Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 119-та тема

• 158 634
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
да продължа темата за ориза. Не знам защо, но ако е солен, ще го мисля с мръвка да гарнирам  Rolling Eyes  просто за десерт сладък го възприемам.
Фортуна, ако се прежаля да скубя пъдпъдъци, ще ги направя със зеленчуци  Peace много са апетитни.

вечерята от снощи - пълнени пилешки гърди със спаначено песто и сирена

една зелена салата с маринована риба и сирена

и последните пълнени гъби

# 631
Май моето лято се оказа твърде дълго и плажно и все така не намирам много време да готвя Grinning Само от време на време някоя класическа лятна вкусотия, като пиле с прясно зле

# 632
да продължа темата за ориза. Не знам защо, но ако е солен, ще го мисля с мръвка да гарнирам  Rolling Eyes  просто за десерт сладък го възприемам.
Фортуна, ако се прежаля да скубя пъдпъдъци, ще ги направя със зеленчуци  Peace много са апетитни.

вечерята от снощи - пълнени пилешки гърди със спаначено песто и сирена

една зелена салата с маринована риба и сирена

и последните пълнени гъби

# 633
Бонго, мен от месо не ме е страх, изобщо няма ти чакам карантината Simple Smile

Merelenda, масленият сладкиш изглежда разкошно , и комбинацията от плодове ми харесва!   bouquet

Аз по никое време ям тикви - чийзкейк с тиква и кафе, сладолед с тиква и шоколад и сладолед с канела.

# 634
  • Пловдив
Салата, свински гърди на скара, канелони с кайма и доматен сос.

# 635

Панирани рулца с кашкавал за вечеря.

Скрит текст:

# 636
тоз кашкавал много ми червенее бре  Laughing

# 637
тоз кашкавал много ми червенее бре  Laughing

БЕло-жЪлтОто е кашкавалът, ама ти все по червеното....... Laughing Не че е лошо, де,  и аз съм му почитател на месцето! Heart Eyes  bouquet

labrex, фантастично изглеждат поничките.  Peace
Взимам си няколко, за да им се насладя виртуално, а при първа възможност ще ги приготвя.  bouquet

Love`s Green Kitchen, добри са, и са красивички - едни кръгли пинг -понгски топчета, и са вкусни. А и лесно се правят. Ако не искаш изварата да се белее, може да я прекараш през сито, аз просто разбърквам в купата и пържа.

# 638
Ето и една много сполучлива рецепта за ореховки: http://chocolatekitchen21.blogspot.com/2014/08/blog-post_3.html

# 639
как да разбера ,че е сполучлива рецептата  newsm78
метни едно кило от ореховките да ги опитам. тогава ще ти кажа сполучлива ли е или не.  hahaha

пп. пак ще ме почистят

# 640
Хмм, до сега всеки, който ги е опитал, ги е харесал . Пробвай, рецептата е лесна!   Simple Smile

# 641
почерпи за да повярвам де  #Cussing out
на другите даваш да опитат - дай и на бат`Бонго.

# 642
почерпи за да повярвам де  #Cussing out
на другите даваш да опитат - дай и на бат`Бонго.

Нека всеки, който има желание се почерпи:  Laughing

# 643
  • забравих си мисълта...
Хляб от брашно от десет вида зърнени култури.

Прясно зеле с ориз

# 644

Общи условия

Активация на акаунт