"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 3

• 95 684
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте  wavey Исках първо да ви изчета и тогава да пиша, но това е невъзможно - пишете, умора нямате  Peace Всички коментари са много интересни и не се прочитат с един поглед....

Bandit Queen докато отсъствах разбрах, че сте имали празници. То в Индия май има много такива. Направо ви завиждам. Макар и със закъснение и аз ти честитя празниците - предполагам, че е било забавно  Party Party

Булката Сугна  ме изважда от равновесие. Вече аз разбрах какво е позволено в Индия и какво не, тя с нейния Пратап вече прекалява. Шам е сто пъти по-красив от Пратап и такова възпитано момче....Бой ли не яде, родителите му се отказаха от него, стана заврян зет, а Сугна само се цупи...Добре, че Шам се появи, че иначе не знам какво щеше да се случи с нея и бебето....Въпреки, че вече съм баба, направо се влюбих в Шам.... Embarassed

Кармата много завистлива Тапася, че и злобничка ми се стори. Затова младите майчета да не остават с едно дете. Стават егоисти. Винаги всичко е само за тях - цялата любов на родителите, всички играчки и така без да разбереш детето станало егоист....

Цветовете наистина ли Васундра направи пожара  newsm78

Епизодите на

Булката http://play.novatv.bg/programi/malkata-bulka

Кармата http://play.novatv.bg/programi/moyata-karma

# 481
  • в страната на абсурдите
Не, Васундра няма нищо общо с пожара.

# 482
Здравейте  wavey Исках първо да ви изчета и тогава да пиша, но това е невъзможно - пишете, умора нямате  Peace Всички коментари са много интересни и не се прочитат с един поглед....

Цветовете наистина ли Васундра направи пожара  newsm78

Здравей Ани!  Hug

По отношение на Цветовете - Васу не е виновна за пожара. Стана късо съединение в къщата и се запалиха пердетата и от там пламна всичко. Васу отиде да прибере синовете си обратно, но къщата вече гореше - вътре беше Ранвир, понеже си забрави портфейла. Опита се да изгаси пожара, но той се разрази още повече. Васу разбра и влезе да спасява Ранвир. Той обаче излезе през терасата. После разбра, че майка му е вътре - искаше да се върне, но не го пуснаха. Беше си изгорил ръката и част от лицето. После дойдоха Алек и Рагини и разбраха за станалото. И двамата синове искаха да влязат да спасяват майка си. Никой обаче не ги пусна ...  newsm10

Накрая дойде Садна с храната. Видя страданието на Алек и Ранвир и чу, че Васу е вътре - тогава Сана влезе и измъкна Васу. Избута я навън, но една греда падна върху Садна. Васу излезе и каза на другите, че Садна е вътре - Алек скочи в огъня, за да спаси съпругата си. Това е истинска любов. Много силна сцена. Как само започна да казва на Садна да стане - накрая я вдигна на ръце и я измъкна от горящата къща ...  newsm44 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Сцените в болницата също бяха много силни - Алек плачеше за Садна. Каза, че не може да живее без нея. Васу чу всичко - разбра колко е силна любовта им и си даде сметка, че това което направи не е било редно ...   smile3525

Сега Авни и Навин опитват да прехвърлят вината за станалото върху Васу - първо за Винит, сега и за пожара. Целта им е - синовете да не простят на майка си и да не се върнат в къщата. Искат да се отърват и от Садна. Затова Авни се направи все едно се радва как Васу била подпалила къщата - а тя няма общо. Алек обаче чу това и сега мисли, че майка му е отговорна ...  thumbsup

Просто евала на всички - играят ролите си отлично. Без съмнение "Цветовете" е един изключителен сериал. Утре Садна трябва да се събуди - толкова са сладки с Алек ...
Flushed Heart Eyes ppp

# 483
Тази халка на носа на булката какво символизира?

# 484
  • Варна
"Булката"
Аз имам чувството,че Сугна вече се цупи,не толкоз,защото я ожениха за Шиам...а от ревност ... И как няма?!...Всичко живо в къщата,мъжко и женско-влюбено и прехласнато по Шиам: женорята не могат да се разберат,коя по-напред да го тъпче със сладки ... Бейрон,със сълзи на очи,го нарече "ангел" и сбъдната мечта!... малките,Ананди и Джагдиш-на седмото небе от щастие,че вече ще живее у тях...чак Калианито му дава в устата! ... Сигурно и мишките в къщата,са омаяни от Шиам! ... Само Сугна се прави на интересна! ... Ревнува...казвам ви! ...

Бандитка ще каже повече,но доколкото знам,халката на носа символизира обвързаност и вярност към съпруга ... Харесва ми...въпреки че ми навява асоциации с халките,дето едно време,мечкадарите ги слагаха на носовете на мецаните, да могат да ги контролират лесно (казвали са ми,че слагат халка точно на ноздрата на мечката,защото това място е много чувствително и даже леко подръпване причинява болка,и кара мечката да изпълнява всички команди-като дете,много съжалявах меците за тези халки!  Sad ) ...

