Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 279

• 33 737
  • 724
  •   1
Отговори
# 480

И Елиф се погрижи за Йомер, както по-рано и той за нея.

И той пое протегнатата ръка за подкрепа.

От къде ги взе тези очи ЕА, голямо удоволствие от играта.

# 481

"Не ми ли каза, че имаш същите мечти като мен? Не ми ли каза, че съм този, който винаги си търсила? Никога не си ме лъгала? Идвайки тук, аз изгубих истината си!Това ли е доверие?  Това ли е любов?"

"Коя си ти? Коя?"

"Как можа да водиш двойнствен живот, гледайки ме в очите?
Сибел, ти умря днес. За мен ти умря днес."

Скрит текст:

# 482
  • Пловдив

Първо наздраве! Любим момент.

# 483

Иска да го боли, за да забрави...

# 484

Йомер"Ако ти кажа да си тръгнеш, няма да го направиш, нали?"

Елиф"Няма да си тръгна."

Йомер "Не трябва да сме арогантни в този живот. Бил съм прекалено горд, мислейки, че знам всичко. Животът ми даде тежък урок."

"Когато чувствам, че си наранен, мен също ме боли."

# 485

Кати, за тази снимка ли говориш? Аз не мога да го
позная той ли е?

Комет, точно тази снимка имах впредвид, но на другите снимки не изглежда по-добре.
Марта, не си чела нищо лошо за него, но аз съм.Миналата година го бяха снимали в 4-5 часа сутринта да излиза от някаква кръчма с 2 колежки и 1 колега, докато близначките бяха бебета.
По принцип за него не се пише много, защото той не е много популярен, прочу се най-вече като Тубиния мъж.Иначе наистина може да е свестен.
Миле на теб ще ти отговоря за последния влак в спойлер,защото вероятно за никой не представлява интерес, това което ще напиша.
Скрит текст:
2011 година по време на снимките на Огнено сърце, Туба и Онур се  загаджват, но от страна на Туба намеренияята не са много сериозни.За нейно огромно съжаление обаче, тяя и Онур се напиват на неговия рожден ден и Туба забременява нежелано.Първоначално смята да махне бебето, но когато разбира че са 2 , решава да ги остави.
Хуква за Париж и почти тайно се жени за Онур.В пресата излизат само няколко снимки, но феновете на Туба побесняват и голяма част оттеглят фенската си подкрепа от нея. Напротив даже ,стават най злите и критикари.За Туба това не е последния влак, във Турция тя е най-харесваната и най- обичаната актриса.В арабския свят е богиня.За съжаление пиянското и изпълнение(има снимки в нета- Туба и Онур в едно такси пияни до козирката) и изигрива странен номер.В 21 век има много предпазни мерки, но човек забравя за тях като се напие.Мога да напиша и още инфо подкрепени със снимки, но знам че Туба не представлява интерес за темата.
[/spoiler]

# 486

"Баща ми казваше, че без значение дали си предаден или не, няма да разбереш живота. Един ден отново ще се довериш."

"Вярвам на теб, Елиф. Голям инат си. Не разбираш от дума, но досега не си ме лъгала. Затова ти имам доверие."

Скрит текст:

# 487
  • Пловдив

Марта, Хармония...

Последна редакция: нд, 27 юли 2014, 16:26 от mariana51

# 488

"И така, за Елиф и Йомер времето спря."

"Нека да спре, госпожице Елиф."

"Пътуваме към неизвестното. Господ да ни дари с щастлив край!"

# 489
  • София
Много сте напреднали с преговора. Не мога да ви настигна.

# 490

"Вярваш ли в съдбата?"

"Понякога.Когато и да ми се случи нещо лошо, все си мисля, че ще има щастливо развитие.Или поне така ми се иска."

"Има някаква съдба.Но нашите решения определят как ще стигнем до там. В момента не се гордея особено с решенията си.Когато станеш полицай, ставаш свидетел на ужасяващи неща.Ставаш свидетел на неща, от които се срамуваш, че си човешко същество. Някой убива жена си, или кара малки деца да продават наркотици.Тези, които се борят за пари, нарушават реда в света.Единственото ми желание е, в моя малък свят да няма лъжи.Но хората те предават. Иска ми се...  Иска ми се да не научаваме как да лъжем."

"Без лъжите, истината не би била толкова ценна."

Скрит текст:

# 491

"Видя ли я, изпитвам щастие.Дори да не е до мен, постоянно мисля за нея.Странна работа, нали. Името й не ми излиза от ума. Все си мисля, какво прави, къде е. Като се смее, ми става някак топло.
Като е тъжна, сърцето ми се къса.Това любов ли е, според теб?"

"Не, братле. Това е дълбока, дълбока любов. Човече, ти харесваш това момиче повече от "много".
Влюбил си се до уши, бе!Но още от първия ден между вас има нещо.Лош късмет, съдба, наречи го както искаш.Може всичко това да се е случило, за да се срещнете вие двамата."

# 492
  • София
"В очите ти се крие цяла гора"

# 493
  • София
Йомер и Арда са ми много сладки, особено като започнат да си споделят сърдечните неволи. Дано само сценаристките не  ни изненадат неприятно.

# 494

" Какво е това, бе? Какъв е тоя цвят? Рови, рови и това ли изрови? Махай я."

" Ако ще мрънкаш, кажи защо не помисли за вратовръзка, като си сложи дрехите в колата."

"Реших да дойда сега, вместо да се притеснявам цяла нощ. А и исках да си кажем няколко думи за Елиф. Мисля, че и двамата някой трябва да ви събуди."

"Как така, не разбирам?"

"Да го наречем "социално различие". Ние, потъпкваните, трябва да се пазим един друг, не е ли така? Казвам ти да се пазиш! Така е, но... аз познавам Елиф като петте си пръста.Никога не й се е налагало да работи сериозно. Каквото поиска,  си го взема. А ако не може, баща й го доставя. Така че, много е възможно да гледа и на теб като на своя собственост."

"Как може да говориш така за приятелката си? А и Елиф не гледа на нещата така."

"Ние с теб сме в едно и също положение. Май не си го осъзнал още. И аз съм като теб.  Аз я познавам от 20 години, а ти от няколко седмици. Трябва да ми повярваш.С Елиф може да сме приятелки, но никога няма да сме еднакви. Ти също никога няма да бъдеш като нея и семейството й. Аз цял живот опитвах да съм като тях, но не успях.Защото винаги идва момент, в който ти напомнят къде ти е мястото. Те са господарите, ние - слугите.Казвам ти - вие сте от два различни свята.Не искам да се забъркваш в нещо, което ще приключи единствено с разочарование. Май  имате среща и сигурно отивате на място, където сметката ще е колкото цялата ти заплата.
Но Елиф няма да те засрами.Не бой се. Ще се погрижи за нея. По-добре не закъснявай."

"Слушай, няма нужда да се тревожиш за мен, ясно ли е?Никога не се е налагало да плащам нещо, което не мога да си позволя.И не съм бил маша в ръцете на такива като теб.Утре ще дойдеш да дадеш показания. И не ми се мяркай много, разбра ли? Не е здравословно за теб."

Общи условия

Активация на акаунт