останаха 'отворени', благодаря ви в аванс  Grinning

рожденичката получи хубави подаръци (повечето определено бяха над стойност £5-10, за разлика от подаръците, които получи сестра й на своя рожден ден, сега вече съм озадачена и се колебая до каква сума трябва да купувам подаръци, че вече ме чака покана за рожден ден на едно от хлапетата след 10 дена?)
и
Какво мнение/опит имате с т.нар. термални пердета/щори? В хола bay прозорецът ни е със стара дограма и се усеща, като се мине покрай него, очаквам зимата да не е много приятно там и мисля как да изолирам.

# 535
  Бу, забелязала съм от познати, че всеки клас, общност си има като нормална сума за подаряване и от там и всеки родител. Аз подарявам каквото са ми подарили, не че винаги помня, но се старая. На малките по евтинки, на голямата по-скъпички. Аз също пазарувам много от разпродажби и намаления и като видя нещо изгодно и хубаво купувам, дори и да не знам за кого ще е, та винаги ги намествам нещата, хем съм ги взела изгодно, хем изглежда скъпичко  Mr. Green
   За пердета, със сигурност ще е по добре с термални, но не очаквай чудеса. Според мен пердетата ще вършат повече работа от щорите, защото обхващат и страничното пространство.

# 536
  • Bristol
Подарък около 10 паунда плюс-минус 2-3 паунда и отделно картичката. За секондари скул си слагаха по 10 паунда в картичката. Само на мнооого близки приятелчета се купуват по-скъпи подаръци или се взема подарък вместо пари.

# 537
  • След завоя в дясно
Miss Fine препоръчвам горещо круиз по Нил.. незабравими спомени имам от там. Аз съм късметлийка явно, защото моят мъж се захласва по същите неща като мен (не броим мацките Wink) и с удоволствие миткосваме като имаме възможност. Децата още не сме ги заразили на 100 процента, но си мисля че за всичко си има време. Някъде там в някое закътано ъгълче на сивия мускул си се трупа .. надявам се:) Съжалявам , че не си по близко до нас Hug
Ние лятото ходихме по Гръцко, ергенувахме за няколко дни в Атина, Делфи и средната част на Гърция. В Атина ходихме на опера под Акропола ето тук http://en.wikipedia.org/wiki/Odeon_of_Herodes_Atticus аз като един не толкова страстен почитател на операта останах очарована.. горещо препоръчвам, атмосферата е страхотна от Атинската аристокрация с костюмите, възрастните дами(не баби взимам си забележка Цветак Wink)  със ветрилата и няколко слоя грим до обикновените хора, който си носеха специални столчета с облегалки. Операта бе Отело на Верди и понеже се пее на италиански имаше по две табла от всяка страна с превод в ефир на английски и гръцки.
Някой питаше за банките.. като цяло съм разочарована от Българските, до преди няколко месеца ползвах една, която не ме таксуваше за щяло и нещяло. За съжаление бе закупена от една по голяма и нещата коренно се промениха сега за да си вкарам моите пари при тях ми взимат по един лев и около 15 лв за да си извадя моите пари.. смятам, че коментара е излишен. Имайки предвид, че нямам време за Клюкарника ще съм благодарна, ако някои може да ми препоръча някоя по смислена банка.
Черноглав Врабчов кОмар-има в БГ програми за възрастни хора пенсионери, който се ползват с добри намаления, ако решат да пътуват в чужбина. Много са популярни доколкото чувам струва си да се поразпита.
По въпроса за пъпчето, спирт не съм слагала не ми се е налагало, и двете си ги разхождах навън от невръстна бебешка възраст Laughing Едното е зиморничаво (девойката) другото не, като се има предвид, че и двете съм ги гледала по един и същи начин, не навлечени, явно си е до дете.
Малката Госпожица Мърморена -радвам се да видя, че нещата се развиват в положителна насока при теб.
Милада-как е новата къща и момчето в новото училище?
Шу като гледам големи промени се очертават при вас, от тук нататък само положителни емоции пожелавам.
Бу- за подаръците също зависи и колко са близки децата, аз обикновено на по близки приятелчета си позволявам нещо по големичко, също и ако знам че са само няколко деца на партито т.е. не са целия клас.

# 538
  • UK
Мерси Simple Smile

Аз вече съм горд притежател на английска дебитна карта, даже и пари имам в сметката. ДжС ми отпуснаха 71.20 паунда на седмица алауънс, ако успея да се преборя за 70 паунда хаузинг бенефит, ще се окаже, че ще взимам по малко пари на работа, отколкото бих взимала иначе, но изобщо не ме интересува - за мен е по добре да излизам, да имам къде да съм за по няколко часа на ден, да се срещам с хора, да се чувствам полезна и така нататък. ДжСА и ХБ ще ги взема само за две седмици и половина, де, със задна дата. После евентуално заплата. Като посвикна, ще се бутам за допълнителни часове. Интересно че дадоха толкова пари, тук хазяина ми разправя, че на бивша наемателка полякиня са й дали само това, което й се е полагало в Полша - нещо като 25 паунда на седмица.

Моята българска банка ми взе онзи ден два паунда плюс 1% за теглене на пари от банкомат, но поне няма такса за плащане с карта, ама нали я блокирах, трябваше да изтегля пари от банкомат за да я оправя.

Сега се чудя дали утре да ходя на една среща с непознати момичета с долу-горе моите интереси, която видях в мийтъп. Групата е нова, което е добре, понеже не се познават още и аз няма да съм нова, ама не съм решила още... А така искам да си намеря приятелки...

# 539
  • Лондон
Ell, радвам се някой ме чете въобще  Laughing
Аз ползвам Първа инвестиционна  отпреди да дойда тук, нямам оплаквания, и с майка ми се отнасят добре, че тя ми води всички дела там със сметки и прочие... Но последните събития ми напомниха за едни такива несигурни години, преди Европа и т.н тези които пострадаха от КТП още не могат да получат решение за парите си, уж гаранция по влоговете има... Та се замислям да си върна парите тук, няма лихва, но поне се надявам завличания да няма

Комар, трябва да споменеш с какъв бюджет разполагаш, че то може най-различни неща да се направят за случая Peace

Подаръци за децата от класа купувам за до 15 паунда, гледам да избирам интересни неща, че то иначе все едни и същи неща, по опит от нашите рождени дни, хубава картичка е задължителна. На едно по-близко дете купувам по-скъпи неща и избирам специално по нейния вкус... Имаме рождени дни, за които изрично ни казват в поканата, че не искат да купуваме подаръци, тогава носим картичка и бонбони. Имахме и рождени дни на 2, та даже и 3 деца, тогава носим един подарък и те си ги разделят...

Общи условия

Активация на акаунт