Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 279

• 33 694
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Щатци недей така, не може да си е пъхнал ръката под блузата на Елиф.
Наш комисарио докато не го съблече жената, нищо не прави ,то е турски железен мъж Joy
Амиииии, няма къде другаде, всъщност има....в джоба на панталона  Joy Joy Joy
Това по го вярвам, при това въздържание(визирам 2 години със Сибел)
нищо чудно да играе джобен тенис(шегувам се)
Grinning Така де  Joy
На мен хич не ми е странна консумирана връзка между Елиф и Йомер, съвсем в реда на нещата 21 век е.Друго не ми е логично, пустия убиец Хюсейн, какво ще извади от джоба, за да изчисти името си, моето предположение вече го писах.

# 406

....Наш комисарио докато не го съблече жената, нищо не прави ,той е турски железен мъж Joy

Бих помолила да те допълня, ако не възразяваш. Освен, че е железен, всеки турчин е високо хуманен и крайно демократичен. Даже феминистки настроен бих казала.  Joy Joy Joy Joy

Шатци, и аз си мисля, че с лявата ръка Йомер разчиташ брайловото писмо под предницата на блузата.  Joy
Обаче по едно време на Елиф дясната ръка изчезна та се чудя тя какво правеше с нея.

По отношение на романтиката, както са я разбирали през 19 век, смятам, че няма никакво място в нашия филм. В 21 век прелиташ целия свят за 20 часа. Какви седмици, какви месеци?

Скрит текст:
Моят син работи на 2 места. Излиза сутрин в 8 и се прибира вечер в 22. И по кое точно време трябва да прави тая романтика, че не се сещам? А, да. И ще започва 3-та работа. Има много добра приятелка (не гадже). Питах го защо никога отношенията им не прераснаха във връзка. Отговори ми: "Мамо, сексът не се получи."

Просто днешния свят живее в страхотно високо темпо. Аз даже в Рим ако бяха се започнали, нямаше да смятам, че е рано. Въпрос на гледна точка. Hug

spam2  Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 26 юли 2014, 16:53 от fantasya

# 407
Е, Кат, ще падна! Толкова дълбоко не бях анализирала комисаря - признавам си Simple Smile
Миранда и аз не съм,така тръгна приказката и майтапите

# 408
Напълно съм съгласна с вас момичета,че в днешния век животът се върти на бързи обороти. Днес решаваш,че си лудо влюбен,скорострелен секс, следва изтрезняване от пиянството на любовта,за съжаление след новината на някое нежелано бебе и  къде  е голямата любов? Може би за още по-голяма достоверност на тази любов дето аз не я виждам,трябваше да ни покажат не само свалянето на фланелката,но и откопчаване на колана. Една Джулия Робъртс щеше да постъпи точно така. Това,което очаквам от този филм е последователно преминаване на героите през болницата и затвора; Елиф-бременна,крие се в Рим,докато Йомер търси диаманти и убийци. Това никак не ми звучи оптимистично и ми се иска да не ми се сбъднат прогнозите и творците да измислят нещо по-интригуващо.
Ето  ги нашите момчета от хубави по-хубави.

# 409
А,  без болница,затвор и въздържание не може.Цъ

# 410

Момичета,сигурно сте напълно прави за съвременното поколение. Всичко се
развива, всичко търпи промени. Променят се и взаимоотношенията между младите.
Кой може да гарантира кое е правилно и кое - не. Никой.
Затова ще си позволя да ви разкажа нещо позабравено. Разказ по действителен
случай от миналото, който би бил абсурден днес.  Слагам го в спойлер, за да го чете
само, който желае.

Скрит текст:
Омъжили я млада и красива на 17 години с уговорен брак. Но първата нощ не
се получило. Решили да "възпроизведат" кръв върху чаршафа и да спасят честта си. И при следващите опити не се получило и заживели, като братче и сестриче. Пък и тя била
млада и нямала представа за какво става дума. Но след година свекървата започнала
да я тормози защо нямат дете. В миналото вината е била само в жената.
Водили я по врачки, баячки и къде ли не, само не и при лекар. Той, като виждал какво
става вечер плачел от жал, но не предприемал нищо и така до старини.
Чак, когато го погребала, вече и тя старица, разказала живота си на един близък.
Накрая казала, че ако мъжът е огнището в къщата, жената е огънят. Какво е едно
 огнище без огън. И тя цял живот горяла и поддържала огъня, защото така била
 възпитана да запази честта на семейството си.

Е, такова чудо може ли да се случи днес?

Може би и защото тук сме момичета на различна възраст гледаме по различен начин на развитието на действието в сериала и всяка е права за себе си.  newsm51
Поне аз така виждам нещата. Hug

# 411
Момичета, аз имам предвид преди всичко ЛЮБОВТА. За мен това е най-върховното чувство в живота и който не го е изживял ,просто не е живял пълноценно. За онази любов,която можеш да срещнеш само веднъж,а всеки следващ път е просто имитация. Любовта и секса са свързани,но не образуват тъждество. Моите момчета със сигурност няма да обичат като мен,но самия факт,че ги е докоснало това чувство и ги прави щастливи за мен е най-важното и аз се вълнувам заедно с тях. Винаги съм казвала,че ако не си обичал или не си бил обичан,просто не си живял.

Ето го другия роб на голямата любов, която има магическата сила да облагородява.

# 412

Само Елиф и Йомер ...  newsm03  втора част

# 413
Здравейте,

Кой от неговите герои не се е стремял към любовта и не е обичал?
Керим още в първа серия си хареса Ф, но беше натоварен с вина и с всеотдайност и упоритост беше възнаграден с взаимност чак след сватбата..
Мустафа още в първа серия искаше Нарин, но така и не получи взаимност.
Текин, като видя Ейлюл се влюби и беше страшно щастлив, като получи взаимност.
А Йомер, той беше верен на паметта на Сибел, но още във втора серия каза на Елиф, че се чуди защо иска да и помогне.Йомер е влюбен в Елиф, защото му става топло на сърцето когато тя е радостна и......
А Елиф беше очарована от него, тя винаги е търсела мъжка подкрепа, а той винаги беше насреща.
Факта, че тя си призна лъжата, говори че е влюбена.
Какво ще стане, ще видим, но Йомер и обеща че винаги ще я подкрепя..
Интересни са ми Арда и Пело,Танер и Пънар, а за Хюсеин-какво ли ще измислят?

Последна редакция: сб, 26 юли 2014, 18:14 от harmonia_dd

# 414

Подбрали са все снимки извън сериалите... но в тях вече героите присъстват.

# 415
Здравейте,

Скрит текст:
Керим още в първа серия си хареса Ф, но беше натоварен с вина и с всеотдайност и упоритост беше възнаграден с взаимност чак след сватбата..
А Йомер, той беше верен на паметта на Сибел, но още във втора серия каза на Елиф, че се чуди защо иска да и помогне.Йомер е влюбен в Елиф, защото му става топло на сърцето когато тя е радостна и......
А Елиф беше очарована от него, тя винаги е търсела мъжка подкрепа, а той винаги беше насреща.
Интересни са ми Арда и Пело,танер и Пънар, а за Хюсеин-какво ли ще измислят?

Тоя Хюсеин ни е като Ахилесова пета. Как можаха така да го измислят. Още не съм го
приела като убиец. Все чакам някакво чудо да се случи и да го оневинят. Grinning Grinning Grinning
С всичко друго съм съгласна, кое станало по рано, кое по късно, но Хюсеин убиец ????????
Освен заради Йомер и Елиф,очаквам  втори сезон с нетърпение и заради него и чакам
да се случи неочакваното. Grinning Grinning Grinning

# 416
Миле, аз тази любов, за която говориш я разбирам! Нооооо, дали реално съществува! Особено за младите, които се променят със скоростта на светлината! Мисля, че малко прекалено е да говорим за любовта по този начин! И нека бъдем откровени! Да любовта съществува, но тя е различна за всеки един от двамата влюбени и с времето се променя! И в крайна сметка, след години остава уважението и разбирателството! По-скоро обич остава, отколкото любов в този романтичен смисъл, който описваш ти! Поне аз така си мисля!!!
Надявам се да ме обориш и да кажеш, че при теб не е така Hug Hug Hug
Иначе какъв е смисълът да говорим по този начин! Твоето описание на любовта ми прилича на част от любовен роман!
Сега видях, че говориш в минало време за любовта! Така че май постът ми се обезсмисли Hug

# 417

Елиф:Йомер къде си си пъхнал ръката?Моралистките ей сега ще ме подпукат
Йомер:Елиф, не ме питай сега, аз съм се пазил девствен 30 години, ти точно сега ли ще ми задаваш въпроси ?
Елиф:Йомер ,ама как така , ами ако те нараня?
Йомер:Не говори бе, Елифче, тамам съм се засилил
Елиф:Добре тогоава,, аз сега ще  разцепяя мрака
Йомер:Елиф извади си ръката, имай малко търпение, поне да си тръгне снимачния екип

Последна редакция: сб, 26 юли 2014, 18:45 от katrina123

# 418
Здравейте момичета!
Съгласна съм с komet,човек възприема нещата от живота според светогледа си.Всички сме чували :
,,Общия враг съюзява!,,
 ,,Общата тайна сближава!,,
,,Любовта са двама на път в една посока и очи в една цел!,,.....т.н.
 Все неща ,които свързват Йомер и Елиф.
А за Любовта са нужни двама и ,,пеперуди,,!Любовта не признава удобно време и подходящи моменти!Тя е Любов!

harmoni....  newsm10
Скрит текст:
quote author=harmonia_dd link=topic=791588.msg28703220#msg28703220 date=1406387059]
Здравейте,

Интересни са ми Арда и Пело,Танер и Пънар, а за Хюсеин-какво ли ще измислят?
[/quote]

# 419
Ах,ах katrina1...палавница,такава! Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт