ЮНСКИ бебета сънуват къде през август да плажуват - 2

• 25 972
  • 628
  •   1
Отговори
# 495
На Ивайло му излезе белега от ваксината БЦЖ на лявото рамо , засега няма гной само изглежда като голяма пъпка.
Ето я и нашата люлка , вече не го е страх и много често си доспива вътре :
http://www.babayaga-store.eu/product/1672/bright-starts-lyulka-m … tml#axzz37dYjVUW4

# 496
Белег на рамото имаме и ние от БЦЖ ваксината в болницата. За такъв белег се проверяваше 6 месец по имунизационния календар. Преизпълнили сме плана. Wink

Мики, не ти завиждам. Аз като се разговорих с chillimura на ЛС за пробиотиците и взех, че прочетох какво съдържат и се притесних да не объркам нещо флората на моята хубосница, ако дълго време давам един друг пробиотик, та и аз купих Биогайа. Като ми казаха цената, лошо ми стана! 17 лв!!!  Money И пише да се ползва месец опаковката и после да се хвърли. Направо мъчно ми стана за теб като каза, че ще купуваш нова. Но успокоението ни е, че сме направили най-доброто за децата си.
Главоболието ти мина ли?

Бебешка люлка имахме с първия ми син. Много е хубаво. Пее си му, люшка си го, бебето кротува, а ти си почиваш. Лошото е, че бързо се израства. Но те станат ли на 6-7 месеца, вече ще търсят други забавления.

# 497
Какви страхотии чета за новата шествалентна ваксина, прото не е истина... Направо не мога да спра да мисля за това Cry И защо я въвели - свършила старата, това на нищо не прилича да си играят с нашите бебенца   Cry
Някоя мама има ли наблюдение върху новата ваксина?

Последна редакция: ср, 06 авг 2014, 16:18 от Elsi86

# 498
Барба не съм за завиждане,ама сама се подредих  Blush
Главата вчера ми мина след втория Нурофен,лошото е че сега пак опитва да ме боли  Hug
Кенгуро имаме Чико, но Маги не му се кефи.
Аз се чудя дали да не купя друго столче за колата,че на'що е много смотано .Чудя се как ще стигнем до морето и дали да не взема от продавалника някое с пълно легнало положение  Thinking

# 499
little afternoon, за другата ваксина ще ходим пак в петък, тогава ще сложим и Ротарикс (тя е по желание). Отложиха ни за петък, защото докторката измери температура на Ники 37,1 - вероятно от топлото време се е претоплил, той все още не се поти, но за всеки случай решихме да не рискуваме.

# 500
  • София
Какви страхотии чета за новата шествалентна ваксина, прото не е истина... Направо не мога да спра да мисля за това Cry И защо я въвели - свършила старата, това на нищо не прилича да си играят с нашите бебенца   Cry
Някоя мама има ли наблюдение върху новата ваксина?
Моя приятелка живее в Германия и каза, че при тях са въведени преди няколко години. Не мисля, че има повод за притеснение. Всяко ваксина е нож с две остриета. Господ да пази децата ни!
Мария е по старата схема на ваксинация.

Да се изкажа и аз за лохиите - 40 дни, май и повече беха. Отврат история. Много неприятно. Ужасна миризма имаха на края.  Rolling Eyes
Мики,
и аз вчера бях с отвратително главоболие. За моя изненада мина само с един парацетамол.  Simple Smile

А белегът о БЦЖ на Мария стои като червено топче. Нямам идея дали точно такъв трябва да е видът му. С момчета не помня как е било.  Embarassed

# 501
Elsi86, къде ги чете тия страхотии?  Shocked Моля те не давай линк!!!! Naughty Ще се психясам и аз.  #Crazy Питам, защото има хора, които са категорично против ваксините по принцип. Не, че тази е по-лоша от предишната, а че е горе-долу също толкова лоша. Gwen е напълно права. Бог да ни пази! Иначе предишната ваксина не мисля, че беше Пентаксим. Поне преди 3 години беше някаква друга, не помня името.

# 502
Момичета, спокойно, четох за друга ваксина...ваксината, която мисля че ще ни бият се казва hexoyn, тя е по-скъпа и по-щадяща организма... Съжалявам, че ви наплаших, не си вкрвайте филми, аз сега съм по-спокойна.
Ето линк:
http://spisaniemd.bg/md/2013/07/ema-odobri-nova-heksavalentna-va … na-sanofi-pasteur
Иначе другата ваксина се казва инфанрикс, дано не е тя, за нея четох гадните неща Praynig Peace

# 503
А от кой зависи дали ще е hexoyn или Инфанрикс?
И нашата педи каза, че шествалентна ваксина се ползва отдавна в чужбина. Дори и повече валентни.

# 504
Нямам представа коя ваксина ще е, предполагам тази новата ще е...Ако някой знае нещо повече...

# 505
Белиесима каква е вашата раничка Simple Smile

Беба също умира да спи гушната, но слинга не ми е много удобен

# 506
2009 биеха не Пентаксим, а Инфанрикс. Сега познах името. Моят син леко я понесе.

# 507
Белиесима каква е вашата раничка Simple Smile

Беба също умира да спи гушната, но слинга не ми е много удобен

Аз се въздържах да пробвам слингове. Няма да се оправя с това нвщо.

Тула Лисичкова в нашата http://roshavo.com/oc/Носене-на-бебе/ергономични-раници/tula-baby-carrier-foxy. Както писах и в една друга тема се родихс това нещо. Забравих какво е мъкнене на колички и срам от ревящо бебе по парковете. Има само един минус, което може да се приеме и като плюс  Grinning Като я сложиш в жегите корема ти става все едно си ползвал колан за отслабване. Малкият не се мокри, но аз ставам вир вода. Иначе, е страхотна. Ние импровизирахме с подложката за новородено и не е онзи калъф, който спарва сигурно още повече .

# 508
Страхотно мама Барба, значи която и ваксина да е ще мине. Отказвам да си вкарвам филми Peace
Тези ерго ранички не са лоши - ръцете ми се разглобиха от мъкнене, нашата глезла заспива на ръце, с разкарване из апартамента и пеене Crazy. Иначе и ние имаме люлка, само че на кангару, 115 лв струва и там екстрите - музики, 5 степени на люлеене. Не става на шезлонг. Стой в люлката малко, когато е на кеф, ако реве това не може да я успокои...

# 509
Вярно ли е , че на 5-6 месеца всички бебета искали на ръце , защото като го чух ми настръхна косата? Наш Ивайло си заспива сам засега , оставям го в кошарката и му подавам биберона само , когато се събуди не го взимам веднага.В моментите в които будува се забавляваме с играчки или е в люлката , но не и в ръцете ми.Умишлено го правя , защото имам проблеми с кръста.

Общи условия

Активация на акаунт