Отговори
# 570
Много ти благодаря за отговора,а да попитам след това на какъв период от време посещавате доктора???И колко време пиете хапчета...че много мразя да взимам лекарства,ама явно нямаме избор д-химия до дупка:)

# 571
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
При Дянкова през юли платих 50 лв за преглед, с включени цитонамазка и колпоскоп.
През 2013 цената беше същата. Тогава за биопсия към нея ми взе +30 лв.

# 572
  • София
Здравейте!Аз да попитам, защо след три месеца се взема нова цитонамазка, а не по-рано?
Забравих да допълня, че имам миома, открита преди 5 години, а сега при изследване с колкпоскоп откри и полип.Каза да изчакаме цитонамазката(която се оказа два-три А) и тогава ще мислим за друго.Обаче освен Полижинакса и контрола след три месеца на този етап не предприе друго.Докторката е гинеколог-онколог и ми се иска да и вярвам, но всъщност ужасно се страхувам да не би да забавяме неотложна манипулация

Много често 3 група означава възпаление, затова е и полижинакса. А процесът е бавен. Аз бих изчакала да мине една менструация след лечението, след която бих направила нови изследвания.

# 573
  • София
Аз обаче с 2б се оказах с колпоскопски изменения и ЦИН 1, та не е ли редно поне един колпоскоп да се направи?

# 574
Писала съм, че при колпоскопски преглед откри полип, каза да изчакаме цитонамазката, но въпреки, че е две-към три А не предприе друго освен лечение с Полижинакс

# 575
  • София
Пропуснала съм това за колпоскопа.
Ами тогава май не ти остава друго освен да изчакаш...

# 576
  • София
И на мен сестрата на Д-р Ганчева ми се обади да ми съобщи, че няма да преглежда до нова година. Сега къде да ходя?  newsm78 Оф, не ми се обяснява всичко от начало. Sad

# 577
  • София
И на мен не ми се иска да ходя при друг лекар,мисля да изчакам да се върне...

# 578
Момичета, моля за отзиви за др. Костова ако може и кординати. Благодаря   bouquet

# 579
Я се върне Ганчева, я не  Tired

# 580
  • София
Защо?! Shocked Недей така. Тъкмо я открих.  Confused

# 581
Ковачев от ВМА не е ли опция? Редактирам се. За Карагьозов в Токуда съм чувала добри отзиви. Някой доволен от него?
Ганчева къде работи или е работила, освен на частно? Не можах да открия в нета.

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 08:39 от Пролетен дъждец

# 582
Моята конизация ще е другата сряда..вече не съм притеснена..ще бъде с пълна упойка...и ми казаха,че максимум болката е като преди цикъл когато се събудя,но сега нарастват други въпроси,,,след като имам ЧПВ и то високорисков какво трябва да правя...витамини,спорт,плодове,заленчуци..дайте съвет Cry

# 583
И aз съм с високорисков ЧПВ , общо взето гледaм дa ям повече плодове зеленчци, изписaхa ми имуностимулaнт, зa друго незнaм кaкво трaбвa. Искaми се дa спортувaм, но съм с мaлко дете и нямaм никaкво свободно време.

# 584
  • София
Я се върне Ганчева, я не  Tired
Дано да се върне,защото иначе не знам на кого да се доверя  Tired

Общи условия

Активация на акаунт