Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли януарска група, в която мога да се присъединя?
Как мога да се справя с предродилната депресия и страха от предстоящото раждане?
Какво да очаквам по време на раждането и как да се подготвя за него?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли януарска група, в която мога да се присъединя?
-
Как мога да се справя с предродилната депресия и страха от предстоящото раждане?
-
Какво да очаквам по време на раждането и как да се подготвя за него?
-
Какво да очаквам след раждането и какви са нормалните симптоми?
-
Как да се грижа за новороденото си и какви са нормалните грижи след раждането?

но излизаме сутрин до към 11 часа че става много горещо..

Докато не ме приеха в болницата и на свиждането сам предложи да е Елица. Много се зарадвах тогава.
Не знам това малко ли е като наддаване, горе долу около 150гр. на седмица. Педиатърката каза, че е ок.
абе празници да има.
Трудно ми е, защото и Ади си иска нейното, и къщата си иска нейното, а за мъжа ми да не говорим просто. Преместил се е да спи в друга стая на друг етаж, защото от нощните изпълнения не може да спи, а все пак ходи на работа, работи с машини и ми е жал за него. Поне той да спи нощем. Надявам се скоро Влади да започне да спи повече нощем да преминат нощните напъни и ръмжене, че поне мъжа ми да си спи при мен, защото освен,че съм си свикнала да си е до мен, да не говорим, че секс не сме правили от декември миналата година