ЮНСКИ бебета сънуват къде през август да плажуват - 2

• 25 958
  • 628
  •   1
Отговори
# 270
везничка1978, честито кръщене на мъничката хубавица.  Heart Eyes Не подхващайте темата за роклите.  NaughtyПодозирам, че в един момент ще се снабдим с еднакви рокли за нея и за мен. Crazy

musleto, уроки има.  Peace Но деца, които са кръстени, особено ако се причастяват, не ги ловят уроки. Ние преди да я кръстим, я ръсехме с мъничко светена водичка,  когато се усъмним, че може да е урочасана. Друг е въпросът, че може само да са много, много уморени и затова да плачат и да са нервни. Не е леко непознат човек да те гушка, дундурка, да ти се натрапва и да ти дърдори няколко часа. И няколко минути да са, за бебето са като часове. Нали няма представа за време... Simple Smile

Да ви се оплача. Първо сериозно. Бебунка е със зелено аки, но докторът каза само пробиотик да даваме 5 дни. Дано всичко да е наред! Praynig Засега няма друга промяна в състоянието й, нито пък в поведението.

И сега шеговито.  Wink Моето бебе упорито ме гледа сърдито. Днес си гукаше по голо дупе на леглото в кухнята, докато си вършех работата. В момента, в който отидох при нея, се усмихваше на хладилника, НО, щом я заприказвах, усмивките секнаха. А малко след това последва рев. ooooh!

# 271
Mama barba, и ние около седмица бяхме със зелено ако. Бях се притеснила, но педиатърката каза, че само по себе си зелено ако не е нещо страшно. А и щом иначе бебето е добре, вс е ОК Simple Smile
Мина си от само себе си. Е, вярно, че тогава давахме Биогайа, но не знам дали тя е помогнала.

# 272
mama Barba, и ние имаме о време на време зелено ако. Ту го има, ту го няма. До колкото знам може да се появи, когато на бебето му е било студено. Аз давам Био Гайа.
И как можа да нарушиш общуването на едно бебе с хладилник  smile3532

Алексче23, при нас почти няма по-дълга нощна пауза. Рядко, най-много 4 часа да направи пауза. Яде си човека на 3 часа и през нощта и въобще не му пука за майка му.

# 273
Дари прави две нощни паузи - една 5-6 часа и една 4 часа.

Бебетата са много чувствителни при промяна на дневният им режим. Не давайте да ги гушкат шумни хора. Най-успокояващото е банята и измиването на очичките.

# 274
Здравейте момичета  Hug, Да се включа и аз-
Мирче немирче при нас е точно както го описваш това със сополите. Мед сестрата каза че се израствало ...
Муслето аз също мисля, че има уроки. Но не трябва всеки плач и неспокойство да се отдава на тях. А иначе тая жена ( забравих каква каза че ви се пада) сигурно е енергиен вампир  #2gunfire  и предава негативна енергия на мъничето. А за уроките- на количката си имаме едно сувенирче от кръстова гора, гривничка с кръстче ( синя) и всеки ден мием лицето със светена вода. А аз не давам никой да го гушка Mr. Green даже и на роднини- само аз и баща му. Като порастне той сам ще се вре при тях- сега не давам  Peace

# 275
Не вярвам в уроки Stop Просто децата ръстът и новостите ги заливат,нормално е да са превъзбудени и нервни.Срещата с различни хора ги натоварва,нови шумове,миризми... Crazy До скоро сетивата им не са работили добре,а вече чуват,виждат и надушва различни неща  Peace

Ние сложихме ваксините и Маги не плака много.Доки предложи ,ако искам да ги сложим отделно,но препоръча да са заедно и аз склоних.Имам и доверие и прецених,че по-добре с едно неразположение да ги изкараме от колкото в две седмици да и е кофти на госпожицата. Rolling Eyes За лепенките КулПач каза да не слагам,каза че имат разни съставки, които не са подходящи за целта.Да не бързам и с Панадола,чак довечера и то ако има Т.
Иначе измери Маги 5400 /58 (+1100гр/3 см)
За да не стане объркване пак да напомня ние сме по старата схема и сложихме Пентаксим  Peace

