ЮНСКИ бебета сънуват къде през август да плажуват - 2

• 25 958
  • 628
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Алексче, много благодаря за инфото за бебешката клизма. Не очаквах такъв бърз и обилен резултат!:))) Днес беше 4-ти ден без да се е изхождал и се бях притеснила вече!

# 256
Да се похвалим че имахме кръщене и мина чудесно Simple Smile Бяхме в много тесен кръг и бях много щастлива как и стоеше на малката рокличката от кръщенето като кукла беше:)

Ходих на плаж на Гърция за един ден без нея , и няма да го повторя исках да се махна от удома и да се откъсна от рутината но с това цедене ми се разказа играта и то на плажа Simple Smile Във водата се топнах за 5 минути и това беше с принципно обожавам да плувам и не излизам от водата като ида на море но заради секциото ме беше страх Simple Smile И най важното така ми липсваше малката бебка че цял ден ми беше в главата иу пред очите Simple Smile

Ние също си "гукаме" по цял ден Simple Smile Тя от 10 дни гука но аз незнаех че е гукане до скоро Simple SmileОт седмица обикаляме по стаите удома и мислех че сме едимствени и днес се зарадвах че и вие правите същото Simple Smile Удома ми се караха че така ще я науча и все ще ми е на ръцете и така и стана като я оставя и почва да мрънка и почнем ли да се разхождаме из удома стира Simple Smile Много и харесва една картина в коридора и като минем около нея не я изпуска от поглед Simple Smile Усмивките ни са неосъзнати още и нямам търпение на почне да ми се усмихва осъзнато Sad

# 257
Здравейте, мами.
Имате си много сладки пораснали бебоци. Simple Smile
Надя също обича да говори, да гука и когато не и обръщаме внимание - да се кара. Вече имаме осъзнати усмивки - най-вече към тати и бати, но и на мен отпуска по някоя друга бройка.  Rolling Eyes
С акането нямаме проблем - 2-3 пъти по малко и един път - омазване до ушите.  Shocked
Иначе яде 6 пъти на денонощие с голяма почивка от 22,30-23,00 до към 6,30-7,00 часа и по-малка от 12,00-12,30 до към 15,30-16,00 часа.

# 258
Здравейте милички  Hug Нямам време да ви изчета, сефте сядам пред компа Joy
Да се поваля на 22.07 ни изписаха и се гледкаме вкъщи, справяме се много колики имаме, и така при повече свободно време ще прочета предните странички  Hug
За сладката погача бях питала, да и аз прочетох, че трябва да е сладка, та в събота ще правим, иначе сега неделята която мина направихме 40 дни и ходихме на църква за молитвата, нямаше такса, попа каза колкото си решим толкова са оставим   bouquet
Целувам ви всички, благодаря ви за куража и подкрепата Hug

# 259
Магдалена толкова е хубаво, че вече сте у дома Simple Smile)))) Занапред само хубави моменти!!!!!!!

# 260
Добър вечер мами,
искам да ви питам вашите бебчета, колко големи палзи правят нощем? Никол си правеше пауза от 11-12 вечерта до към 6-7 сутринта. Обаче днеска заспа ей сега преди малко без да си е изяла вечерното мляко. Tired Та чудя се дали да я будя да яде или пък тя сама ще се сабуди ако е гладна... Само на кърма се принципно и не спазвам кой знае какъв режим. Кърмя, когато ми покаже, че е гладна, обаче сега пък ако не се сабуди няма ли да станат много часове от 9:30 (последното и цокане) до сутринта....  newsm78 Множко ми се вижда. А пък да се сабуди през нощта не ми се вярва. Поне до сега не се е будила....

# 261
Тия дни не мога да се включа по никоя от темите, защото мъника 3дни не искаше да спи през деня и не само че неспеше, ами беше много нервен. Плачеше без причина според мен. Незнам какво мислите за уроките!? Но аз все си втълпявам, че ми го урочасват. Свекито беше в събота за пръв път на гости откакто се е родил малкия. Държа го един час и не спря да го целува и гледа право в очите ( въпреки че мм все ѝ повтаря да не го целува, но тя не чува), и на тръгване един рев рева все едно оплакваше някой  ooooh! И аз си мисля, че го е урочасала   #2gunfire  Винаги, ако някой близък го вземе на ръце или не спрът да нареждат, колко бил хубав, пухкав и какво ли още не..., детето не иска да спи и не иска нито в кошарата нито на леглото..., само на ръце и на гърда. Чувала съм, че белите и руси хора се урочасвали лесно. Има ли някой подобно изживяване? Моля да сподели, как да го успокоявам след подобни срещи?
Да кажа много ефективен метод за премахване на сополките е бейби вак. Първо пръскам стеримар и след 2,3 мин пускам прахосмукачката и с бейби вак изтеглям.

# 262
Musleto интересен въпрос засягаш...аз лично не мисля, че уроките не са реални, но вярвам в хората с лоша, негативна енергия, защото ми се е случвало след среща с определени хора да съм изморена, изтощена и без настроение :/  може това да е вашият случай
А иначе роднините на мъжът ми вярват в уроки и все казват, че Вики е грозен и кокошките трябвало да го наакат, а на мен казват, че като срещна човек с  лоши име да си повтарям на ум : змийско мляко в очите! , змийско мляко в очите! - доста ми е забавно това:) и после задължително да ми мина с леко влажни пръсти през очичките- луда работа ти казвам!
Така че аз може да не вярвам, но виж казвам ти някакви неща, които ги знам от хора, които вярват в уроки и се пазят така от тях Simple Smile

# 263
Маги  браво на вас надяваме се скоро да качиш снимка на малкия да го видим вече щастлив в дома здрав и радостен с мама и  тати  Hug

# 264
Musleto и ние сме по същия начин всеки път свеки като ни е на гости. Вчера пак беше в нас и малката също както ти казваш не спа цял ден и вечерта беше супер изнервена. Едва едва съм я приспала в 12:30, а да не говориме какъв рев беше...  ooooh! В началото си мислех, че нещо си въобразявам обаче то това се случва всеки път като тя е в нас.
Както казва Рейчъл аз също не вярвам в уроките, а по-скоро в хора, които носят такава лоша енергия. И честно казано аз самата се чувствам като парцал след 2-3 часа прекарани с тази жена пък представям си на бръмбарка как й се отразява.
Аз всеки път и измивам личицето на чешмата след като тя си тръгне. Не знам колко помага обаче така знам, че се отмива един вид негативната енергия... Иначе друго освен гушкане, разнасяне, на гърда и биба не ни помага и пак ми е много трудно да я успокоя.....  Simple Smile

П.С. А свеки за капак на всичко не спира да я мачка и да я целува. Постоянно настоява тя да я приспива като е в нас и няма как да й обясня, че просто няма да й се получи... Tired

# 265
Везничка, честито кръщене  Hug
Ама наистина за момичета има толкова сладки дрехи! Вчера влизаме с майка ми в един детски магазин - рокля до рокля, различни цветове, модели. А за момчета - много малко избор между модели и цветове. Ама много малко Simple Smile
И аз искам да направим кръщене, но ще е      по -късно, нека поотрасне малко момчето.
Магдалена, радвам се, че сте у дома!

# 266
Ооо ние сме така само че след среща с бабата на мм.Всеки път когато дойде да го види се напръскала яко с някъв бабешки парфюм търка тва дете в нея даже го целуна както се беше омаза с червило.Направо откачих.После като си тръгне не стига че детето мирише цялото на нейния парфюм ами се съдира да реве.

# 267
  • София
Ние сме така с комшийката,тя също е д малко бебе и ги разхождаме заедно.Всеки път беба е нервна после и плаче

# 268
Няколко мами вчера споменаха за хъркане (дартвейдърско). Тази сутрин ми се стува, че имаме сополи, които гълта и стават на храчки. Хрипти ми някак в носоглътката. Та да питам при вас такова ли е?
И как вадите сополите с физиологичен разтвор/солена вода? То не отива ли всичко в гърлото?
Нещо се притеснявам. Скоро едната баба се беше доста разболяла, вече здрава, но като ни беше на гости покашляше и сега съм на тръни.

# 269
Ох, незнам момичета..., не ми се иска да си втълпявам, че го урочасват...., но наистина в определени случаи не виждам причина. И никакъв начин не помага за успокоението му. То е люляне в кошарата, песнички, биберон..., дори го слагам на гърдата и той нервен блъска с ръце по мен, по главичката си - нещо страшно е. А и отделно и аз се изнервям и допълнително му предавам лоша енергия
Мирче-Немирче Както написах снощи, при нас само впръскването на стеримар не вършеше работа. Явно секрета се стичаше в гърлото и се почваше едно стичане на лиги от устата.
За това си купихме бейби вак
Скрит текст:
и ефекта е поразителен. На пръв поглед не се виждат сополки, но като пусна прахосмукачката да смуче и се напълва  Peace 

Общи условия

Активация на акаунт