"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 3

• 95 649
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Ето един невероятен промо клип с Ангад, Сара, Киншук и Парул - толкова са готини, сладки и прекрасни. Не мога да им се нагледам. Промото е по повод на някакви награди в Индия. Качеството на първия клип е кристално. Песента е много хубава - всички са супер ... newsm44 Two Hearts  love001 Two Hearts newsm76  Kissing Heart txtloves

https://www.youtube.com/watch?v=8m4I4y940ic

https://www.youtube.com/watch?v=btVQl70vu7c

# 541
Незнам дали знаете, но в момента в сериала гледаме Садна със счупена ръка, защото по това време Сара Кан наистина е пострадала и е получила сериозна фрактура/счупване на ръката в областта на лакътя. Причината е, че по време на някаква репетиция за романтичен танц между Сара и Ангад - той е загубил равновесие и я е изпуснал. Незнам какво точно са репетирали, но тя си е паднала на ръката и е получила сериозни наранявания. Веднага са извикали лекар и са я обездвижили - фрактурата е била сероозна. Май и иначе се е ударила. И понеже по това време е снимала сериала се е наложило да включат това по някакъв начин в сюжета.  no no no

Както ще се убедите - Сара е невероятна актриса. Хич не й е било лесно да снима с тази ръка.  Peace

В интервю след инцидента Сара казва, че ще продължи снимките на сериала, но не се чувства добре и много я боли! Ангад пък казва, че много съжалява за случилото се и се надява Сара да се оправи скоро. Пускам една снимка и линк към статията ...   newsm10

http://www.stargold.in/newsdetails.aspx?nid=330

# 542
Ето и една невероятна снимка на Ангад и Сара от някакво събитие, на което са ходили двамата след инцидента с падането. Както виждате тук Сара е със счупена ръка. Двамата обаче са супер готини и сладки - много ги обичам ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 543

Влязох да ви поздравя на днешния ден.Той е специален за мен, тъй като имам имен ден...

Честит имен ден   Бъди жива и здрава Много любов и късмет ти пожелавам
За теб
Скрит текст:

Роси благодаря за информацията относно инцидента със Сара  Hug

Цветовете доживях Авни и Навин да бъдат арестувани. Много противни ми бяха и двамата.
Но радостта в семейство Раджванш изглежда ще бъде кратка. Нямат спокойствие нито те, нито ние зрителите....

Кармата злобата на Тапася май е патологичен случай. Това момиче изглежда наистина има проблем. Ако имаше брат или сестра едва ли би била по-различна.

Булката - не мога да позная Калиани.Толкова смирена никога не съм я виждала, еле пък да разсъждава нормално....Падна й гарда на госпожата....
Бабиния Джагдиш тръгна по лош път. Както казва една поговорка - кажи ми кои са ти приятелите да ти кажа какъв си  Thinking Горката Ананди. Все тя виновна.... ooooh!

# 544
  • Варна
Имам въпрос, който може да сте дискутирали вече. Защо по напред в серила Шам изоставя Сугна?
Не знам дали ще я изостави...ама тя просто си го проси и вече ми се иска да я изостави!!   Много ме ядоса това,което показаха в анонса за следващия епизод! ... Хубаво,като не иска да яде от използвана чиния-хареса ми,дето се изрепчи на баба си,че не иска да спазва тъпи традиции ... Но защо трябваше да намесва чувствата в цялата работа,с мръсните чинии?! ... Нямало да спазва традиции и никого нямало да обича! ... Ами като си толкоз корназ-не искаш да бъдеш омъжена...не искаш да спазваш традиции-ей я вратата! ... Кажи:"Бабо,не желая да се съобразявам с теб и традициите ти...Шам,не се нуждая от твоите помощ и любов...Ще се погрижа сама за себе си и детето си." ... А тя,какво?! ...Както се казва: Ни пие,ни си тръгва!

