"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 3

• 95 923
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета  Hug
Днес станах баба   ylinfant   - имаме си момченце stork-boy - да ни е живичко и здравичко
Да почерпя

Скрит текст:

Нямам време да изчета коментарите и да гледам епизодите и се надявам да науча от вас какво се е случило  Praynig До нощес....
Желая хубав ден на всички  Hug

# 211
Честитооо! Сигурно е МНОГО яко да си баба! Simple Smile Пожелавам ти много забавления и да е здравичко! Simple Smile

# 212
  • София
Честит, бабка!!!. Да сте живи и здрави цялото семейство  newsm03

# 213
Куини, Честото Tiju и от мен!  Hug Купонясвайте на воля и пийте по едно и за нас! Wink

МАМА-АN, Честито ти внуче! Hug Да ви е живо и здраво, и много да си го глезиш! Wink

Poli24, точно това е другия сериал със Сара и Ангад, който се надяваме и тук да излъчат!  Mr. Green

В момента от Цветовете само случващото се между Садна и Алек са ми интересни. Mr. Green Големи скици са. Laughing

Васундра с това чувство за собственост спрямо синовете си и тази майчина ревност направо ме отвращава. Типичната свекървещица! Дано и аз да не съм един ден такова свекървище! Laughing

Последна редакция: ср, 30 юли 2014, 17:05 от kirionka

# 214
Bandit Queen  Честит празник, изпълнен със забавления и женски глезотийки.
Ако ти остане време би ли погледнала това https://www.youtube.com/watch?v=ju2lu7asaYM ли е другия сериал в който играят заедно Ангад и Сара.

Lora-Di Мнението ти  за Маути  страшно много ме развесели, но е много вярно. Голямо ку-ку е.
Снощи гледах стар епизод по БТВ Лейди с майка й /предстоеше връчването на прословутите 200 000 рупии награда/. Не ги слуша главата и двете. Crazy Crazy Crazy

Аз вчера не успях да гледам никой от сериалите, защото трябваше да поработя и днес нямам търпение да видя какво става.
И докато чакам -  Wink https://www.youtube.com/watch?v=RCQWVynHeE0

Благодаря за клипа Hug Този сериал си заслужава да се види на БГ екран дано някой ден го гледаме. А освен този и другия сериал на Ангад се надявам да видим някой друг филм и на Киншук. Мечти, мечти...

# 215
МАМА-АN,честито внуче, да е живо и здраво и много да ви радва малкото лъвче.

# 216
  • в страната на абсурдите
MAMA-AN, честита радост! Да ви е живо и здраво детенце, да ви радва много.   bouquet

# 217
  • Варна
Мамче / бабче/  Heart Eyes, честито ви мъниче! да е много здраво и спокойно бебенцето! и вие покрай него да сте здрави  ида му се радвате! голяма радост е да си имаш внуче!

Бандитка, честит празник и на теб, мила! да си изкарате много добре! чакаме да разказваш после! много интересно ми беше всичко написано, направо съпреживях вълнението, гласейки се за празника! Hug

Цветанова, Hug благодаря ти много!

# 218
Здравейте момичета  Hug
Днес станах баба   ylinfant   - имаме си момченце stork-boy - да ни е живичко и здравичко
Да почерпя

Скрит текст:

Нямам време да изчета коментарите и да гледам епизодите и се надявам да науча от вас какво се е случило  Praynig До нощес....
Желая хубав ден на всички  Hug

Честито Ани! Нека малкият сладури много да ви радва - всичко най-добро за теб и цялото ти семейство ... smile3525 newsm76  ppp  Hands ClapTwo Hearts

# 219
Другарки и другари, днес тук е Тижу и жените на целокупния индийски народ ( или поне тези от северните части) официално ще видят един \бял ден\ в годината Simple Smile))  демек: с най-голямо удоволствие  ще пратят мъжете и свекървите си да пийнат по една студена водица и според традицията на обяд ще се изнесат на женско парти с дружките си. Днес никой няма право да ги закача, ще могат с кеф да висят по магазините ( шопинг-моловете) и да пръскат парите на мъжете си за щяло и нещяло ( така де, сега им се е паднало), да обикалят пазарите и да ядат така любимото им пани-пури до припадък, да се разхождат, да танцуват, да се забавляват и дори да си позволят ( о, чудо!) да не сготвят изобщо вечеря. Сутринта обаче задължително приготвят нещо специално ( наи-често нахутено къри с плоски пържени питки пури) и заедно с нещо сладко + 101 рупии го даряват на свекървата. Казват му \баина\, дарява се от респект към по-възрастна жена в семейството .В отговор на това свекито ще подари на снаха си козметика, бинди, гривни, бижу или нещо типично женско, което ще закрепи \любовта\ помежду им во веки веков (хехеее надаи се, Калино Simple Smile))). С 2 думи днес мъжете са изпратени за зелен хайвер и почти не се вписват в пеизажа, освен надвечер, когато по традиция, ще се раходят със съпругата до някои парк, където той ще я люлее на люлките и ще похапнат дружно кулфи ( традиционен индийски сладолед на клечка с конусовидна форма и много ядки). Нямам идея откъде се е наложил тоя ритуал, но наистина е много симпатично да видиш паркове, изпълнени със женски смях и емоции - толкова непринудено и безгрижно по детски, сякаш забравят напълно, че животът се връща в рамката на следващия ден....Може би това е и целта..да забравят поне за миг орисията си...А мъжете на Индия явно може да бъдат и кавалери..хммм...
Днес жените са удивително дръзко накипрени. Снощи нежния пол вися по салоните до 10-11 ч вечерта да рисува ръцете и стъпалата си с къна, маникюри, педикюри, лакове, прически. Някои се ражождаха с маски и ролки из терасите да говорят   по телефона с приятелките си и да обсъждат тоалетите. Пълна истерия! Нещо, което няма как да им се  позволи в друг ден от годината...
Та така...след не повече от 3 часа дамите ще лъснат изрисувани и накичени, в бляскави сарита или анаркали костюми пред вратите на хотелските ресторанти. Днес може да се рахождат дори с високи токчета и разпуснати коси. Ще има томболи и забава, танци-манци, вкуснотии и подобаващо количество женски клюки Simple Smile)) Свекървите, мъжете, Боливуд, дрехите и менди-то на всички от групата, храната ще бъдат обстойно обсъдени..Изобщо днес индийките ще си сложат крилца и ще полетят здраво из висините на щастието, така че да ги държи до следващия Тижу или поне до Дивали.
От мен, другарки- наздраве! Радвайте се, че не се налага да живеете с мечтата за този един ден всяка година...

Хехе, Марвелке- ще я правя аз Лорка едно гуру по фундаменталните въпроси тук, усещам Simple Smile Да вземе да ги вкара малко \в релси\ тия хиндустанци..
Лоре, Висоцки е право \в десятката\! Благодарности за споделянето :-*

Деспина, благодаря и на теб за труда и кирилизирането на предния ми постинг!

Сега отлитам да се приготвям.
Усмихнат слънчев предпоследен ден на юли ви желая!

Честит празник и от мен! Явно е голямо вълнение - особено за жените, които не излизат и не могат да си позволят да се забавляват и да се обличат по съвременно, а по-скоро си стоят само в къщи. Има и изключения, които ходят по партита, забавляват се, слагат високи обувки и къси поли. Поне от снимките на някои актьори се вижда това. Но този празник явно е много важен за всички жени в Индия. Забавлявай се и ти - после ще разказваш ... smile3525 newsm76 Two Hearts   love001 Flushed

# 220
Благодаря на всички за милите пожелания!!!

Алек ще трябва да се доказва, но пък ще е много полезно за него.. И той малко да се държи като мъж.

А това за сълзите ми е много чудно как го правят. Аз, ако плача толкова, ще ме боли главата непрестанно и около ще е подуто с дни. Вода ли им капят по лицето, идея си нямам. И друго ми прави впечатление. В "Цветовете" когата някои актьор напусне сериала или заминава някъде, или умира. А в "Малката булка" почти целия актьорски състав се сменя с напредването на епизодите. Има си нова Гена, Шиам, Сугна. Децата не ги коментирам - те порастват да кажем. Но Гена нова, пък Сумитра не. И "новата" Гена не е по-възрастна от "старата". Сигурно си е политика някаква на продукциите. Защото например ако Сара и Киншук напускат поради други ангажименти , можеха да вкарат "нова" Садна и Ранвир, а не да умират. Или просто образите им са са изчерпали и сценаристите тръгват по нова сюжетна линия. Грижата на Рагини за двете деца.

Съгласна съм с теб! Тази промяна ще се отрази страхотно на Алек - ще го направи силен и самостоятелен. Ще стане съпруг за пример. Много са ми сладки със Садна ...  newsm10 Two Hearts Two Hearts

Наистина в доста сериали понякога заменят актьорите в даден образ с други. Но така си е доста гадно, но в случая с "Цветовете" не се знае - може пък замисъла за това развитие на сюжета да е бил и на сценаристите ...  newsm78

Но без Сара и Киншук няма да е същото за мен. Добре, че после Сара и Ангад пак са снимали заедно.  txtloves

Дано видим и този сериал в България ...
Praynig Praynig Praynig

# 221
Bandit Queen  Честит празник, изпълнен със забавления и женски глезотийки.
Ако ти остане време би ли погледнала това https://www.youtube.com/watch?v=ju2lu7asaYM ли е другия сериал в който играят заедно Ангад и Сара.

Да това са кадри от другия сериал със Сара и Ангад ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 222

В момента от Цветовете само случващото се между Садна и Алек са ми интересни. Mr. Green Големи скици са. Laughing

Васундра с това чувство за собственост спрямо синовете си и тази майчина ревност направо ме отвращава. Типичната свекървещица! Дано и аз да не съм един ден такова свекървище! Laughing

Ох всички моменти със Садна и Алек са прекрасни! Направо се уникални сладури. Гледам ги с голям кеф ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 223
Да се надяваме след този успех на цветовете да пуснат и другия сериал със Сара и Ангад - аз гледах кадри. Невероятни са - много е интересен ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 224
Цветовете: Аз от доста време се чудя защо Малти ходи с покрита коса. И даже си спомням в една серия как каза, че ще си махне сарито от главата и някой й направи забележка (Вину май) и каза, че е неудобно, защото семейството е там, нещо от сорта, беше отдавна, не си спомням. Да не би това пак да е свързано с положението в обществото?

Възможно е!  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт