"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 3

• 95 628
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
"Цветовете"
Какво още да ти кажа - писах на Ангад, че е страхотен и че много го обичам. Изпратих му и целувки. Той затова ми благодари и ми прати поздрави ...  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Сара също ми прати целувки от името на нея и Ангад ...   ura ppp  
Опааа!! ... Правилно ли разбирам,че: ти пишеш на Ангад (че е страхотен и че много го обичаш+целувки) ... а ти отговаря Сара (освен Ангад,естествено) ?  Thinking ... Тя,работата е ясна!  Mr. Green ... Пази си територията,тя!  Mr. Green  цАлувки!!! ... Как ли пък не! Sneaky ... Това си е жив,тънък намек-напомняне!  Wink Joy
В моя случай Сара хареса и няколко мои лични снимки и много ме зарадва - страхотна е ...  txtloves
Да бе,да!   ... Не усещаш ли,как ти казва: "I'm watching you!" ?!   Joy  Joy

...От друга страна много ми хареса как сценаристите са раздвижили сериала, вкарвайки и "конфликта" между Малти и Вину.
Тоз`път,Малти ми хареса  Grinning ... Голяма скица!  Mr. Green

Чудя се как ще реагира баба ни Калка когато научи кВи ги върши любимото и ФнунчИ с аверчето си.
Да не би пак да упрекне Ананди, че тя е виновна заради дивотиите които прави ДжавчУ...
Като едното нищо! ... Наглостта на Калианито,специално към Ананди,няма граници!  Angry ... Уж има усет за хората,а за това съкровище е абсолютно сляпа! ... Да бяха делегирали на Ананди пълните права (а не само отговорности!) върху надзора и контрола на Джагдиш...колко проблеми щяха да си спестят!  Mr. Green ... Щяха да си гледат рахата ... а не да си скубят косите (каквото тепърва ги чака)  Crossing Arms

...Харесва ми и, че във всеки от трите сериала вкарват идеи за важността на ученето. Дано повече индийски майки и бащи се вслушат в тези послания.
Всъщност,доколкото подразбирам,родителите от по-горните касти,поставят образованието на децата си на едно от първите места в списъка на задачите си и много държат на него.
В низшите касти,най-вероятно,не държат да образоват децата си...но пък и каква ли мотивация имат?  Tired

"Булката"
Всъщност и Шам, все едно Байрон му е баща. Ако съдбата ги беше събрала с Ананди - каква хубава двойка щяха да бъдат  newsm78
Много са ми милички и двамата!  Heart Eyes ... Едни ги прегръщат...други ги отритват...но така или иначе,съдбите им са сходни-като доведени сирачета в къщата  Sad ... Мило ми стана,когато Ананди му завърза гривничка на Ракша Бандан ... той пък все гледа да я зарадва с някакво подаръче-абсолютно го разбирам! ... така й светват очичките!  Heart Eyes ... и аз,ако я познавах,щях постоянно да й правя подаръчета,само заради кефа,да й видя грейналото личице!  Heart Eyes

...какви са тези листа от пипер които дъвче непрекъснато мазния даскал на Джагдиш ooooh!
И аз много му се чудя! ... Таки пък не може да измисли нещо по-хубаво за дъвчене?! ... Аз,например,бих предпочела,някоя луканчица...или филе "Елена"  Wink  Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,shirindeniz!   bouquet
Добре дошла! ... Ти си точно наш човек! ... Къде си била досега!   Hug

Ей, Бандитката ми липсва. Sad Дано скоро се появи!
И на мен! ... Да свършват вече, тези техни празници и фестивали ... че се затъжихме!  Grinning

Последна редакция: чт, 21 авг 2014, 11:05 от Lora-Di

# 601

Да ви почерпя и аз ,че днес пораснах с една година smile3510

http://tortidesi.files.wordpress.com/2013/03/2011-01-20-144.jpg

Добре дошла! и Честит рожден ден и от мен! С пожелания за един весел и незабравим ден, изпълнен с много положителни емоции! Наздраве.

# 602
Благодаря ви много,момичета!С вашите хубави пожелания, newsm51 денят ми няма как да не е прекрасен newsm51

newsm74 -сте

Хубав ден и на вас newsm03

# 603
  • Varna
Това дето го плющи из устата си даскалЯ, на мене ми се чини, че е бетел.  В Южна Азия съм ги виждала да го млящят.

Рожденничката, да Илядиш! Wink  bouquet

# 604
Абе само мен ли ме дразни Ичха как заеква и подсмърча постоянно?! Не е възможно нищо, ама нищо да не разбира и да е ЧАК толкова наивна. Прекаляват според мен със сърцераздирателните сцени...  smile3511

# 605

Да ви почерпя и аз ,че днес пораснах с една година smile3510

http://tortidesi.files.wordpress.com/2013/03/2011-01-20-144.jpg

Благодаря за почерпката. Честит рожден ден и от мен! Пожелавам ти всичко най-хубаво - много здраве, щастие, любов, късмет и усмивки ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts Heart Eyes nbirthday

# 606
Абе само мен ли ме дразни Ичха как заеква и подсмърча постоянно?! Не е възможно нищо, ама нищо да не разбира и да е ЧАК толкова наивна. Прекаляват според мен със сърцераздирателните сцени...  smile3511

И мен ме дразни това  подсмърчане  и постоянно реване , ама май си е патент за индийските филми

Интересно ми е кога ще дадат двете момичета вече пораснали или сега ще гледаме изцепките на Тапу в пансиона

# 607
   Много ме дразнят такива хорица като Каран. Гледа лошо, а изнудва най-слабите. Нямам търпение да го поставят на мястото му, негодника му с негодник. Много ми е интересно каква е историята му. Дано да я разкажат в някой от епизодите. Някой беше споменавал, че не е син на Индражит, но от къде му е хрумнала идеята да ги изнудва? Трябва да има нещо.

Мъчно ми стана за Алек. Като ти лепнат определението, върви доказвай, че не си такъв. Хората са толкова жестоки понякога, а не си дават сметка, че и на тях може да им се случи същото.

От друга страна много ми хареса как сценаристите са раздвижили сериала, вкарвайки и "конфликта" между Малти и Вину. В фамилия Ражванш настроението минорно, а в Шарма кипи живот - ревност, съблазън, обич и бебенцето и то голям сладур. Как си спинка кротичко, а те го подхвърлят от човек на човек.

Здравей Тереза!В Цветовете... скоро всичко ще се нареди и  всичко ,ще бъде наред до епизода когато Садна ,ще умре smile3518
Каран наистина е син на Индраджит от една авантюра(но той не знае ,че тази жена е забременяла).Каран иска да си отмъсти ,защото си мисли ,че Индраджит е знаел за него,  но никога не го е потърсил. newsm12 .
И отново Садна и Рагини ,ще спасят положението.Ще намерят бабата на Каран и тя ,ще му каже че Индраджит не е знаел за него. smile3501

Да ,ще го приемат.Но той много ,ще се срамува от постъпката си и няма да остане при тях

Благодаря за информацията! Каран без да знае цялата истина напада семейството. Добре, че са Садна и Рагини - те винаги оправят нещата.  newsm10 newsm76 Two Hearts

Как няма да се срамува после - семейството е страхотно, а той какво опита да им причини. Поне ще разбере грешката си. Сериала е много интересен ...  newsm08

И на мен ми е много мъчно как се държаха с Алек, но ще видят те - за щастие той има най-прекрасната съпруга. Садна е винаги до него и ще го подкрепя ...  
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тереза много хубава снимка - благодаря ти ... Hug Hug Hug

# 608
  • Истанбул
Уж всичко се нарежда добре-Каран разбра за грешката си,не само баба му е причината ,а и Садна ,която все търси и успява да намери хубавите страни у хората.Вестта за 2 бебета,сякаш небето е безоблачно и пак адреналин и сълзи-Садна загива!

Възможно е да е бхател-Делте Heart EyesАз не следя този сериал.Но в Индия и Азия широко се използва.Заедно с гудка-пак едни семенца ,сложени в малки пакетчета и окачени по витрините на бакалиите като гирлянди.От любопитство щях да си купя няколко ,ама екскурзоводът ни ме Успря Mr. Green ooooh!Аз си мислех,че са дребни бонбонки.Сега гледам преди да започне някой боливудски филм правят поучителен филм например от вредата от дъвчене на бхател и гудка.Били причинители на рака на устната кухина.Дават болнични заведения с обезобразени пациенти-оперирани .

Моренце,Честит Рожден Ден!  bouquet

# 609
Честит рожден ден на съгражданката! Да си жива и здрава!!!

Аз вече тотално нищо не гледам, само ви наглеждам да съм в час.
  bouquet

# 610
Благодаря ви много,момичета!С вашите хубави пожелания, newsm51 денят ми няма как да не е прекрасен newsm51

newsm74 -сте

Хубав ден и на вас newsm03

Благодаря ти! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 611
Уж всичко се нарежда добре-Каран разбра за грешката си,не само баба му е причината ,а и Садна ,която все търси и успява да намери хубавите страни у хората.Вестта за 2 бебета,сякаш небето е безоблачно и пак адреналин и сълзи-Садна загива!

Да за съжаление след прекрасните моменти и радостните събития, които предстоят следва най-голямата трагедия - първо Садна умира, после и Ранвир. Голям рев ще падне - без тях няма да е същото.  cry cry cry

Тези сценаристи вместо да завършат сериала с радостите около бебетата и да не убиват никого те са решили да снимат още - ужас и трагедии.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

После сигурно са видели, че няма да имат същия успех без Сара и Киншук и вероятно затова сериала не е продължил дълго ...
newsm78

# 612
  • Варна

И мен ме дразни това  подсмърчане  и постоянно реване , ама май си е патент за индийските филми

Интересно ми е кога ще дадат двете момичета вече пораснали или сега ще гледаме изцепките на Тапу в пансиона

дразнят ме много, чак полудявам! и особено като вземе да пита едно след друго едно и също нещо- " а, кажи мамо, а, кажи мамо, вярно ли е, а, кажи мамо, вярно ли е, а, кажи мамо............"  аааааааааааа, мога да откача направо! а за ТЪПАся, нямам думи- патологичен случай! то бива злоба, ама чак пък толкова! евала на актрисата, страхотно си играе ролята, такава злоба и наглост в погледа и има!

Булката

какво да кажа- тоя Сондар като го видя и ми настръхва косата! с тая огромна глава, която се стеснява видимо  около брадичката...като круша му е главата на тоя, и грозен и противен! ама и  Джагдиш чак пък толкова да не се усети, че го мами и използва! ако бях на Ананади, веднага щях да го изкодоша, че е пушил!

Бандитка празнуват някакви празници ли, че я няма?! наистина липсва много!

shirindeniz да си много, много здрава и щастлива! много радост, късмет и любов! весел празник!

# 613
"Цветовете"
Какво още да ти кажа - писах на Ангад, че е страхотен и че много го обичам. Изпратих му и целувки. Той затова ми благодари и ми прати поздрави ...  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Сара също ми прати целувки от името на нея и Ангад ...   ura ppp  
Опааа!! ... Правилно ли разбирам,че: ти пишеш на Ангад (че е страхотен и че много го обичаш+целувки) ... а ти отговаря Сара (освен Ангад,естествено) ?  Thinking ... Тя,работата е ясна!  Mr. Green ... Пази си територията,тя!  Mr. Green  цАлувки!!! ... Как ли пък не! Sneaky ... Това си е жив,тънък намек-напомняне!  Wink Joy
В моя случай Сара хареса и няколко мои лични снимки и много ме зарадва - страхотна е ...  txtloves
Да бе,да!   ... Не усещаш ли,как ти казва: "I'm watching you!" ?!   Joy  Joy

Направо ще ме разбиеш - опасна си! Викаш Сара си пази територията - в случая Ангад ...  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Чакай да изясня нещата - когато писах тези неща на Ангад. Само той ми отговори - благодари ми и ми прати поздрави ...  Hug

Веднъж Ангад и Сара си пишеха нещо един на друг под една снимка. Тогава аз писах и на двамата, че много ги обичам и че са страхотни. Пратих им поздрави и целувки от България. После Сара ми отговори от нейно име и от името на Ангад: "Много целувки и от нас двамата" ...  newsm44 Two Hearts txtloves

Няколко дни по-късно Сара хареса мои лични снимки и така. Аз много си ги харесвам тях и съм много щастлива ...
  Heart Eyes  ppp  Hands Clap

# 614

Да за съжаление след прекрасните моменти и радостните събития, които предстоят следва най-голямата трагедия - първо Садна умира, после и Ранвир. Голям рев ще падне - без тях няма да е същото.  cry cry cry

Тези сценаристи вместо да завършат сериала с радостите около бебетата и да не убиват никого те са решили да снимат още - ужас и трагедии.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

После сигурно са видели, че няма да имат същия успех без Сара и Киншук и вероятно затова сериала не е продължил дълго ...
newsm78

Роксис, за съжаление не всичко в живота завършва винаги благополучно. Sad И е хубаво да си напомняме, че реалността колкото и да ни се иска, не е само в розово!
На мен ми прави впечатление, че и в сериала, както и в действителността в Индия, овдовелите веднага биват бракувани за някой, който да се грижи за семейството. Такова да останеш сам неженен/неомъжен или вдовец/вдовица, явно не е за предпочитание.

Общи условия

Активация на акаунт