"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 3

• 95 657
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, следя темата, но не пиша редовно Simple Smile Гледам преди МБ и затова. Имам въпрос, който може да сте дискутирали вече. Защо по напред в серила Шам изоставя Сугна?

# 526
  • au bout du monde
Джавдиш винаги ми е бил противен , а днес се оказа толкова глупав. Един прост тетрис не може да поиска да му купят ooooh! пари ще дава на онзи.

И с Ананди се държи ужасно. Явно това поведение се толерира.

# 527
kirionka Много ти благодаря за изчерпателната и интересна информация.

Боже гледам Цветовете и не вярвам на очите си.
   Толкова добро едва ли е на добро. 

Да, да. Сега като се появи Каран и страданията на семейството отново ще започнат. То като се замисля всъщност, живота им е низ от радости и несгоди, които се редуват за по интересно.

# 528
  • Варна

Да, да. Сега като се появи Каран и страданията на семейството отново ще започнат. То като се замисля всъщност, живота им е низ от радости и несгоди, които се редуват за по интересно.

Направо са като синусоида Joy Joy Joy

Някога прадядо ми казваше:
 "Не се радвай, когато ти е хубаво, защото след него идва лошо. Радвай се на лошото, защото като го победиш след него идва доброто."
За пореден път се убеждавам, че е казвал истината.  bowuu bowuu

# 529
  • Варна
Малти-ту и тя от ден на ден саритата и все по-красиви и по-красиви.
По начало,най-много харесвам нейните сарита,понеже са едноцветни и все в невероятно красиви цветове-просто я отварят!  Simple Smile ... Не съм познавач на сарита,обаче,пъстрите (в каквито н.ч.обличат останалите актриси),някак ми простеят и освен това,не подчертават лицата,а сякаш ги...обезличават  Thinking
А не ви ли се струва,че Васундра трябваше да размени саритата,които подари на снахите?...Пембяното трябваше да бъде за Рагини,а лилавото-за Садна  Simple Smile ...
Като казаха на Васу,че искат да я облекат,аз си помислих: ха,дано и да я гримират! ... ама не! ... А смяна на гримьора,щеше да й се отрази най-добре!  Mr. Green

И с Ананди се държи ужасно. Явно това поведение се толерира.
Най-вече от Калиани!  Mr. Green

# 530
Кирионка, много благодаря за интересната информация!  Hug

Линди, напълно споделям мнението ти! И аз мисля, че в Европата сме най-нормално цивилизовани, така да се каже...

Много приятна  smile3558 вечер!

# 531
Здравейте Hug
Трудно ми е да ви изчета +99 нови поста...
Влязох да ви поздравя на днешния ден.Той е специален за мен, тъй като имам имен ден...

Искри от топлина,
на свещи и любов,
даряват светлина,
и дават смисъл нов!
Изпълват те със вяра,
и носят благослов,
а Божията майка,
поръсва със любов!

С пожелание днес да бъдете поръсени с любов,
от сърцето ви да искри топлина
а всеки ваш ден да бъде изпълнен със смисъл и вяра
за едно по-красиво - утре!

По-късно ще ви чета и ще пиша.
Иначе вече гледам и трите сериала.Станаха ми много интересни.
А този Шам... Heart Eyes

# 532
   Ако ми бяха казали, че така ще се развият нещата в 'Цветовете" хич нямаше да повярвам. Кушалия смирена, Васу готви и катери храмове, Малти и тя помага на семейството си, за Рагини да не говорим - ако преди плачеше като разглезено детенце, сега с каква решителност изпълняваше план след план - първо с Ананд, сега с Вину и Малти. И само как и тикаше лъжицата на Авнито. Браво и на дубльорката и на български. Единствено Алек и Садна са си същите - тя тихо си рони сълзите на леглото, а Алек до нея. Аз ако знаех, че  някои иска да трови жена ми, щях да му извия врата на секундата. А той как те съжалявах Навин за загубата на майка ти.
   Изглежда сценаристите се подготвят за промяна на сюжета след като Садна и Ранвир вече няма да ги има. Идват нови герои, нови интриги, нови връзки и любови. А, че в живота такава промяна е невъзможна, в това съм напълно сигурна за себе си. Не е реално някой да ти причинява толкова болка, а ти да преглътнеш и да продължаваш напред все едно нищо не е било.
   И друго нещо ме терзае. След като Васу вече така се промени, защо гривните които ще подари на снахите си ще им донесат такъв лош късмет??

