"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 3

• 95 621
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Днешните епизоди на Цветовете както винаги бяха страхотни ...  newsm44

Този Каран само върти номера. Сега е пратил свой човек и в компанията, за да накара Алек да си помисли, че отново полудява - ужасен е. Озни уж имал проблеми - Алек се зае - после този каза, че не го е карал нищо. Ще види той ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Много ми харесаха сцените с Алек и Садна - тя как го успокояваше да не обръща внимание на подобни подмятания и ако се съмнява в себе си да я погледне в очите й и там ще види, че за нея той е най-добрият. Алек се успокои и се съгласи да иде на работа. Как се гледаха и се държаха за ръце - сладури ...  txtloves txtloves txtloves newsm76 ppp  Hands Clap

Садна и Рагини са много умни. Намериха магазина на Каран - Рагини отиде и му се противопостави. Хич не си поплюва - браво на нея.  smile3501

Този обаче щал да ги унищожи - как не ...   #Sniper

Садна каза на Ранвир и Рагини за случката с Алек и разкри, че този в службата вероятно е човек на Каран и нарочно кара Алек да се съмнява в себе си. Ранвир каза, че ще го следи и ще се погрижи за него ...  smile3525

Утре ще е много интересно ... 
Hug

# 586
Eх, Рокси, добре че си че да съм в час със сериала, че все нещо излиза и не успявам да гледам Hug Hug Hug Дано утре успея да се прибера навреме и да гледам!

# 587
Здравейте момичета!Ще ме приемете ли във вашата тема.Прочетох цялата тема на един дъх (два дена Simple Smile )и много ми допаднахте всички,а и с интерес чета постовете на Banditka за всичко, което се отнася за Индия. Аз също съм фен на индийското кино(като цяло).Изгледала съм много филми ,а сега с голям интерес следя и "Цветовете на любовта"Гледам го по btv,btv lady (повторенията,пак с интерес нищо ,че съм ги гледала ) и по voyo,youtube(нищо,че е на индийски) Научих сумата и индийски думи  smile3503

Утре в новите серии по voyo  ,Садна ще умре   newsm45 Голям рев,ще падне.

Благодаря Ви предварително  newsm51

# 588
Здравейте момичета!Ще ме приемете ли във вашата тема.Прочетох цялата тема на един дъх (два дена Simple Smile )и много ми допаднахте всички,а и с интерес чета постовете на Banditka за всичко, което се отнася за Индия. Аз също съм фен на индийското кино(като цяло).Изгледала съм много филми ,а сега с голям интерес следя и "Цветовете на любовта"Гледам го по btv,btv lady (повторенията,пак с интерес нищо ,че съм ги гледала ) и по voyo,youtube(нищо,че е на индийски) Научих сумата и индийски думи  smile3503

Разбира се, че ще те приемем и то с радост! Добре дошла при нас ...  Hug Hug Hug

От индийските сериали и аз следя само Цветовете - невероятен сериал. Просто ми влезе под кожата. Но след като Садна и Ранвир умрат за мен няма да е същото. Направо не ми се мисли какъв рев ще е  ...  no no no

Аз гледам епизодите по БТВ. Обожавам Садна и Алек - много са ми сладки! Без съмнение те са моите любимци. Невероятна двойка са ...  txtloves txtloves txtloves

Ранвир и Рагини също са супер.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Поне се наслаждаваме на тяхната любов в продължение на толкова много епизоди. Пък после с радост пак бих си пускала техните моменти и бих си ги гледала ....  newsm10

Дай Боже в бъдеще да пуснат в България и другия сериал със Сара и Ангад ...
  Praynig Praynig Praynig

# 589
Eх, Рокси, добре че си че да съм в час със сериала, че все нещо излиза и не успявам да гледам Hug Hug Hug Дано утре успея да се прибера навреме и да гледам!

Радвам се, че мога да помогна!  Hug Hug Hug

Забравих да спомена за Малти! Така се смях с нея - нали си е наумила, че Вину се занася с колежка. Сега бабата я посъветва да го прикотка/ съблазни и да се понагласи. Един път да я видя без нищо на главата. Добре се беше издокарала - Вину ахна, но му се обади колежката и той тръгна. Малти побесня - преди това намери и женска гривна в чантата му - пак започна "Кълна се, че не лъжа" - какво е това ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Рано сутринта Малти и бабата отидоха пред работата на Вину. Щяла да го дебне. По едно време той излезе - колежката го спря. Загубила си била гривната, а й била важна. Ако Вину я намери сред документите да й я върне. Малти разбра, че няма нищо с Вину ...
  Mr. Green

# 590

Разбира се, че ще те приемем и то с радост! Добре дошла при нас ...  Hug Hug Hug

От индийските сериали и аз следя само Цветовете - невероятен сериал. Просто ми влезе под кожата. Но след като Садна и Ранвир умрат за мен няма да е същото. Направо не ми се мисли какъв рев ще е  ...  no no no

Аз гледам епизодите по БТВ. Обожавам Садна и Алек - много са ми сладки! Без съмнение те са моите любимци. Невероятна двойка са ...  txtloves txtloves txtloves

Поне се наслаждаваме на тяхната любов в продължение на толкова много епизоди. Пък после с радост пак бих си пускала техните моменти и бих си ги гледала ....  newsm10

Praynig Praynig Praynig

Благодаря ти Рокси!И аз също като теб  си мисля ,че без Садна и Ранвир няма да е същото.Сериалът е страхотен.Много ме кефят романтичните сцени и на двете двойки smile3503
Аз също много искам да гледам и другия сериал със Сара и Ангад,даже по скоро  newsm53веднага след "Цветовете..." newsm20

Лека  smile3525

# 591

Praynig Praynig Praynig

Благодаря ти Рокси!И аз също като теб  си мисля ,че без Садна и Ранвир няма да е същото.Сериалът е страхотен.Много ме кефят романтичните сцени и на двете двойки smile3503
Аз също много искам да гледам и другия сериал със Сара и Ангад,даже по скоро  newsm53веднага след "Цветовете..." newsm20

Лека  smile3525

Напълно съм съгласна с теб! Сцените и моментите между двете двойки са страхотни - пълнят ми душата. Дано след края на Цветовете пуснат и другия сериал с Ангад и Сара ...  Praynig  newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart newsm10

Лека нощ ...
  smile3524

# 592
  • София
    Много ме дразнят такива хорица като Каран. Гледа лошо, а изнудва най-слабите. Нямам търпение да го поставят на мястото му, негодника му с негодник. Много ми е интересно каква е историята му. Дано да я разкажат в някой от епизодите. Някой беше споменавал, че не е син на Индражит, но от къде му е хрумнала идеята да ги изнудва? Трябва да има нещо.

Мъчно ми стана за Алек. Като ти лепнат определението, върви доказвай, че не си такъв. Хората са толкова жестоки понякога, а не си дават сметка, че и на тях може да им се случи същото.

От друга страна много ми хареса как сценаристите са раздвижили сериала, вкарвайки и "конфликта" между Малти и Вину. В фамилия Ражванш настроението минорно, а в Шарма кипи живот - ревност, съблазън, обич и бебенцето и то голям сладур. Как си спинка кротичко, а те го подхвърлят от човек на човек.

Харесва ми и, че във всеки от трите сериала вкарват идеи за важността на ученето. Дано повече индийски майки и бащи се вслушат в тези послания.

В "Малката булка" как пък един положителен епизод не направиха. Ей така да си отдъхнем пред екрана. Много ми е мъчно за Ананди. Това с писането на домашните вече беше прекалено. Милото дете след всичката домашна работа цяла нощ да учи вместо мъжа си, а той да си спи в леглото. Думи нямам. В целия сериал единствено Бейрон ми се вижда нормален, трезво мислещ човек. Дано вкада сина си в правия път, защото с такава баба, освен тиранин на жена си от него друго няма да излезе.

Всъщност и Шам, все едно Байрон му е баща. Ако съдбата ги беше събрала с Ананди - каква хубава двойка щяха да бъдат  newsm78

Последна редакция: чт, 21 авг 2014, 08:18 от TEREZA83

# 593
    Много ме дразнят такива хорица като Каран. Гледа лошо, а изнудва най-слабите. Нямам търпение да го поставят на мястото му, негодника му с негодник. Много ми е интересно каква е историята му. Дано да я разкажат в някой от епизодите. Някой беше споменавал, че не е син на Индражит, но от къде му е хрумнала идеята да ги изнудва? Трябва да има нещо.

Мъчно ми стана за Алек. Като ти лепнат определението, върви доказвай, че не си такъв. Хората са толкова жестоки понякога, а не си дават сметка, че и на тях може да им се случи същото.

От друга страна много ми хареса как сценаристите са раздвижили сериала, вкарвайки и "конфликта" между Малти и Вину. В фамилия Ражванш настроението минорно, а в Шарма кипи живот - ревност, съблазън, обич и бебенцето и то голям сладур. Как си спинка кротичко, а те го подхвърлят от човек на човек.

Харесва ми и, че във всеки от трите сериала вкарват идеи за важността на ученето. Дано повече индийски майки и бащи се вслушат в тези послания.

В "Малката булка" как пък един положителен епизод не направиха. Ей така да си отдъхнем пред екрана. Много ми е мъчно за Ананди. Това с писането на домашните вече беше прекалено. Милото дете след всичката домашна работа цяла нощ да учи вместо мъжа си, а той да си спи в леглото. Думи нямам. В целия сериал единствено Бейрон ми се вижда нормален, трезво мислещ човек. Дано вкада сина си в правия път, защото с такава баба, освен тиранин на жена си от него друго няма да излезе.

Всъщност и Шам, все едно Байрон му е баща. Ако съдбата ги беше събрала с Ананди - каква хубава двойка щяха да бъдат  newsm78

Здравей Тереза!В Цветовете... скоро всичко ще се нареди и  всичко ,ще бъде наред до епизода когато Садна ,ще умре smile3518
Каран наистина е син на Индраджит от една авантюра(но той не знае ,че тази жена е забременяла).Каран иска да си отмъсти ,защото си мисли ,че Индраджит е знаел за него,  но никога не го е потърсил. newsm12 .
И отново Садна и Рагини ,ще спасят положението.Ще намерят бабата на Каран и тя ,ще му каже че Индраджит не е знаел за него. smile3501

# 594
  • София
shirindeniz добре дошла в темата!!! Благодаря ти за разяснението. А семейство Ражванш ще го приеме ли?

Една снимка от мен: Toral Rasputra /Anandi/ и Sara Khan /Sadhna/ празнуват дивали

# 595
shirindeniz добре дошла в темата!!! Благодаря ти за разяснението. А семейство Ражванш ще го приеме ли?

Една снимка от мен: Toral Rasputra /Anandi/ и Sara Khan /Sadhna/ празнуват дивали

Всички са много красиви в тези червени сарита! Heart Eyes
Ей, Бандитката ми липсва. Sad Дано скоро се появи!

# 596

Да ,ще го приемат.Но той много ,ще се срамува от постъпката си и няма да остане при тях newsm12

# 597

Да ви почерпя и аз ,че днес пораснах с една година smile3510

http://tortidesi.files.wordpress.com/2013/03/2011-01-20-144.jpg

# 598
  • в страната на абсурдите

Син е на Индражит, но той не е знаел за неговото съществуване. Тези серии са ми малко недомислени - 6 серии ги тормози Каран, а после дойде баба му и Каран тръгна да реве, да се разкайва и да иска извинение.

# 599
  • в страната на абсурдите

Да ви почерпя и аз ,че днес пораснах с една година smile3510

http://tortidesi.files.wordpress.com/2013/03/2011-01-20-144.jpg

Честит рожден ден! Всичко най, най ти желая.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт