"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 3

• 95 598
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Оххх лелеее, тая Дамини е малоумна, та малоумна!!! Ако не беше така бавна, досега да са хванали измамника...

# 61
Ей, днеска с това дъждовно време съм проспала "Моята карма"  ooooh!

Добре,че "Цветовете ...." ще гледам, че друго си е с превод , а и тази седмица са едни от най-интересните серии

А който питаше за Васу-то - да има възмездие -
Скрит текст:
получава сърдечна криза, а на Садна й прощава чак след като й спаси живота при пожар.

# 62
...видях класация в Индия за 2014 г. за най-горещи сцени от филми и познайте - първата брачна нощ на Алек и Садна води класацията от четири години насам...
Струва ми се,че happy kids беше дала линк към този клип-наистина,супер е!...Напълно разбирам защо е на първо място в класациите! И аз харесвам точно такива еротични сцени-с много сексуално напрежение,но същевременно изключително дискретни...без голотии...без думи...Това се казва добър вкус и майсторлък !

Така е! Съгласна съм с теб - изключителна и много въздействаща сцена ... newsm10

# 63
Е, недей така. Нали трябва да има интрига. Ще разберат и другите защо е постъпила така, нещата ще се обърнат. Алек не иска да я изслуша, какво да ходи при него. Отряза я. Васуто и след предстоящите събития няма да я приеме, тя си знае една песен и нея си пее. А за Малика - подходяща е, защото е богата, успяла и командва всички, едно младо подобие на Васу. Първо Алек трябва да се научи да се бори за чувствата си към Садна, но това ще стане след като разбере в действителност колко манипулативна е майка му. За Васу човешките отношения са сделка - платила е Садна да стане жена на Алек, сега плаща да ги раздели. Тя така разбира нещата, сбъркана й е ценностната система. Предстоят серии, в които ще има поврати, ще се изрекат доста силни думи.

Така е! Освен това сега започват най-готините серии за Садна и Алек. Тъпата Васу ще види от къде й е дошло - ужасна е. Крайно време е децата й да я оставят сама и да я питам после. Нямам търпение ...  newsm10 Two Hearts Two Hearts

# 64
Който иска да види какво се случва,на годежа на Алек с бг превод

http://vbox7.com/play:1ff407dfbc&start=289

Благодаря за клипа! Чакам с нетърпение този момент - Васу ще си го получи, а Алек ще иде при Садна ...  newsm44 newsm76 txtloves

Bandit Queen - благодаря и на теб за информацията ... Hug

# 65
Да, нали Садна помогна на Алек да се възстанови, постоянно беше до него и прочие. А сега като е нормален мъж, тя вече не му е нужна, заслужавал друга жена  #Cussing out Малика и тя - коварна и измамница била Садна. Толкова вече ме дразни, че не мога да я гледам. Ще дойдат тежки времена и за Васу.

Точно така! Малика и Васу скоро ще бъдат полети със студен душ - ще видят те! Любов на сила на става - каквото и да правят не могат да разделят Алек и Садна ...  newsm10

# 66
МБ
Тоя Шан не ми харесва, държи се нагло с всички и е супер нахален. А най-лошо впечатление ми направи като взе парите от Калиани. Как може да открадне обувките на Сугна, за да й се забие трън?  ooooh! И по цял ден все в горите, къде живее, къде спи, а иначе компютърен специалист бил  Mr. Green

# 67
100% е някакъв измамник...

# 68
  • Варна
Шиам ще стане съпруг на Сугна. Той само в началото се прави на перко. После става стабилен мъж.

ЦВ Кажете моля за коя се жени Алек накрая на филма? Тогава има две сватби. От къде я намират тази мома?

# 69
Един човек е такъв , какъвто е, не се променя, не знам дали е перко, но определено е голям наглец. Особено грозен беше коментарът му: "Умен си Шиам, няма да черпиш ти, а с парите на бабата на Джагдиш". Не ми харесва  Peace

# 70
  • в страната на абсурдите
Цитат
получава сърдечна криза, а на Садна й прощава чак след като й спаси живота при пожар

Васу инсценира сърдечната си криза.

# 71
Булчицата - аз пък симпатизирам на Шиам (Шан) намирам го за свежа глъдка. Пък е и хубавичак... и симпатичен

# 72
  • София
Шиам ще стане съпруг на Сугна. Той само в началото се прави на перко. После става стабилен мъж.

ЦВ Кажете моля за коя се жени Алек накрая на филма? Тогава има две сватби. От къде я намират тази мома?

Ето тук е описано много подробно, но е на английски.

http://alexabianca.sunphoto.ro/sapna_babul_ka_bidaai-actorii

# 73
Между другото е симпатично момчето наистина... нищо, че го заподозрях, че е измамник. Пък и май съм била в грешка Simple Smile))

# 74
Храмовете им са отвратителни, приличат на изоставени постройки с решетки, но иначе  ти обират парите като нашите църкви

Общи условия

Активация на акаунт