Великобритания - тема 53 Още е лято

• 55 596
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • UK
Kомар, някой път и късмет малко се иска - радвам се, че днес си го имала - браво! Дано така да е и в другите начинания   Peace

Сменям малко темата, отскоро съм тук и още се чудя на разни неща - навсякъде е пълно с коледни украси, картички, книжки, бонбони, дори коледни сладкиши. Много ми е забавно. Днес обаче в книжарницата като видях една детска книжка Santa is coming to Brentwood щях да си изплюя кафето  Laughing.

Ще се включите ли утре в тази инициатива: http://coffee.macmillan.org.uk/Home.aspx#.VCRQxRa_6M8
Аз мисля да.

# 646

Ще се включите ли утре в тази инициатива: http://coffee.macmillan.org.uk/Home.aspx#.VCRQxRa_6M8
Аз мисля да.
Таман седя и се чудя как да стана и забъркам един бърз кекс утре за училището на детето, че те ще правят. Супер уморена съм.  Tired

# 647
  • Манчестър
Ами иди и,вземи един готов Simple Smile

# 648
Още веднъж, благодаря на всички   Hug

Да, така е,  за всеки празник има хиляди сладурсли неща, чак се чудя кой и как ги измисля. Иска се доста въображение. И като цяло понякога ми се вижда кичозно, но все пак дава настроение.

И мен ме е страх от отвличаания. Пази боже...
Още нещо, което днес открих и ми хареса е обучението по програма KUMO. Какво мислите за нея? Говорих с отговорничката за нашия район и мога да запиша детето като навърши три. Мислите ли че е рано за толкова дете да се занимава.с.математика?

И като си говорихме за самоубийства, да кажа че наш близък приятел е в клиника защото искал да се самоубива.
И днес цялден се изявявам като душеприказчик и психолог. Мъжът ми не беше на себе си вчера като разбрал.. А причината, която той изтъква е че няма приятелка. Според мен разбира се е доста по дълбоко. И като че животът ми показва пример затова,че напълно нормален интелигентен, човек с образование.,може да извърши подобно нещо.

Днеска говорих с доктора му по телефона, нетипична практика, но все пак му поне преводач му поисках, да му е по-лесно да говори с тях, че не е много добре с езика. И работа напуснал..направо чудо след чудо

За градината много се вълнувам Simple Smile

# 649
Aве, не ми се чийтва.  Laughing Сложих го да се пече вече. Правя един супер лесен и бърз пандишпан. Дано не залепне пак по формата, че ще се гръмна. Образно казано.  Laughing

Момичета, моля ви спрете темата за самоубийствата! И през ум ли не ви минава, че някой от четящите може да има близък роднина, приятел който се е самоубил? Защото аз имам и двете, и коментарите ви хич не са ми приятни, нито пък мисля че мястото им е в тази тема. Ако толкова ви се обсъждат има и други подфоруми, където на спокойствие може да разсъждвате над лабилната психика на останалите.  Peace

# 650
Ох, nana_cool, надявах се да нямаш време за форум тия дни  Confused

# 651
А, не хаха имам и чета от самото начало дискусията. Аз отдавна съм намерила мир в себе си и съм простила на който е трябвало.  Hug По-скоро съм разочарована, че трябва да чета от професионалист такива обобщения и далеч не толкова професионални коментари. Все едно аз да седна и да ги наредя едни дълги за хората на бенефити или за тези, които знам че точат системата. Няма начин. Нито му е мястото тук, нито времето.

п.с. Ама какъв кекс опекох....мале, мале   chef Още не знма длаи ще се отлепи де.  Laughing

# 652
  • Bristol
nana_cool, съжалявам, аз повдигнах темата. Понякога ме избива на философстване и търсене на смисъла на живота  Rolling Eyes

Комарчо, супер новина за градината!
За KUMON, дават им домашни по английски и математика. Всеки ден имат по едно домашно английски и едно математика, няма значение дали е уикенд или ваканция. Залагат на многото повторения, един вид и на сън да бутнеш детето ще ти каже отговора. Аз не съм фен на механичното запомняне, но и то е необходимо, а и ти дава скорост на работа. Моята щерка го намира за супер досадно, но пък имаме познато детенце, което ходи и то няма никакъв проблем. Съответно работи на много високо ниво в училище по математика и английски в сравнение с моята. Моята пък е по-креативна от него. Така че зависи си от детето и от вижданията на родителите  Peace

Ljoli, добра идея, не бях чувала за това. В къщи ли ще събираш на кафе или в работата ще организирате? Ако знаех по-рано, с удоволствие щях да се включа и да организирам в работата нещо. И без това ме имат за специалист по кафето  ooooh! С ментора ми все ходим да купуваме и експериментираме с разни странни марки. Последно за неговия рожден ден бях взела Sumatran kopi luwak, а той, след лятната ми отпуска, ме посрещна с Java от Whittard  Coffee

Аз днес купих първите дребни подаръчета за Коледа  Blush За щерката и за сина, нали иска право да следва  Crazy Миналата година бях взела за малката 5 Second Rule и пожъна голям успех, цялото семейство и приятели се забавлявахме. Отделно започнах и с планирането на Halloween. Търся идеи за изработка на рop-up покани за партито и две три тематични игри. Мъжът тази година ще си е в къщи на този ден и е обещал активно да помага милия  Heart Eyes не е уцелил на жена горкия, все му измислям нещо да прави, а той просто иска на спокойствие игрички на компютъра да си играе или да гледа филми  Laughing

# 653
Nana_cool,  приеми моите искрени извинения Hug
Ще пробваме с Kumon, като стане на три и ще видим, може и да не явлече, ако се е метнала на мен. Каквато съм математичка:)
Подаръците да хубави Simple Smile май трябва скоро и аз да се замислям за това Simple Smile
А вие настроите ли се за Хелоуийн? На мен много ми харесва Simple Smile надявам се тази година да юообиколим с малката Simple Smile

# 654
Като се сетя миналата година какъв чаршаф нахлюпих на малкия с две дупки, дано тая година се организирам по отрано с костюма.  Laughing

Кекса ми пак се отлепи на половина.  Confused Мазах с олио и брашно, но явно формата ми не е хубава.  Rolling Eyes Някакви идеи или да препоръчате хубава форма? Без чудните спрейчета, че обиколих на всякъде при нас няма.

# 655
Моите форми са с подобно на тедлон покритие. Ех, миналата зима се скъсаха да правя сладкиши.трябва да започба пак Simple Smile
Даже и абглийски лимонов маслен кейк се научих да правя  Mr. Green

Аз имам една вещерска рокля и малката също. Така че ще го играем вещици Simple Smile тате няма нужда той и така си е страшен  Mr. Green

# 656
  • някъде в орбита...
Хей мадами Simple Smile

Ние ще имаме в офиса събиране с тортите. Но тъй като се оказа, че масово колежките сме или при клиенти или в срещи, ще е мъничко събиране, а в понеделник или вторник ще си повторим по-масово, та всички да могат да участват  Blush

За Хелоуин имам проблем да измисля като какво да се маскирам  newsm78  Миналата година бях лициса, всички си мислеха че съм котка обаче. Тази година искам повече да се постарая, че да няма такова бъркане във видовете  Laughing  Сега си търся по-хубави уши, бисля да съм или заек, или вълк - видях много хубави overall-чета за такива Wink

# 657
  • UK
Nana cool а силиконова форма ползвала ли си? Нищо не залепва и после направо я мяташ в миалната, чиста работа  Laughing
 Спретнах едни мъфини, направих тестото вчера вечерта и днес сутринта само ги изпекох, ще чакам отзиви от малкия господин. Той умира за blueberry muffins и все му купувах, но толкова много боклуци слагат вътре, че реших сама да ги направя. Отне ми 10 мин вчера и 5 мин тази сутрин. времето за печене не го броя  Grinning
 За Хелоуин ми трябва само метла, аз си приличам на вещица  Crazy Joy

# 658
  • Bristol
Добро петъчното утро  Mr. Green Друго си е като отида да си взема кафенце и без да казвам знаят какво искам. Ако и безплатно ми го даваха.... Много ли искам  Laughing
Да ви кажа синът на 18 ще стане и още му треперя. Обичам да знам в колко ще се върне вечер след работа или купон и ако вземе да остане да работи допълнително и не ме информира, няма да ви казвам какви мисли ми минават през главата. Щерката за сега е плътно с нас. С дъщерята на една друга мама започнахме в петък да ги пускаме сами да ходят от училище до библиотеката. Следващия терм ще тренира нетбол в училището и след тренировка и ако детегледачката е ок с това, планираме сама да отива в нейната къща. Мисля догодина, като направи 10, да започне сама да ходи и на училище сутрин, следобед детегледачката си остава, но ще видим. Притеснено ми е.

# 659
  • Манчестър
Мери
Колко е разстоянието до училище?
Хич не ми се мисли,че ще дойде момент когато ще трябва да ги пускаме сами.
Ама на 10 не е ли малко рано или зависи какво разстояние?

Общи условия

Активация на акаунт