ЮНСКИ бебета сънуват къде през август да плажуват - 2

• 25 958
  • 628
  •   1
Отговори
# 285
Аз успях да открия Вигантол в една аптека в Дианабад. А влязох случайно да попитам дали има и ми казаха, че се е възстановила дистрибуцията му и си е на същата цена. Давам по една капка след банята преди ядене всеки ден.

# 286
И аз намерих вигантол в аптеката и ми казаха че вече си го има, и давам по една капка всеки ден откакто навършихме 20 дни. Не го давам в опреледен час от деня а като се сетя.

И ние имаме дни в които не спи по много и е по активна. Заспива за по 10-20 минути и се буди и почва да се кокори и да иска да разглежда и да си играе. Повръщания имаме много рядко и то май са по моя вина когато не я оригна хубаво или много бързо я сложа да легне като съм уморена.

# 287
Аз също ползвам вигантол- в оървата срещната аптека. Давам сутрин по две капки преди млякото, не изчаквам че настава война Simple Smile

# 288
И на нас ни изписаха вигантол по 1 капка дневно. Тук го има в аптеките, така че ако някоя мама държи точно на него няма проблем мога да пратя - струва 2.89 лв. Опаковката

Към ЛЛЛ / skrech:   Hug благодаря за статията за биберона. Аз същия ден сутринта реших да преустановя даването, та сега пада едно цицане  Mr. Green baby_neutral, не е истина просто . Но мисля че нещата се подобряват, ще пиша пак когато резултата е по категоричен.

Мами, моля за съвет - днес в единият памперс имаше нещо като чревца от аки. Незнам как по друг начин да го опиша, но изглежда най близо до това. На пипане е едно слузесто, леко жилаво. Виждали ли сте нещо подобно? Днес за първи път направих масаж на коремната стена. Дали не е било нещо останало по червата и с мaсажа да се е отстранило.... Утре ще говоря с педи, но ако някой има опит с нещо подобно...  Embarassed

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 19:00 от primavera11

# 289
  • София
Мики,стискам палци да минава по-бързо тая ваксина.На нас все още не ни я биха,защото един ден почти целия не искаше да сучка и докторката каза,че иска три дни да има поне,в които е спокойна и тогава.А днес пак беше много нервна и почти не сука Sad((

# 290
Така като гледам това с нервите и недоспиването явно е период на възрастта, при нас е абсолютно същото от две седмици, точно както го описвате... вече ходя като хеликоптер  ooooh!

Мики, по този повод - има си майки, които съвсем умишлено не искат да кърмят, бутват бебока на някоя баба и си почиват на воля, а ние даваме разположение по 24ч. Е, много изпускат, но...
Итински ти съчувствам за малката мишчица, дано с това се изчерпат неразположенията  Hug
Слави веднъж ми повърна на фонтан и друг път ужасно се задави, целия се тресеше - и двата пъти ми се ревеше с него, бедничкият толкова ми стана мъчно...

За вит. Д - аз давам Вигантол, по 2 капки дневно ни предписаха.

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 19:31 от Gaggi

# 291
Като слушам в коя фаза сте, чак не ми се ще да се хваля, че два дни има спокойствие вкъщи. Само вчера свеки развали рахата, че цял ден беше с него и вечерта Петър беше кълбо от нерви, ама днес е ангелче. Махнах всички безумни капки и взехме чай на Хип. Е, родих се  Party

Честито на новите християнчета и търпение на мамите с бебоци в криза. Минава, но дотогава е ад на земята  Hug

# 292
уФФФ като ви слушам сигурно ще ме вземете за луда аз съм в другата крайност Simple Smile моето бебе е крайно спокойно чак ме е страх да ви кажа че досега почти не съм го чула да реве и да нервничи освен след баня когато е гладно и едвам едвам успявам да я намажа и да си направим гимнастиката Simple Smile По цял ден спи. яде, кокори се , нервничи но за секунди без да плаче. От колики също не е плакала. Чак като ви слушам се чудя нормални ли сме луда работа...

