То верно, че само три дена, ама...
Еб@си случая, иде ми да се гръмна.

аз рева и то реве. В такива моменти не се храни добре, а от едната ми гърда се дави много, казаха ми да започна да се цедя и така да го храня, все сме на ръце
в такива моменти почти през час сякаш иска да суче, нервен е крещи реве и като му дам бибата а засмуква като че ще яде, но се притеснявам да яде през час, но пък ако не яде от реване достатъчно, може би за това освирепява, ох не знам ще се побъркам 
Ще го отбиеш. Много е вероятно да са колики. Нали като те боли корем, усещането наподобява глад. Търсят да цокат, но от това се препълва стомахчето и порочният кръг се затваря. Аз приспивам с биба и разнасяне, след около час след хранене давам чай и пак биба и разнасяне. Понякога е гладна и чаят не я залъгва. Но някак или се усеща, или бебето си показва, че не са колики, а глад. Това, че зацоква бибата не значи винаги глад. Даже напротив. Моята плюе биба като е гладна. Пробвай да тупаш Преско по дупето с ръката ти, която му е под главичката. Това ги люшка и успокоява. Като го гушкаш, коремчето е срещу твоето.
)

, та кърмата беше странна, като краве мляко сварено на което отгоре му се получава едно жълто нещо ( каймак) кърмата има ли такова мазно жълто нещо??? и беше на много дребни пърцалчета, като висях и размразих второ пликче пак така, вчера нямаше такова нещо
От консултантките ни знам, че размразената кърма има каймак и трябва да се разклати шишето, за да се смесят.
Много преживя, ще се справиш и с това. Ако мислиш, че е гладен, слагай си го на гърда, но гледай и да му говориш едновременно, за да е по-спокоен и да върви кърменето. Удивително е колко много разбират на тази възраст.

Препоръчани теми