"Цветовете"
Тази болница е любимото място,за родови срещи,на семействата Раджванш и Шарма  Mr. Green ... Най-често,там се събират,всички ...

# 485
Обецата на носа или т.нар. "пин" се свързва с чистотата и девствеността на девойката. По традиция в повечето части на Индия момичетата пробиват носовете си още на 13-14годишна възраст. Тези, които не го правят са задължени да сложат имитационна обеца на сватбения си ден.

Мен обаче друго ме гложди. Защо си пробиват дупка само на лявата ноздра? Защо не на дясната?  newsm78

# 486
  • Варна
Ани  Hug, вече щях да те издирвам  Joy Joy
МБ
И аз се ядосвам на Сугна заради тъпата и апатия, но си мисля, че тя се ядосва сама на себе си. Мисля, че осъзнава, че е влюбена и не може да си го прости. Като че ли Лорчето беше писала нещо подобно.
"Докторът", който "установява" бременност с напипване на пулс, дали  newsm78, аджеба, не може да познае и пола на детето, та да спести всичкия тоя бой  fight bash bash bash на Шаам.

ЦЛ
Мо'е ли нЕкой да ме светне - как се гаси пожар от късо съединение с вода, че нещо не ми се връзва с урока по физика  newsm78.
Васка и тя не може да се побере в кожата си, че не синовете и, а Садна я спаси от пожара. Била в шок. От какво ? От кошмара на пожара ли? Тц, за нея по-големия кошмар е, че  ся ш'трябва да и се мазни на Садна, което за нея е още по-голям шок.

# 487
  • Истанбул
Кирионка  bouquetНякъде бях чела ,че по законите на Аюрведа има точка в лявата част на носа ,която е *отговорна*за фертилитета и лесното раждане.Индийците смятат,че като активират тази точка с пробив-един вид пиърсинг ,женената жена ще е плодовита и родилните болки ще са по-малко.

# 488
  • Варна
..."Докторът", който "установява" бременност с напипване на пулс, дали  newsm78, аджеба, не може да познае и пола на детето, та да спести всичкия тоя бой  fight bash bash bash на Шаам.
Хеле пък,на самата сватба-много му се насъбра! ... Кой от къде свари-налита да го бъхта!...Баща му го пусне-Бейрон го мята  Mr. Green ... На мен ми дожаля за момчето...на Сугна не й мигна окото!  Crossing Arms ... Че и се назлъндисва да отива в стаята му!  ooooh! ... Какво очакваше?! ... Че ще я награби?! ... Тъй кЪт гледам ... шЪ има да чака!  Twisted Evil

# 489
Абе някой гледа ли Кармата сега? Какво нещо - обикновено още при първия звук всички търчат да се месят, сега на Ичха ръцете ще ѝ чупят, а никой не идва!  newsm78

# 490
  • Варна
Sahasrara, и аз това се чудех! то онова малоумнато така крещя и обижда, а никой не дойде!!! вече ми идва в повече тая злоба на ТЪПАся! днес определено си заслужи името, както казва синът ми! то такава злоба у дете не съм виждала бе!!! #Cussing out #2gunfire  и Ичха и тя като вземе да ми ги преживява чак толкова....вече не ме обича, вече не сме приятелки...ааааа, направо ми иде да пресегна през ТВ и такъв да им отвъртя! де бой де! установих, че съм мазохистка от класа, дето го гледам тоя филм!!!!

# 491
Кирионка  bouquetНякъде бях чела ,че по законите на Аюрведа има точка в лявата част на носа ,която е *отговорна*за фертилитета и лесното раждане.Индийците смятат,че като активират тази точка с пробив-един вид пиърсинг ,женената жена ще е плодовита и родилните болки ще са по-малко.
Благодаря. Hug

# 492
Тази Тапася как се промени.... Rolling Eyes Обаче играе много добре момиченцето, може би е по-голямо, отколкото във филма. И като сложи онази грозна физиономия много ми харесва!  Grinning

# 493
Съгласна съм, че много добре играе. Но и Ичха играе добре, според мен това хленчене си е нормално за чувствително дете. И бабата добре го раздава като злобарка. Въобще мен ме кефят. Simple Smile
Petenci-cvetenci, и аз неведнъж съм се ядосвала на различни персонажи, но установявам, че щом така успешно дразнят, значи добре си вършат работат. Simple Smile

# 494
Тази рязка промяна в отношението на Кушалия и Васундра към Садна, направо не е реална.
Рагини и тя много взе да философства, и да действа за сплотяване на семейството, а до скоро се вайкаше като на умряло.
Авни и Навин вече не ги изтрайвам. Те ги изкараха най-умните и най-хитрите, че никой не може да ги улови в крачка.
А действието грешка-прошка сякаш е ежедневие при индийците.

Общи условия

Активация на акаунт