# 293
Здравейте,мамчета!Чета ви,когато имам време и вече си наваксах изпуснатото.Днес ни биха ваксината и цял ден хленчене,плакане и чак сега заспа.Тежи 4.800кг и 55см.
 Bellisima82 кой чай на Хип му даваш?Има един 'Лека нощ',който ми го препоръчва приятелка.
 Между другото малкият спи по корем и днес мед.сестра каза,че не е проблем щом така му харасва,само ,че без възглавница.Иначе той редовно заспива на корема на баща си вечер.Така той ме отменя  Simple Smile
 везничка1987 И аз бях така с дъщеря ми-много спокойна беше-както ти описваш,но с момченцата е друго-обичат да си поплакват(много хора ми го потвърдиха).

# 294
А има ли някой, който дава Вигантол по свое усмотрение, без да му е предписано от доктор? Аз така или иначе мисля да говоря с нашето педи, като ходя да си взема следващия болничен, направо да ми дава рецепта, но все пак... Чудя се как може тези педиатри да са толкова различни, едни съветват и дават едно, други пък нищо  newsm78

# 295
Bellisima82 кой чай на Хип му даваш?Има един 'Лека нощ',който ми го препоръчва приятелка.
 Между другото малкият спи по корем и днес мед.сестра каза,че не е проблем щом така му харасва,само ,че без възглавница

Лека нощ е за доста по-големи, доколкото знам. Ние сме на този за лесно храносмилане с анасон, копър и кимион.

Петър също спи предимно по корем

# 296
Везничка, и Радко е долу горе така. Само понякога се напъва и като пръцне му минава Simple Smile и днес май сънуваше нещо и се събуди с плач милото, но после пак заспа. Днес направо постави рекорд по дълго спане, та да го видим през нощта Grinning
А и вигантола, да, вече пак го внасят.

# 297
Аз пък тъкмо се зарадвах, че снощи беше мирно и тихо и защо ли... Миличката сега за 30 мин толкова рев удари, че се измори и заспа върху мен. Сложих я в креватчето с бибата и се сабуди, но поне се успокои...Какъв беше тоя рев така и не разбрах. Нищо не помогна нито гушкане, нито гърда, нито вода, нито в леглото абе нищо...  Confused Може би днеска жегата и дойде в повече, защото нямаше на кой да я оставиме и трябваше да я мъкнеме с нас до НАП и до Социалните... Покрай всичко и не можа да спи много много през деня и може да е преуморена...  Simple Smile

Честито за кръщенето и ние много искаме, но аз настоявам малко да поотрасне дреби и тогава...
Относно витамините аз давам на Джеймисън по 1 капка, когато се сетя не спазвам определен час.
А за ваксината за 2-рия месец направо се втрисам още от сега нищо, че ще ни я бият чак на 14-ти... Simple Smile

# 298
За кръщенето и аз исках да изчакам да поотрасне , но сега сме си в родния град събрахме се тук близки и приятели и така се реших без да съм го планирала. То аз не съм много по тези неща но самата церемония много ми хареса.

Успокоихте ме че не сме извънземни с това примерно бебе удома.
little afternoon преди ми се бяха майтапили че бебетата родени при нашата докторка са кротки и спокойни Simple Smile))та май така ще се окаже Simple Smile

Чай на хип с копър само давах аз но спрях че само кърма и гърда си иска моето бебе друго не признава.
За витамин д сега лятото май не е много нужно и може затова някои педиатри сега да не го изписват и като мине чак тогава да ви го изпишат.

Днес и ние спим повече от обикновено и аз се тревожа как ще сме вечерта. Дано спи както всяка вечер че това ми е времето за спане и на мен Simple Smile

# 299
Вигантол купихме от аптека в Тракия.
При нас за спане по корем може само в редки случаи да става дума и то в/у корема на баща си. Инак за гимнастиката не успява да устиска повече от 2мин.
Да питам имате ли проблем с изпотяването на мъниците? Малчо всеки път в кошчето в колата се изпотява (независимо как е облечен и дали е пуснат климатика или не) и в количката се случва същото ( въпреки, че не сме с кош за новородено, а имаме пълно легнало положение на седалката). И се почва един филм ако духа вятър или сме на закрито, където има климатици, дали да го завия, дали да го отвия ?  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт