Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 279

• 33 735
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • София
О, аз също му желая да бъде обичан и щастлив, пък с която той си харесва.

# 616
  • Пловдив

Любими, любими моменти.
..................

Като видях, че и Тувана има за хоби подводното плуване, може да са си съчетали отпуските в 5 звездния хотел, в един апартамент.... Тувана поне всичко си има.

# 617
  • София
Йомер: "Ще пием чай. Ще си говорим!"
Елиф: "Можем да послушаме и музика..."

много са ми сладки на тези кадри

# 618
Скрит текст:

Любими, любими моменти.

Като видях, че и Тувана има за хоби подводното плуване, може да са си съчетали отпуските в 5 звездния хотел, в един апартамент.... Тувана поне всичко си има.

newsm10

Smile Никакви възражения! Да, абсолютно!

И ако искате да свършим малко работа.
Това са линкове съм анкети, отваряйте и гласувайте! Хади!

http://gecce.com/anket/en-siki-fanlar-hangi-oyuncuda
http://diziset.com/aktuel/yilin-en-basarili-erkek-oyuncusunu-seciyoruz/
http://www.magazincity.com/
http://www.turkdizifilm.com/2014-yilinin-en-iyi-dizisi-anketi/
http://www.turkdizifilm.com/2014-yilinin-en-iyi-erkek-oyuncusu-anketi/
http://www.sizcene.com/i/6183/engin-akyurek#.U8utkAfjDx2.twitter
http://www.seouldrama.org/EN/entry/AwardsStatus.aspx

# 619
  • София
Аз продължавам с преговора.
Много харесвам тази сцена, изпълнена с много нежност и само леко загатване за секс. Много по-еротично, отколкото едно търкаляне в леглото.

# 620

Здравейте  момичета, newsm51

Аз не участвах в преговора, така, както ми се искаше, затова нали споменах, ще се включа
с един въпрос, който сама си зададох и ще се опитам  сама да му отговоря.

Много ли ме изненада развитието на действието в 13 епизод ?

В интерес на истината  -  Да ! Но ще се спра на трите най-големи за мен изненади.

1.   Не, че не е възможно в живота, но много ме изненадаха, че толкова бързо стигнаха
до леглото нашите герои. Гледах обаче с удоволствие и не възразявам срещу това
развитие на събитията.  Grinning Grinning Grinning   Ако бъдем откровени и отчетем в кое време живеем
това май си е по реалистичния вариант, нищо, че очакванията на класиците са други.
Искаха кулминацията да настъпи по стереотипа утвърден от хората с годините.
Но не стана така. Дано всичко след очакваните катаклизми се подреди и станем
свидетели на една истинска, безусловна и легендарна любов, защото при така стеклите
се обстоятелства, ако остане любовта жива, тя не може да бъде друга.
Елиф си е татуирала мечтата за нея на гърба и той я разчете и обеща да направи
мечтата реалност.
Йомер поиска от нея само искреност и тя също прие. Именно това я накара на следващия
ден да му каже истината за себе си, въпреки, че е наясно, че това може да бъде
началото на края. Направи го водена единствено от чувствата си към него и желанието
да бъде честна и почтена, а не втора Сибел, защото видя и осъзна колко боли, ако по такъв
 начин те нарани любимия човек.
Аз очаквам Йомер след като проболедува тази криза в отношенията им да прояви  нужното
великодушие, т.е. да се постави на нейното място да я разбере и да й прости и така да
засвидетелствува безусловната любов, която обеща.
Имам големи очаквания за тази любов и си мисля, че няма да й спестят доста перипетии
през които ще я принудят да премине във втори сезон. Но, дано остане жива.

2.  Изненада ме финала от очаквания сблъсък между Аслъ и милата й майчица. Казвам
очаквания, защото беше неизбежно да не се стигне до скандал между двете. От това
предателство на майката не може да не боли.
Да те лишат от най-милото ти без твое знание и това да го направи най-близкият ти и
скъп човек - рождената ти майка. Направо е жестоко. Но, така да завърши този сблъсък ми
дойде в повече. И то защо ? Заради решението на Небахат Чехре да напусне сериала.
Ето такива неща не обичам.  Сценарият е бил съвсем друг и сега го пренаписват и се
усложнява и без  това много сложното положение на Аслъ.
Дори и поради невнимание или афект, тя де факто е непредумишлен убиец на майка си
.Дори да го причислим към нещастните случаи , как ще се чувства Аслъ от тук нататък,
ми е трудно да прогнозирам, но ми е мъчно за нея. За Зеррин - за съжаление никак.
Може би се влияя и от актрисата, но това ми е усещането.

3.  Ето я и най-голямата изненада за мене - Хюсеин  -  убиец. newsm78
Ей, това е връх на сладоледа. newsm09 Всичко друго очаквах, но това - не. Дали съм
изненадана е малко да се каже. Аз бях шокирана, не, че още не съм.
Ако за развитието на всеки герой от сериала имам някакви предположения и желания,
то за Хюсеин не мога да измисля нищо. Какво да си пожелая за него  през втори сезон,
освен да не е убиец, но това вече е факт.
Да му намерят някакво оправдание и това ми изглежда нереално. Единствено, това, което
някои от вас предлагат да загине при изпълнение на служебните си задължения, та да
имаме смекчаващи вината обстоятелства. И после за мъртвите или добро или нищо.
Но каквото и да стане в бъдеще, това, което вече стана не ми харесва.

За сериала, като цяло споделих мнението си преди време. Гледам го с интерес и очаквам
септември с нетърпение, въпреки, че не съм по криминалетата.
Дано през втори сезон наблегнат на любовта, заради мен. Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 16:09 от komet

# 621
Аз продължавам с преговора.
Много харесвам тази сцена, изпълнена с много нежност и само леко загатване за секс. Много по-еротично, отколкото едно търкаляне в леглото.
Скрит текст:

Донякъде съм съгласна, но като знам Енгин как може да се "търкаля" и какво става .... нямам думи, трябва да се види... другото е въображение.

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 18:28 от AureliaFelix

# 622
  • Пловдив

Скрит текст:

Гръцките почитатели на сериала, най-редовно ни информират за рейтинга. Снощи е бил:
21,3 % гледаемост /ами това си е малко повече от 1/5 на телезрителите в Гърция, като 13,8% са били на възраст от 15-44 години. Машалла!

# 623
  • София
Донякъде съм съгласна, но като знам Енгин как може да се "търкаля" и какво става .... няма думи, трябва да се види... другото е въображение.

И ти си права ... newsm10

# 624
Момичета, понеже аз не съм гледала никакви търкалящи сцени на Енгин Embarassed
Моля, ако имате подръка нагледен материал да качите малко тук, белким се ограмотя

# 625
  • Пловдив

Ще има момичета - всичко ще има. Няма да изпуснат възможностите на Енгин. Та нали си е писан за него сценария. Е, стават и някои неща в реала /визирам Небахат/, но ще преподредят нещата. 13 серии, ще имаме напред поне още 40. А знае ли се - може и повече.
..................
Катрина123, ами като почнеш от БЧ, АБО - виж 12 епизод, КВФ....

# 626
И като спомена Бахар, кажи, харесва ли ти играта на Тувана. Аз не мога да реша още... твърде малко и еднородни сцени има с нея. Играе го гаднярка и се получава, нали?

Сигурно и се получава играта, защото определено ми стана неприятна, дотолкова че слуховете за връзката и с Енгин не ми харесаха /понеже несъзнателно отъждествих Тувана с Бахар/. Хареса ми как със съвсем лека мимика изразява цялото коварство на Бахар. Дано в следващия сезон да разгърнат повече образа на Бахар, за да видим повече от играта на Тувана.

При мен пък не предизвиква такива асоциации.Напротив, харесвам я като жена и се радвам за нея и Енгин/ако е вярно,разбира се/.Но като актриса ми е много слаба, при тази гадна роля би трябвало вече да съм я намразила, а при мен тя придизвиква само лека насмешка
Както и изпълнението на Аслъ в последната серия ми идва не както трябва/знам,че на всичси много ви харесва, но какво да правя ,че при мен не е така/

# 627
Мариянко, какво е това БЧ/ прости на непросветените като мен/?

# 628
  • София
Момичета, понеже аз не съм гледала никакви търкалящи сцени на Енгин Embarassed
Моля, ако имате подръка нагледен материал да качите малко тук, белким се ограмотя
Hug

# 629
  • София
Момичета, аз приключвам с материала по преговора на I-вия сезон и смятам да се оттегля на заслужен отдих.  newsm53
Ще видим /така да се каже/ след няколко дни и без това ви досадих напоследък.
Желая ви хубаво настроение!

Общи условия

Активация на акаунт