# 276
Здравейте момичета,
Нямам много време за форума и само ви хвърлям по едно око от време на време. Сега бате е на логопед, беба спи, а аз пък нямам домакинска работа и сядам да пиша. Ние сме добре, засега все още само спи и яде. Будува след хранене около 15-20мин. и използвам това време да и приказвам, да се сложим по коремче. За един месец е пораснала с 8см и 1800гр е качила. Сестрата я мери 3пъти и много и се радваха, лекарката ни похвали за това, че сме постигнали такива мерки само на кърма. Иначе си хапва кога на 2ч, кога на 3ч, нощем прави пауза от 4ч. а сутрин след 5часа са силните колики и тогава много се гушкаме. От 2-3сутрини я оставям да спи по коремче и така си поспива малко без постоянното пъшкане и свиване. Ние също правихме погача за 40дни и ни прочетоха молитва в черквата. Ето ни и нас на погачата http://krisko18.snimka.bg/baby/bojidara.829562

# 277
Хайде да се отчета и аз - днес бяхме на преглед и вече сме 3900 гр, 52 см /+ 1100 гр, 3 см/.  Party
Бебка е добре, това е най-важното  Wink Само пропуснах да питам педито, но и тя не каза нищо, дали трябва да се приемат вече някакви витамини, против рахит и т.н. На моя приятелка от Казанлък, която роди миналата година в началото на юли, й изписаха за малката, като навърши един месец, такива витамини, та сега се зачудих на нас няма ли да даваме такива...? Споделете и вие, изписали ли са ви такива витамини?  Thinking

# 278
Ние даваме вит. Д (вигантол) от навършването на първия месец  Peace по 1 капка дневно, обикновено преди сутрешно хранене.

# 279
Здравейте!
Магдалена Величкова най-накрая добри новини за вас.  Hug
Най-успокояващото е банята и измиването на очичките.
Абсолютно съм съгласна. Преживяват всичко по-различно от вчерашния ден точно с нервничене и търсене на близост до познатото. Банята много ги отпуска и успокоява.
v.r.i. и ние нямаме изписани витамини - док каза, че засега няма нужда.

# 280
  • в Кошера
Момичета, споделете дали е имало такива периоди при бебоците - от тази нощ, към 4 часа, до сега не е спал (дремна с пробуждания само за около 20 минути по обяд днес). Само рев, дране, на ръце, иска да яде, съответно преяжда, повръща и пак наново. Кръговрат.  Crazy Еб@си случая, иде ми да се гръмна.  #2gunfire Crazy Tired
Скок в растежа ли да е?! Обострени колики ли?!

# 281
  • София
Tyra,при нас също има дни,в които не мигва и мрънка.Не знам на какво се дължи.Ние имаме и друга екстра понякога отказва да суче и само като пробвам почва един рев,ама със сълзи и не иска.Случвало ли ви се е ?

# 282
Мария Маги прави така понякога и ми е непонятно защо,а 10 мин. по-късно няма нищо против да поцока  Whistling
Малко след като писах Маги повърна,задави се и почна да пищи  Weary Повече от час не можах да я успокоя и чак тогава забелязах,че едното краче и е много зачервено,само щом го докоснех почваше да пищи  Rolling Eyes Звъннах на ММ да ми донесе Риванол и след 30 мин. с компрес червеното се разнесе и се унесе мишчицата ми.Дано да не се повтаря,че ми се скъса сърцето и си поплаках с нея  smile3518

# 283
v.r.i. На нас ни изписах витамин Д след първия месец.Давам по 1 капка преди сутришното хранене.Аз използвам този:
http://apteka.framar.bg/30022676/%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%B9%D0%BC% … D0%BF%D0%BA%D0%B8

# 284
При малчо - Деавит (Вигантолът го няма в аптечната  мрежа), по 2 капки сутрин на гладно. Гледам, че някои педиатри лятото изобщо не го изписват, защото има достатъчно слънце, други пък - по 1 капка, та често пропускам да го дам.

Общи условия

Активация на акаунт