# 545
Днешните епизоди на Цветовете бяха повече от уникални!  newsm44

Много ми харесва хармонията, която струи сега в дома на семейство Раджванш ...  Hug Hug Hug

Преди това Садна и Алек в болницата бяха толкова сладки. Тя се притесняваше, че Васу не е идвала - а Алек страхотно я успокой. Как хвана сълзата й и после се гушнаха - сладури ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Васу най-накрая прие Садна! То бяха приготовления, то беше чудо - срам я било да я погледне в очите. После прегърна и двете си снахи ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Една от любимите ми сцени беше, когато Алек вдигна Садна на ръце и я пренесе в стаята им. Тя как гледаше - а Алек каза: няма нужда да търсиш дивана, на който преди спеше - вече няма да ни трябва. А какви погледи си хвърляха той като я сложи на леглото. Напълниха ми душата ...  txtloves txtloves txtloves

После двамата излизаха с колата! Алек искаше да заведе Садна на чист въздух - взеха, че срещнаха Каран. Алек му благодари, че е помогнал на Ранвир двамата със Садна да се съберат. Ако знаеше кой е и какво крои ...  newsm10

Сцената, когато Алек искаше да облича Садна беше върха. Много бяха сладки - как я питаше как се обличало сари. После я облече - то не бяха погледи, не беше чудо. Рагини обаче ги прекъсна. Прекрасна двойка са ...  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Рагини и Ранвир също са супер сладки! Как само се закачат - едни такива бързи, забавни. Много ги харесвам ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Изненадата за Индраджит и Васу беше много хубава! Синовете и снахите добре се бяха постарали - изненадаха ги. Дори подарък - портрет на шестимата им подариха. А украсата на къщата беше много хубава ...  smile3501

Винит се беше сбил, за щастие благодарение на препоръката на Индраджит го взеха на работа. Нали той иска да е самостоятелен и отказа да се върне в компанията на Раджванш. Малти е опасна - щяла да направи сладко за случая ...  hahaha hahaha hahaha

Другата ми любима сцена е когато всеки съпруг трябваше да направи изненада на съпругата си. Честта се падна на Алек и той започна да пее на Садна - после и тя се включи. Е това е момент мечта - много им се радвам ...
Flushed Heart Eyes Flushed ppp  Hands Clap

# 546
И мен ме дразни Сугна много, но имам усещането, че скоро ще започне да се поразчупва малко и ще се очовечи Mr. Green

А Джагдиш- с това момче съвсем ще затъне, още когато се появи във филма като нов образ, беше заложено, че ще предизвика голям раздор. И да не искам да правя такива заключения, в този филм отвскякъде прозира истината, че момичетата/жените, макар и без образование и светски живот, са много по-разумни същества и умни.  Simple Smile

# 547
  • Варна
И мен ме дразни Сугна много, но имам усещането, че скоро ще започне да се поразчупва малко и ще се очовечи Mr. Green
Тц, няма да е скоро, за съжаление
Скрит текст:
даже, когато детето е 4-5 годишно и май се беше разболяло, а може би е било след падането му от покрива, не помня точно по какъв повод беше - тя казва на Шам (цитирам по памет) - "Моля те спаси го, това е единственото нещо, останало ми от Пратап."
В него момент не исках да съм на мястото на Шам. Много го заболя, но отново преглътна болката си.

А Джагдиш- с това момче съвсем ще затъне, още когато се появи във филма като нов образ, беше заложено, че ще предизвика голям раздор. И да не искам да правя такива заключения, в този филм отвскякъде прозира истината, че момичетата/жените, макар и без образование и светски живот, са много по-разумни същества и умни.  Simple Smile
Доста главоболия ни чакат с Джагдиш. И понеже и баба Калинка не допуска, че нейния любимец може да и забие нож в гърба - все му дава пари и все изкарва другите виновни за глупостите на Джаги, най-вече Ананди е виновна.

# 548
Много ви благодаря за пожеланията, да ви се връщат  bouquet
Много снимки, клипчета и инфо (чак не мога  изчета всичко) благодаря Hug
Както казах вече и трите сериала ми станаха интересни.

Цветовете на любовта
Вече ме обзема една носталгия, че скоро Садна и Ранвир ще напуснат сериала Sad
Иначе тази идилия която цари в момента  си е супер на фона на това което предстои.И аз не мога да позная Васу с тия тъпи, притеснителни погледи, чак ми беше смешна.Красота...
Относно саритата, на мен саритата на Амбика винаги са ми се стрували най-стилни.С една широка, семпла и стилна шевица и къса блузка,но не обикновено а с връзки отзад.Материята на сарито и наподобяваше тюл и падаше тежко, в сравнение с обикновените лигави материи в саритата на другите.

Малката булка

Бях спряла да гледам сериала тъй като "законите" на Калиани ми идваха в повече.Пропуснах епизодите със сестрата на Калиани и влюбването на Шам в Сугна.Сега сериала ми е много интересен с появата на Шам.Очарователен е...Гледах малко напред епизоди и ми стана много мъчно за него SadСугна го пренебрегва, родителите му се отричат от него, хора от семейството на Пратап го пребиват, на пазара му се присмиват...все кофти неща.Но малко преди да се преместят в къщата на родителите му, Сугна започва да се осъзнава.А майката на Шам се държи чудесно с нея...въобще ще стане много интересен сюжет между тях двамата.

Моята карма

Пропуснах кога бащата на Тапася е научил, че човекът който е убил е съпруг на Дамини и как Дамини е научила за това newsm78
Иначе и там цари едно спокойствие...Не очаквах толкова бързо и по този начин родителите на Тапася да променят отношението си към Дамини и Ичха.Ще бъде интересно Simple Smile

# 549
  • Варна
Нали неотдавна,тук имаше доста чуденки,как така,аджеба, индийските докторя разпознават бременност,само чрез опипване на пулса?  Grinning Сега вече,всички интересуващи се,ще имат възможност,да разберат,как става тая работа! ... Засега,в София...Да се готвят Варна,Бургас и Пловдив!  Peace
http://www.ayurvedabio.com/product/283/pulsova-diagnostika-pregled.html

И после,да се похвалите,ей! ... Коя е бременна...коя ще забременява скоро (нЕма начин,да не може да познае и това!! ) Wink Mr. Green

Последна редакция: пн, 18 авг 2014, 19:40 от Lora-Di

# 550
Здравейте! Преди малко Ангад пусна нова невероятна снимка - страхотен е ...  smile3525 newsm76 Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

# 551
  • Варна
Нали неотдавна,тук имаше доста чуденки,как така,аджеба, индийските докторя разпознават бременност,само чрез опипване на пулса?  Grinning Сега вече,всички интересуващи се,ще имат възможност,да разберат,как става тая работа! ... Засега,в София...Да се готвят Варна,Бургас и Пловдив!  Peace

И после,да се похвалите,ей! ... Коя е бременна...коя ще забременява скоро (нЕма начин,да не може да познае и това!! ) Wink Mr. Green

Нямам думи  rotfImao rotfImao!
Те са дошли заради нас невярващите, за да ни натрият носа Joy Joy
А може и да може, знам ли Thinking

# 552
  • Варна
На никого ли не му се пише за днешните епизоди?  Wink Аз изгледах "Булката" едва сега ...
Принцеса Сугна... Искам на Шиам да му писне, да я остави и да си отиде ... да видим,дали ще й се оправи настроението! ... Магарешки инат ... ама неговата любов-два пъти по-инатеста! ...
Шиам...Е,нЕма такъв мъж!...Разкошшш!   Калианито се влюби в него,Сугна му сЪ назлъндисва! Идиотка!
Сундар...Ще бъда много благодарна,ако някой ми подскаже,още колко епизода ще се наложи да гледам таз`пиявица противна!  Sick
Ананди ... Без малко да ревна с нея,когато Джагдиш я разплака! Това дете е роден талант! ... Ама каква е следователка!...Нищо не убягва от очичките й и от сладкото й носле!   И как строява Джагдиш! ... Ех! ... Такава снахичка да ми се падне! ... Нищо друго не ми трябва!!! ... Да й връча моЙто магаре ... пък да отпраша по курорти и екскурзии,да си гледам рахатЯ!

Последна редакция: вт, 19 авг 2014, 00:55 от Lora-Di

# 553
  • Sofia

Нямам думи  rotfImao rotfImao!
Те са дошли заради нас невярващите, за да ни натрият носа Joy Joy
А може и да може, знам ли Thinking
На мен са ми правили такава диагностика и то от българин обучаван в Индия и Китай,познават наистина,нищо не му казваш за здр.проблеми и той ти ги изрежда и съветва...замислям се дали да не си запиша час Thinking

# 554
  • София
   Добро Ви утро на всички!!!!!  Grinning  Grinning  Grinning  Grinning

Цитат
На никого ли не му се пише за днешните епизоди?
[/b]
   На мен ми се пише, но нещо не успях да седна на компютъра.

"Цветовете на любовта"

Само на мен ли ми се стува, че Садна е станала прекалено плаха, свита и някакси там е, но все едно я няма. То вярно, че и остават броени серии, но пък можеше някакси по-запомнящо се да напусне сериала. Много се откроява Рагини на нейния фон. Едната решителна, ядосана, изплашена - като вихър от емоции летеше насам, натам в търсене на истината, на Ананд, на снимките .... Даже отсвири Васу за приема, за помощ, че даже и затвори телефона. А Садна свита на леглото, позираше на Алек. Тя даже като видя снимките, хич не и трепна нещо - ще питам Рагини и ги остави. И толкоз. Хич не ми харесва такава. Че и с Алек. Една седмица не са били заедно като влюбена двойка, а го утиква да работи. Вместо да са заедно, да си говорят, просто да се обича, тя някакси се притеснява в присъствието му.
   И един въпрос ме гложди!!! Авнито и Навин и децата им дали ще се завърнат ли в сериала?

"Малката булка"

Сугна дразни истински. Къде и беше тази смелост когато Пратап умря и всеки я подритваше като мръсно коте? Тогава можеше да спазва традиции, сега не. Всъщност Шиам много добре и го каза. Него да го мрази, но защо причинява това на близките си. Какво показва като не уважава родителите си, баба си, семейството си. И вместо да опита да се сприятели с Шиам, със семейството му, да се докаже в обществото, тя се държи като разглезено дете, когато не е станало на нейното. А всъщност нали самата тя се съгласи да се ожени в името на детето. Ами нека да се понапъне и да направи нещо за това дете, за да му осигури един достоен живот.
  Ако някой е гледал напред нека да сподели как се развива образа и, защото ако все така я кара нямам думи!!!

Джагдиш и той колко лесно се поддава на порока. На индийските деца не им ли се говори за тези неща - за пушене, залози и т.н. Не се ли интересуват приятелите им какви са? Как на никой в семейството не му светна лампичката относно поведението на Джагдиш. Как никой не се поинтересува този Сундар какъв е, откъде идва. Джагдиш си иска рупии на поразия и всеки му дава. Според мен е безотговорно.

А милата Ананди, никога няма да получи любов в тази къща. Преди поне свекърва и я утешаваше. Сега ми се струва, че е съвсем сама. Много ми е мъчно, че децата там растът по този начин. А може би има и по зле.

Не знам дали съм права, но си мисля, че целия сериал е направен да покаже разрухата в едно общество, сблъскало се с прогреса на 21 век. Отмиране на традициите, неуважение, търсене на себе си в една закостеняла страна, опитите на главите на семействата да запазят нещо, което вече го няма. Виждаме семейства, в които не цари любов и уважение. Виждаме тежки думи и отчаяни опити да се спаси несъществуващото. Виждаме пороци и лъжи. И после всичко свършва с един разговор с боговете ..............

Общи условия

Активация на акаунт