Наистина настъпиха много обрати в Цветовете. На мен ми става все по интересно. Пък и се наслаждавам на моментите със Садна и Алек ...  txtloves   Kissing Heart Two Hearts

Много ми харесва идилията, която цари в момента.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Алек и Садна се обичат много - той беше готов да пребие Навин - просто каза как преди го е съжалявал. Хубавото е, че и Навин и Авни си го получиха. Рагини вярно стана детектив в действие ...
  Mr. Green  newsm76 newsm10

# 533
Божкееее, ма тя сватята Раджваншова била „душа” човек! Въх, как тъй ми й убягнала досега нейната „доброта”.
Тя откакто се изкатери по-близо до боговете, явно те нещо са и прошепнали, скришом от нас.
 Май пак трябва да ходя в ъгъла да се срамувам от себе си Embarassed Embarassed.

Защо, обаче все още не мога да и имам такова доверие, каквото ни показват сценаристите. Дали не е затишие след буря newsm78 newsm78.

Ама нека да изчакам краят на сериите, че току-виж ми се е наложило да се самобичувам за наивността си  Banghead Banghead.

Малти-ту и тя от ден на ден саритата и все по-красиви и по-красиви.

Хм, вот какой факт получается! Нашия даскал по музика цъфна тука.

Много ме забавляват коментарите ти! Благодаря ти ...  Hug Hug Hug

Васу наистина явно ходенето до върха на хълма в онзи храм нещо я промени - сега е толкова кротка, любвеобилна към снахите си. Не мога да я позная ...  Mr. Green

Дано си остане такава и да не вземе пак да измисли нещо ...
  Praynig

# 534

Така е! Поне да се наслаждаваме на хубавите моменти докато ги има ...  newsm10

# 535
Здравейте Hug
Трудно ми е да ви изчета +99 нови поста...
Влязох да ви поздравя на днешния ден.Той е специален за мен, тъй като имам имен ден...

Искри от топлина,
на свещи и любов,
даряват светлина,
и дават смисъл нов!
Изпълват те със вяра,
и носят благослов,
а Божията майка,
поръсва със любов!

С пожелание днес да бъдете поръсени с любов,
от сърцето ви да искри топлина
а всеки ваш ден да бъде изпълнен със смисъл и вяра
за едно по-красиво - утре!

По-късно ще ви чета и ще пиша.
Иначе вече гледам и трите сериала.Станаха ми много интересни.
А този Шам... Heart Eyes

Честит Имен Ден! Пожелавам ти всичко най-хубаво - много здраве, щастие, любов и късмет в живота. Страхотна си ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

Поемата ти е много хубава - благодаря ти ...
  bouquet  bouquet  bouquet

# 536
До колкото разбрах днес в Индия празнуват деня на независимостта. Това поне е написала Сара днес и е пуснала една своя снимка - толкова е красива и сладка. Много си я обичам ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

ssarakhan
Happy happy independence day #freedom #indian #hamarabharatmahaan #love #independenceday #respect #nation #vandemataram #loveuall #loveforindia #instapose #instapic #picforlikes #picoftheday #instalove #Instatatata 😉

Честит Ден на Независимостта! Свобода/ Индия/ Любов/ Уважение/ Националност/ Обичам всички ви ...

# 537
Ангад също пусна нова невероятна снимка - много е готин и сладък. Обожавам го ...  smile3525 newsm76 Two Hearts    love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 538
  • Варна
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН , happy kids !   bouquet
Носи със здраве прекрасното си име!
Това е поздрав за теб,за всички именници и всички,които сме събрани в тази тема,от магията на Индия!  Hug
С пожелание за чудесен,весел уикенд!  Grinning

# 539
Благодаря на всички за интересната информация. Това детенце танцува много хубаво ...   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт