"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 3

• 95 842
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Тя Ганга имаше някакъв проблем и докторите не и даваха шанс за износването на бебето, дори да успее да забременее  или нещо такова беше, затова решиха да прибегнат до сурогатна майка . Помня, че Баирон  обясняваше на Каляни прогреса на медицината, пък тя се тръшкаше и пуфтеше как не го е срам да говори такива неща пред боговете. Ама правиха-струваха и какво: в крайна сметка  Ганга си забременя, и си го износи най-спокоино и си го роди. Явно и сценаристите не са имали достатъчно дързост за подобна \революция\ в сценария...

А ин витро клиники, има, Кики ( в Делхи и Мумбаи със сигурност) и то от добри по-добри. Но проблема е в манталитета на хората от изостаналите райони. За модерните градове е ок и хората там го приемат или поне в по-голямата си част. Но на  необразованият индиец му е по-удобно да си вземе друга жена- хем чист пред боговете, хем и пари няма да дава за скъпи процедури и лечение..В Индия повече разводи се дават заради безплодие при жената, отколкото заради домашно насилие и  експлоатация на съпругата..

# 346
Да бе, аз пак изключих, че не се женят по любов. Laughing Дали ще е Пена или Гана, все тая. Важното е да му роди деца, че ако може и мъжки да са.  Wink

# 347
Lora-Di, евала за коментара за МБ! Абсолютно съм съгласна, и мен в тези ситуации Калиани ме кефи максимално, нищо, че по-често е с метлата.  afwitch

# 348
Тия индийци са си измислили  оправдание за всичко. Всяко нещо го правят в името на доброто здраве  Mr. Green Не знам с какво хранят току що родилите  жени, но храната им изглежда доста калорична и нездравословна. Този ориз винаги ли присъства в ястията им? Имам чувството, че всеки ден ядат ориз с различни сосове  Thinking

# 349
  • Варна
Цитат на: Lora-Di
Цитат
Горкият Алек! ...

Да бе, горкият Sad. Той най-после се усети като мъж. Садна откога го чака. Трябваше да го разведат, че да му светне лампичката, ама нейсе. Дай боже отсега нататък да навакса с отчетите си Wink и да почне да си "копае градинката", че и аз вече н'еам нерви  Joy Joy

"Малката булка"
Цитат на: Lora-Di
Цитат
Накефи ме,Калианито,вчера! ... ... Опасна женичка! ... Шапка свалям! ... От сън да я вдигнеш,не можеш да я свариш неподготвена за "сражение"! ... Как само посрещна Мадан-с две думи,шах и мат! ... Тъй както връхлетя,едва ли не,с вратата,накрая,още малко и щеше да го удари на молби,да му дадат Сугна!  Mr. Green Евала! ... Силна и смела жена! ... Да не беше толкоз ограничена-цена нямаше да има!
Шам-голям сладур! Мъже като него,в наши дни,със свещ трябва да ги търсиш! ... Страхотен кандидат жених-поохлузен...понатъртен...ама очите му! ... Леле-мале!

Тя вчера и мене накефи, но в предната серия като я видях как крещи и удря Сугна, ми идваше да застана пред нея в поза "делва", че тогава щеше да види тя как се бие бременно момиче  smile3512  box box.

Сугна като я види застава като хипнотизирана. Какво ли дете ще роди след тоя стрес на който е подложена, направо не ми се мисли  newsm78. Добре, че Бейрон я светна, какво ще направи баба и с детето, като го роди, та и на нея и се наложи да помисли дали няма да приеме предложението на Шам.

Господ чу молитвите ми  newsm17, та насъбра отрочетата на Калинка и ги прати да застанат като големи мъже пред нея. Те най-после разбраха принципа - "Много сме - силни сме!".
Май наистина зад всеки успял мъж стои любяща жена Wink.

Бат'Васко както налитна на бой на Шам, така после отиде да го вика. Е все Гена ли трябва да му бие инжекции в мозъка ве.
Ей ся разбрах защо спят облечени  Joy Joy Joy. За да са готови за атака във всеки един момент от денонощието  hahaha hahaha hahaha.

# 350

"Малката булка"

Тя вчера и мене накефи, но в предната серия като я видях как крещи и удря Сугна, ми идваше да застана пред нея в поза "делва", че тогава щеше да види тя как се бие бременно момиче  smile3512  box box.

Сугна като я види застава като хипнотизирана. Какво ли дете ще роди след тоя стрес на който е подложена, направо не ми се мисли  newsm78. Добре, че Бейрон я светна, какво ще направи баба и с детето, като го роди, та и на нея и се наложи да помисли дали няма да приеме предложението на Шам.

Господ чу молитвите ми  newsm17, та насъбра отрочетата на Калинка и ги прати да застанат като големи мъже пред нея. Те най-после разбраха принципа - "Много сме - силни сме!".
Май наистина зад всеки успял мъж стои любяща жена Wink.

Бат'Васко както налитна на бой на Шам, така после отиде да го вика. Е все Гена ли трябва да му бие инжекции в мозъка ве.
Ей ся разбрах защо спят облечени  Joy Joy Joy. За да са готови за атака във всеки един момент от денонощието  hahaha hahaha hahaha.

Е това изказване ме разсмя от сърце!  Joy Hug

# 351
Започва! Започва! Най-красивата любовна сцена, която някога съм гледала. Прекрасни са!
Алек и Садна!   luvbed txtloves txtloves txtloves

# 352
Е тази серия, ако човек не я гледа, все едно нищо не е гледал! Mr. Green

# 353
Искам и аз такаааааааааааааа ........  Crossing Arms
Жалко, че мъжо е скаран тотално с романтиката  Crossing Arms

Бяха изключително красиви. Невероятно еротична сцена. Нищо общо с пошлите американски сцени, където се награбват където им падне.
 Абе на този Ананд май не му е много чиста работата!  Някой знае ли нещо? Гледах го без превод и сега не мога да се сетя.

# 354
Леле мале, леле мале какви премрежени, страстни, изпълнени с желание погледи хвърляше Алек.  Heart Eyes Е то и аз да бях нямаше да му устоя. Mr. Green Ама той много вещ в занаята го раздава.  Wink И с какво задоволство и държеше колана, сякаш и е свалил девствения пояс.  Laughing Laughing Laughing
Голям подарък получи Алек за рождения си ден - първа брачна нощ. Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 авг 2014, 16:52 от kirionka

# 355
Какви са тези свещени кръгове и какво значение има ако жената е бременна с момиче?

# 356
  • Варна
Куинче, кажи за тия свещени кръгове, дето минават на сватбата! не можело Сугна да ги мине, защото е бременна! а ако ги мине и роди момиче, това момиче пак трябвало да ги мине с майка си........... newsm78 newsm78 newsm78 Rolling Eyes Rolling Eyes нищо не разбрах!

вече съм сигурна, че Шам не е казал за бременността на Сугна, Мадан не знае! как ли ще реагира като разбере....

# 357
Оффф, човек да похвали тая Калиани...  smile3515

# 358
  • Варна
И от мен още едно въпросче:
Куини, какво означава пречупеният кръст, който гледаме много често в индийските филми?
Ако е споменавано в предните постове, моля за извинение.

# 359
  • Варна
Оффф, човек да похвали тая Калиани...  smile3515
Не смей да я хвалиш, че в следващия момент двойно ще съжалиш  Laughing. Тя две минути с едно настроение не стои  Joy

Общи условия

Активация на акаунт