Аз се бях шашнала, защото малката започна да ми ака на 3-4 дни веднъж, последния път даже с клизма и питах в кърмаческия дали няма връзка с кърмата случайно. От там ми казаха, че най-вероятно 6-7 хранения са и малко и трябва да ги увелича поне до 8 или в най-добрия случей до 10-12
Това при нас практически е невъзможно, защото малката си прави пауза през нощта 6-7 часа и следобяд спи поне 3-4 часа и няма как да я накарам да яде повече. А пък и се зачудих, защо да я тормозя, като тя си яде когато си поиска и е жизнена и бодра, няма Т и други такива екстри, натдава си добре на тегло... 
имам си коремче като в 4-я месец. Някой ползвал ли е колан за стягане, замислям се да си купувам.

Оттам идват и хранителните смущения, вариацията в килцата и настроението. 

Макар, че мисля, че и хормоналния дисбаланс от самата бременност има пръст в тези неща. 
.Постоянно иска да яде- изпразва и двете гърди и търси още. Снощи заспа към 23.30 и после се събуждаше през 30 мин до към 03- 04 ч. и после е спал от 05 до 07ч. Днес изглеждаше малко по спокоен, но пак не иска да спи и само търси да суче. Чудех се дали е заради скок в растежа или защото махнахме биберона или пък кърмата не му стига ... Друго което прави ече се стряска без дори да съм го мръднала, доста маха с ръце и по малко с крачка . Препоръчани теми