"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 3

• 95 665
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Куини, моля те, ако имаш време, кажи ми, на тая патка Сугна, ще и дойде ли акъла в простата глава???!!! днес за пореден път попита майка си: " защо ме омъжихте? " и те гледат като крави всички, с един влажен поглед....е нема ли кой да му каже на това момиче, аджаба защо я омъжиха??!!!! smile3511 smile3511 smile3515 smile3515 smile3515 smile3511 обяснява днес на майка си как никога няма да приеме Шам за свой съпруг! ще се промени ли това, или вечно ще гледаме и слушаме малоумното и поведение и оплаквания?!

Sahasrara Hug, абсолютно си права- играят невероятно актьорите! и наистина- щом успяват да ни подразнят или да ги намразим, значи са си изиграли ролята блестящо!!!

# 496
Цитат
Тази рязка промяна в отношението на Кушалия и Васундра към Садна, направо не е реална.

Абсолютно

На мен пък и самата "света Садна" вече ми е доста нереална  доста превъзнесоха образът
То не беше постоянна саможертва ,то не бе чудо
Спасява всички около себе си- къщата ,вуйната ,свекървата,жертва се за братовчед си ,за Рагини .хем иска да спаси вуйна си ,хем братовчедка и да спечели танците.
Твърде благородна я изкарват.При положение ,че Васу и стъжни живота отвсякъде,основната и мисъл е че "майка и" страда много
При тези номера които спретна Васу ,при тези проблеми който създаде ,едва ли някоя снаха ще скочи в огъня заради свекърва си

# 497
  • Варна
А действието грешка-прошка сякаш е ежедневие при индийците.
И на мен ми прави впечатление същото...Интересно,дали е някаква характерна черта на индийците,или просто е начин на сценаристите,да разрешават по-лесно конфликтите между героите си  Thinking ...

Куини, моля те, ако имаш време, кажи ми, на тая патка Сугна, ще и дойде ли акъла в простата глава???!!! днес за пореден път попита майка си: " защо ме омъжихте? " ... ще се промени ли това, или вечно ще гледаме и слушаме малоумното и поведение и оплаквания?!
Чак вече ми се иска,Шиам да й тегли една майна и да я остави,сама да се оправя...Иска ми се,да й гледам сеира,тогаз!  newsm48

# 498
  • Варна
Цитат
Цитат на: Petenci-cvetenci в ср, 13 авг 2014, 16:37
Куини, моля те, ако имаш време, кажи ми, на тая патка Сугна, ще и дойде ли акъла в простата глава???!!! днес за пореден път попита майка си: " защо ме омъжихте? " ... ще се промени ли това, или вечно ще гледаме и слушаме малоумното и поведение и оплаквания?!

Ще дойде, но ще мине време. Прекалено много разностранни емоции и се събраха за много кратко време и тя се ошашави.
За три месеца - в деня на сватбата си изгуби жених, започна да учи, разбра че е бременна, спряха я от школото, а сега я и омъжиха на третия месец от смъртта на любимия човек.
Нормално е да е депресирана до "патешка степен".
Тя дори и да иска, може би не може (а и не бива) да показва емоциите си. Не и е лесно и на нея, но ние пък си харесахме Шаам и сега искаме да го видим щастлив. Ще стане, но нека да мине време.
Мен ме притеснява този нов "приятел" на Джагдиш. В по-късните серии ще видим колко и какъв "приятел" е.
Баба Калиани тъкмо започна да се поуспокоява след сватбата и палежа от свата Мадан, боговете отново ще и стоварят цялата си небесна интрига и ще и гледат сеира, че и ние с тях Simple Smile.

# 499
Цитат
Тази рязка промяна в отношението на Кушалия и Васундра към Садна, направо не е реална.

Абсолютно

На мен пък и самата "света Садна" вече ми е доста нереална  доста превъзнесоха образът
То не беше постоянна саможертва ,то не бе чудо
Спасява всички около себе си- къщата ,вуйната ,свекървата,жертва се за братовчед си ,за Рагини .хем иска да спаси вуйна си ,хем братовчедка и да спечели танците.
Твърде благородна я изкарват.При положение ,че Васу и стъжни живота отвсякъде,основната и мисъл е че "майка и" страда много
При тези номера които спретна Васу ,при тези проблеми който създаде ,едва ли някоя снаха ще скочи в огъня заради свекърва си

На мен пък напротив - образа на Садна продължава да ми е супер интересен. Нейната доброта и жертвоготовност ми харесват. Вярно понякога е прекалено, а и тя най-често сама страда заради добротата си, но тя е такава. На мен ми харесва, че има толкова положителен образ. Хубаво е, че има хора като Садна, които да дават пример за доброта. Възхищавам й се ...  newsm10 newsm76 Two Hearts

Винаги много съм харесвала такива образи ...  Hug

Колкото до Кушалия и Васу - след като без малко да загинат и след като за пореден път Садна жертва собствения си живот, за да ги спаси явно им дойде акъла в главата. А Васу се осъзна и след като чу как страдаше Алек за Садна в болницата - как плачеше и казваше, че не може да живее без неговата Садна, че обича съпругата си и не може без нея ...  Peace

Васу даже изкачи хълма за да отиде до онзи храм и да се моли за Садна - Индраджит не можеше да повярва в промяната й. Рагини даде кръв за Садна. Наложи се операция - Алек се разписа и даде разрешение да това. За щастие Садна издържа операцията и вече няма опасност за живота й ...  newsm44

Сцената, когато Алек отиде в стаята при Садна беше толкова красива и силна. Попита я защо винаги мисли за другите, защо не помисли за себе си. Каза й, че не може без нея. Горкия как плачеше, а Садна му избърса сълзите, после той избърса нейните. Големи сладури са ...  txtloves txtloves txtloves

Васу дойде - Алек обаче не искаше да я пусне при Садна. Какво ли не й наговори и с право. Трудно му беше да повярва в разкаянието на майка си. Накрая се съгласи - после чу как Васу питаше Садна защо не я е оставила да изгори, защо я  е спасила и че това е щяло да бъде нейното наказание. Васу искаше прошка от спящата Садна. Тогава Алек разбра, че майка му наистина се разкайва.  smile3525

Навин и Авни са отвратителни - само кроят планове, но ще им излязат криви. Нямам търпение утре да ги разкрият и да видят те после ...
yes

# 500
Ето едни прекрасни снимки под формата на колаж на Ангад и дъщеря му от вчера - супер са ... smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

# 501
Ето и една нова прекрасна снимка на Сара от вчера - невероятна е ... smile3525 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart newsm76

# 502
  • Варна
"Булката"
Ей,голяма гадина е,чичото на Шиам! ... Калианито,ако успее да се справи с него,ще я призная! ...Халал да й е,всичката проклетия! ... аРе,да я видим!  Twisted Evil
Ех,Пратап!...Пратап!...Да си беше държал оная работа в гащите,нямаше да се стигне  до тия разправии...палежи...селски войни!  Mr. Green
Ама като гледам анонса за утрешната серия...май...май...шЪ сЪ пропука крепостта на Сугна?!

# 503
Сугна защо беше с халка като не само,че не е девствена ами и бременна? Така ли лъжат боговете?  Mr. Green

# 504
Сугна защо беше с халка като не само,че не е девствена ами и бременна? Така ли лъжат боговете?  Mr. Green
То не, че при нас всички булки са девствени като се омъжват в бяло, ама хайде, нали такава е традицията. Laughing

# 505
  • Варна
"Булката"
Ей,голяма гадина е,чичото на Шиам! ... Калианито,ако успее да се справи с него,ще я призная! ...Халал да й е,всичката проклетия! ... аРе,да я видим!  Twisted Evil
Ех,Пратап!...Пратап!...Да си беше държал оная работа в гащите,нямаше да се стигне  до тия разправии...палежи...селски войни!  Mr. Green
Ама като гледам анонса за утрешната серия...май...май...шЪ сЪ пропука крепостта на Сугна?!

Сугнааа   smokeuu Whistling - тя крепостта е пропукана отдавна, но не иска да си го признае.

Чичото е голяма гад. Същата гад е и бащата на Васант, даже са комбина с чичката, ама той все още не се е появил.
 Права е Калу да е толкоз проклета, ама цял живот пък се бори с такива врагове, как да има доверие и добро отношение към когото и да било. Инстинкта и за самосъхранение я кара да приема за враг всеки, който я доближи до доказване на противното Simple Smile.
А Пратап - кво за него - ми хормона го беше ударил и кат я гепа насаме забрави да мисли с правилната глава - иииииии....к'от стана - стана.

# 506
  • София
    Днес се загледах малко в "Моята карма". То там големи промени настанали. Тапася рони сълзи и злобее отстрани, а Дивия и Такур се радват на новото колело на Ичка. Не знам за по нататък, но засега единственото, което може да се научи от него е "Как да не възпитаваме децата си"

Пожарът не го очаквах такъв. Аз си мислех, че някой ще хвърли нещо в къщата и така ще се подпалят пердета и завивки. А то кабели съскаха, пушеха. Че и Садна кръвоизлив получи. Сега поне всички си ппростиха и ще погледаме няколко епизода на хармония и любов до следващата трагедия

# 507
  • Варна

Vikrant Massey 

# 508
  • Варна
Ааааааа Лорче, направо изби рибата начи! ПУтрета кърти миФки от'сякъде! newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Греховно готин!

# 509
  • somewhere near the sea
Не гледам редовно, моля някой да ме "светне" кой е Аднанд в "Цветовете..." Появи се от нищото, но като че ли ще има някаква родствена връзка с някой от мъжете. newsm78 И защо иска да навреди на Раджванш?

Общи условия

Активация на акаунт